Islamilaisuus perustuu täysin mielipuoliseen ihmisteoriaan, Muhammedin!

Anonyymi

Siitä löytyy paljon asiantuntijoitten keräämiin todisteisiin, joita ei edes kaikki muslimit tiedä.
Todisteet on kerätty Moskeijan kirjallisuudesta.
Koraani myös todistaa, että Muhammed ei voi olla Profeetta!

33

86

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Aivan näin mitä meinaat, kaikki ilmaisuus noilta valtausta yritäviltä pois

   Mitäs veisaa ISLAMISTI aivan turhaa toristeluista oikeesta tyhyjätoimitajat
   näitten huuhaat on loputava suomen oloista, noilla valtausyritäjillä
   - ei oo tänne mitään osaa eikä arpaa, kaikki yhteiskunta avut noilta poikki ja hetii

  • Anonyymi

   Suomalaiselle ei kuulu tätä mielipuolisuutta elättää huuhaita
   - nämähän meinaavat huuhaitaan meinaten elintilamme vallata

   EIKÖHÄN TYSSÄTÄ TÄMÄ TOUHUT JA KERRALLA

  • Anonyymi

   Tuottaja Jyrki Valkeakari raportti Israelista:
   Pakolaistenkin vyöryessä suomeenkin on tärkeää nähdä syvemmällle, missä tästä on oikein kysymys. Islamin pyrkimys on valloittaa maailma. Tämä pyrkimys tuottaa sitten sotia ja pakolaisia.
   Eurooppalaiset ovat hyvin tietämättömiä islamin maailman valloituksen suunnitelmallisuudesta ja siitä kuinka lähellä Islamin valtaan putoamista Eurooppa jo on.
   Täällä Israelissa ei ole harhoja siitä mitä islamilainen maailman valloitus tarkoittaa. Mutta EU näyttää kuvittelevan, että uhraamalla Israelin Islamille, Eurooppa voisi jotenkin itse välttää joutumasta sen uhriksi.
   Eurooppa on jättänyt israelin yksin Islamin maailman valloitusta vastaan. Sen sijaan että EU olisi tullut Israelin tueksi ja sen rinnalle, se on mennyt jopa avoimesti Israelia tuhoavien Islamilaisten tahojen puoleen. EU ajaa yhä voimakkaasti Lähi-itään sellaista ratkaisua, jossa Raamatun Jerusalem otetaan pois juutalaisilta ja annetaan Islamilaiselle valtiolle pääkaupungiksi.
   Tällä valinnallaan EU on jo valinnut äänestää kyllä Islamilaisen maailman valloitukselle ja ei vapaalle, turvalliselle ja Raamatulliselle Israelille.
   Niin kauan kuin Eurooppa pyrkii saamaan Jerusalemin Islamin alle, sillä ei ole mitään auktoriteettia hengessä vastustaa Islaimia vastustaa omalla maaperällään . Israelissa Islamin uhka tunnetaan ja siihen varaudutaan. Euroopan tilanne on hyvin vakava juuri siksi että Eurooppa ei edelleenkään ymmärrä sitä, eikä ole siihen varautunut.
   EU on pitkään syyttänyt Israelia siitä että Israelin on rakentanut tarkistuspisteitä ja aitoja joilla se rajoittaa vapaata liikkumista. Nyt on sitten Euroopassakin jouduttu rakentamaan valtava määrä piikkilanka aitaa rajoittamaan Lähi-idän vapaata liikkumista ja Suomessakin ylityspaikoissa tarkistetaan autoja.
   Täältä päin katsoen ei ole mikään yllätys, että EU Lähi-idän politiikan hedelmät ennen pitkään ovat kaatuneet sen omaan syliin, tavalla johon, EU ei ole osannut varautua, Eurooppa ei voi nimittäin välttää Islamin maailman valloituksen seurauksia, ellei se asetu Israelin rinnalle, vastustamaan tätä maailman valloitusta vastustamaan. Euroopan toivo on siinä, että sen silmät vielä avautuisivat ja se vielä nousisi Israelin rinnalle puolustamaan Israelin oikeutta omaan maahansa ja vastustaan sen vihollisten valloituspolitiikkaa.
   EU jäsenenä me suomalaiset voimme pyytää anteeksi sitä mitä EU ja Eurooppa on tehnyt.
   Meidän on tarpeen nähdä myös mitä suomen sisällä tapahtuu. Islamin maailman valloituspyrkimys ei ohita myöskään suomea. Islamin valta Ruotsissa on monessa paikassa hyvin pitkällä, aina maan hallitusta myöten. Samalla kun suomi on katsonut peläten itään päin (Venäjää), on jäänyt huomaamatta millainen uhka suomeen kohdistuu selän takaa, on vain ajan kysymys, milloin Ruotsin muslimit lähtevät laajempaan suomen valloitukseen.
   Suomeen tulevat turvapaikan hakijat ovat vain pelinappuloita tässä pelissä ja heitä ohjaavat paljon isommat taustalla olevat voimat. Tärkeintä on ymmärtää, että kyseessä ei ole taistelu lihaa ja verta vastaan, vaan tämä on hengellinen taistelu. Kovasydämisyys suomeen pyrkiviä kohtaan ei toimi aseena siinä taistelussa, mutta ei myöskään pelko. Tämä taistelu voitetaan vain hengellisin asein.
   On myös tärkeä tietää, mitkä ovat Islamin aseet. Ne ovat nimittäin valhe ja pelko. Totuuden puhuminen ei ole siis Islamissa mikään itseisarvo, se on varsin tuntematon käsite täällä Lähi-idässä. Täällä retoriikan tavoite on omien etujen ajaminen, eikä totuudella ole siinä suuremppa roolia.
   Länsimaat ovat puolestaan uskoneet Islamin valheeseen. Länsimaissa usein selitetään, että Islam on rauhan uskonto. Samalla kuitenkin unohdetaan kysyä, mitä tämä rauha Islamissa tarkoittaa. Islamissa rauha tarkoittaa sitä, että kaikki ei muslimit ovat joko kääntyneet Islamiin, heidät on tapettu tai he ainakin maksavat suojeluveroa muslimeille.
   Tätä Islamin rauhaa ISIS on menestyksellisesti toteuttanut täällä Lähi-idässä ja Ranskassa.
   Tätä rauhan prosessia miljoonat ihmiset nyt sitten pakenevat. Länsimaiden käsittämättömästä sokeudesta tälle asialle kertoo se, että esimerkiksi EU virallisessa politiikassaan toistaa kritiikittömästi toistaa juuri tätä Islamin rauhan suunnitelmaa. Kaiken Lähi-idän Islamilaisen sodan keskelle EU sanoo: “EU ja sen jäsenvaltiot katsovat että, Israelin siirtokunnat ovat kansainvälisen oikeuden vastaisia, muodostavat esteen Lähi-idän rauhalle.
   Tottakai ne on ovat este Islamilaiselle rauhalle, joka edellyttää sitä että kaikki juutalaiset on ajettu täältä (kotimaasta) pois kokonaan. Toinen Islamin ase on pelko. Euroopassa elää sellainen yleinen luulo, että jos muslimien kanssa haluaa tulla toimeen, niin täytyy varoa loukkaamasta heitä. Euroopassa ja suomessakin on poistettu ja piiloteltu kristillistä perintöä ja Israelin lippuja, jotta ei loukattaisi muslimia ja jotta niin sanotusti rauha säilyisi.
   Jatkuu...

   • Anonyymi

    Loppuosa:
    Se on katastrovaallinen tapa toimia ja täällä Lähi-idässä yleisesti kauhistellaan tätä eurooppalaisten ymmärtämättömyyttä Lähi-idän kulttuurista. Täkäläisessä kulttuurissa toisen loukkaantumisen pelkääminen on viesti heikkoudesta, sellaista heikkoutta täällä halveksitaan ja se on suoranainen kutsu tulla alistamaan ja kävelemään yli. Täällä myös tiedetään, että näiden loukkaantumisellaan uhkaavien muslimien kanssa voi tulla toimeen, kunhan heitä vastustaa tiukasti, mutta asiallisesti. Vain sillä tavalla voi saavuttaa heidän kunnioituksensa ja jopa ystävyytensä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Loppuosa:
    Se on katastrovaallinen tapa toimia ja täällä Lähi-idässä yleisesti kauhistellaan tätä eurooppalaisten ymmärtämättömyyttä Lähi-idän kulttuurista. Täkäläisessä kulttuurissa toisen loukkaantumisen pelkääminen on viesti heikkoudesta, sellaista heikkoutta täällä halveksitaan ja se on suoranainen kutsu tulla alistamaan ja kävelemään yli. Täällä myös tiedetään, että näiden loukkaantumisellaan uhkaavien muslimien kanssa voi tulla toimeen, kunhan heitä vastustaa tiukasti, mutta asiallisesti. Vain sillä tavalla voi saavuttaa heidän kunnioituksensa ja jopa ystävyytensä.

    Vain sillä tavalla voi saavuttaa heidän kunnioituksensa ja jopa ystävyytensä.

    Suomalainen ei koskaan tuu noita kaipaamaan turhakkeita ja muitten siivillä ratsastajia
    - vais vielä ystävystyä noihin valtausta yrittäviin mossutajiin ei ikinä
    - ei muutakuin kaikki ulos täältä suomalaisen ylläpidosta


  • Anonyymi

   Kaikille haiotoille lähhöt suomesta valestajille näytelijöille
   - ei mitään yhteyksiä pitää noihin

   • Anonyymi

    Pysykööt kotimaissaan sielähän noi on tehtykin ja siellä noi on elätettäväkin
    - jotteivat muille valtiolle tuota harmia kiertämisillään ja siipeilyillään


  • Anonyymi

   On se hyytävää luettavaa mitä tämä hyökkääjä porukat tekee ympäriisä euroopan maita, vielä noitten kanssa pitäisi mukas ruveta seurustelemaan,
   - on näillä röyhkeyttä

  • Anonyymi

   Raamatullinen kuvaus SOROMAN JA KOMORAN tuhosta
   Siinä elämän tajuava ihminen pelastuu elämästä, tämä on JUMALAN luomaa ihmismielen kehitymistä
   Ja taaksensa ei pienuudessan pidä katsoa miten muut ns. tuhoutuvat
   - muuten oma mielikin siinä menehtyy

   KAIKEN TÄMÄN ON ANNETAVA KORKEIMMAN SUORITETTAVAKSI
   IA KAIKKINAISUUS KAIKKI ON VAIN HÄNEN KÄSISSÄ
   jokainen käy tämän polun läpi, jot elkääme murehtiko siitä LAPSUKAISINA

  • Anonyymi

   Sydämen hiljaisuudessa ja mielen rauhassa

   että viimein tulisit suureksi.
   4 Ota vastaan kaikki,
   mikä sinulle sallitaan,
   ja ole pitkämielinen
   nöyryyttävissä vaiheissa.
   5

   Sillä kulta koetellaan tulessa
   ja otolliset ihmiset
   nöyryytyksen pätsissä.
   6

   Usko häneen,
   niin hän ottaa sinut vastaan,
   pidä tiesi suorina ja pane toivosi häneen.
   7 Te, jotka Herraa pelkäätte,
   odottakaa hänen laupeuttansa,
   älkääkä poiketko syrjään,
   ettette lankeaisi.
   8Te, jotka Herraa pelkäätte,
   uskokaa häneen,
   niin ei teidän palkkanne ole katoava.

   12

   Voi arkoja sydämiä ja velttoja käsiä
   ja syntistä, joka vaeltaa kahta polkua!
   13

   Voi velttoa sydäntä!
   Sillä ei hän usko;
   sentähden hän ei tule varjelluksi.
   14Voi teitä,
   jotka olette kadottaneet kärsivällisyyden!
   Mitä te teette, kun Herra etsiskelee?
   15

   Herraa pelkääväiset eivät ole
   tottelemattomia hänen sanoillensa,
   ja häntä rakastavaiset
   noudattavat hänen teitänsä.
   16
   Herraa pelkääväiset
   etsivät hänen mielisuosiotansa,
   ja häntä rakastavaiset
   saavat täyden tyydytyksen laista.
   17Herraa pelkääväiset
   pitävät sydämensä valmiina
   ja nöyryyttävät sielunsa hänen edessään:

   EI OLE PROFEETTOJA ON VAIN YHTEYS KAIKKIVALTIAASEEN
   tämä on ainut läpi iankaikisuuden oleva pysyvä kaikkeus

   • Anonyymi

    Näin se vain on, elä siis käy väärälle polulle, joka valeista on rakennettu
    - siin kunian kukot ovat pian laulusa laulaneet


  • Anonyymi

   Kirjat ZEN-tarinoita

   Muinoin eli tunnettu filosofi ja tutkija, joka omistautui zenin tutkimiselle monen vuoden ajaksi. Sinä päivänä kun hän vihdoin saavutti Valaistumisen, hän vei kaikki kirjansa ulos pihalle ja poltti ne.

  • Anonyymi

   Oikea apu ja puolustaja on oma aviopuoliso, mutta Jeesus lupasi lähettää toisen puolustajan, totuuden hengen, hänet ikään kuin toiseksi, kolmanneksi ja neljänneksi puolisoksi. Mutta maailma ei voi henkeä saada ja sen vuoksi lähetti Isä omia inkarnaatioitaan pieneksi avuksi eli ikään kuin tuon kolmannen puolison eli totuuden hengen sijaan.

   1 aviopuoliso
   2 toinen puolustaja = Muhammed
   3 totuuden henki tai inkarnaatio kuten esim Luther
   4 hän = Mahdi tms.

   Mutta voi olla puolisoita enemmän näitä symbolisia. Onhan esim. Herran henki, Jumalan henki, Seitsemän Pyhää Henkeä jne

   Joku sanoo että neljä on maximi, mutta paratiisiin menevä voi puhua jopa 72 symbolisesta puolisosta.

   • Anonyymi

    Oikea islam on Mahdin myötä OIKEUDENMUKAISUUDEN puolella. Ikuiset oikeudenmukaisuudet perustuvat Ranskan vallankumoukseen, perustuslakeihin, YK:n ihmisoikeuksiin eikä Suomi näennäisesti ole heikoilla, mutta on huhuja että esim 1998 olisi Suomi muslimeja annihiloinut, 2003 salaa Pässejä kiduttanut sekä saatanan avulla käynyt raiskausretkellä Israelissa yms. Apostoli Paavali sanoi se mitä pimeydessä ja salassa tapahtuu on vaikea edes puhua. Monet kansat maailmassa ovat huutaneet kostoa Suomen päälle. Myös eräät espanjalaiset, jotka katsoivat suomalaisten turmelleen Espanjan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Oikea islam on Mahdin myötä OIKEUDENMUKAISUUDEN puolella. Ikuiset oikeudenmukaisuudet perustuvat Ranskan vallankumoukseen, perustuslakeihin, YK:n ihmisoikeuksiin eikä Suomi näennäisesti ole heikoilla, mutta on huhuja että esim 1998 olisi Suomi muslimeja annihiloinut, 2003 salaa Pässejä kiduttanut sekä saatanan avulla käynyt raiskausretkellä Israelissa yms. Apostoli Paavali sanoi se mitä pimeydessä ja salassa tapahtuu on vaikea edes puhua. Monet kansat maailmassa ovat huutaneet kostoa Suomen päälle. Myös eräät espanjalaiset, jotka katsoivat suomalaisten turmelleen Espanjan.

    Onkos maa jo hävinnyt altasi
    - kun vallan pehemosia meinaat


  • Anonyymi

   Ei ole mitään oikeuden islamia on vain yksi raastava islan
   JONKA TAKIA TÄMÄ EI KOSKAAN TUU SUOMEEN PESÄÄSÄ TEKEMÄÄN

   • Anonyymi

    Vielä hetken menee niin suomes ruvetaa lopulta kahteleen noitten pyrkimyksiä ja vallan himoja näillä ilmaiseläjillä valhetta päästävät näytelijät pyllistelijät


  • Anonyymi

   On se islam uskontona järkevämpi kuin kristinusko.
   Kristin uskon neitsyestä syntymiset, käsittämätön matematiikka jumalien määrässä, jumalan olemus, perisynnin käsite ja kaikkivaltias hyvä jumala suhteessa pahaan on melkoista pappien luomaa sekoilua.

   • Anonyymi

    Niinpäs kylä uskonoissa on vain häivää todellisuudesta ja islam on niitä raatolisimpia versioita ja omahyväistä valtausta, ns. mitään tekemätömänä muutakuin ns. paalustan raakkkuen

    Ontää roisii näitten mailman tuhoisa omahyväisys


  • Anonyymi

   Tätähän tämä on levitäytyminen

   Ihmissalakuljettajat käyttävät köyhiä houkuttimina jotta raharikkaat laittomat siirtolaiset voivat päästä Iso-Britanniaan
   Ranskassa ihmissalakuljettajat käyttävät köyhempiä siirtolaisia houkuttimina, jotta korkeampia hintoja maksavat laittomat siirtolaiset voivat päästä perille saarivaltioon.

  • Anonyymi

   Mitä ihminen kylvää sitä hän myöskin niittää. Ja isien pahat teot kostetaan kolmanteen ja neljänteen polveen asti. Edessä on 200 vuotta ahdingoa. Mua ei loukkaa puheissanne, jotka pyrkivät oikeudenmukaisia periaatteita valaisemaan sekä totuutta, mikään muu kuin se, että ISLAMISTA USKONTONA YRITETÄÄN TEHDÄ SYNTIPUKKI JA PILKAN AIHE.
   Eri asia kuin tosi islam on Danielin kirjan 11. luvun kertoma Etelän Kuninkaan sotaretki pohjoista vastaan. Aivan samoinhan Jehovan todistajat väittävät olevansa tosi kristittyjä ja muiden Babylonin porttoa, koska nuo muut siunasivat aseita ja sotajoukkoja ensimmäisessä maailmansodassa eivätkä pysyneet rauhan puolella. Aivan samoin on olemassa tosi islamia ja portto islamia. Ja osa islamista on jo siirtynyt terrrorismiin ja lahkoutumiseen eivätkä kuuntele kalifia.
   Hadith kertoo, että tosi islam on Mahdin tullessa vähäistä kuin vaahto valtavan valtameren pinnassa. Siis tosi vähäistä, mutta sitä on. Olkoonkin, että koko maailmassa on ehkä vain 300 tosi islamin omaksunutta.
   ISLAM ON USKONTONA HIENO USKONTO. SE ON SOSIOLOGIAN MESTARI KUN TAAS JEESUS ON PSYKOLOGIAN MESTARI. ISLAM KYKENEE MANIPULOIMAAN YHTEISKUNTAA KUN TAAS JEESUS MANIPULOI IHMISEN PSYYKETTÄ.

   Ei islam väitä olevansa Jumalan viimeinen sana, vaan islamin tehtävänä on AUTTAA TOTUUDEN USKONTO VOITTOON. Mutta on myös niin, että uskonnoista puhuttaessa islam on ainoa uskonto joka on kelvollinen uskonto Jumalan edessä. Se muodostaa jokaisen muun uskonnon keskellä olevan yläluokan ja johtajiston.
   Mutta jos kysytte mitä mieltä on uskonnoilla ylipäänsä olla olemassa niin se olisi vallan tyhmä kysymys, joka johtaisi Kurusektran taisteluun, jossa pahat, jotka ovat uskontojen tuojia ja ylläpitäjiä voittavat aina hyvät, jotka epäilevät uskontojen oikeudenmukaisuutta aiheestakin. Sellainen on maailma, että paha saa aina palkkansa ja hyvä jää viheltämään huutokuoroon hanskat tiskissä.

   • Anonyymi

    Jauhat paskaa!
    Häivy lähi-Itään!


  • Anonyymi

   Ei suomeen paalusta huuttoo
   - niinkuin näette miten pyskivät vallankahvaan nämä surkeuvet, joista et mitään hyvää löyvä, nämä pihal suomestamme

   • Anonyymi

    Kaikki nämä tyynin suomesta ulos


   • Anonyymi

    Ee kivi porukaa suomen tehkööt tuota sortii kotpuolisan kiviohtan


   • Anonyymi

    Joo, valtaan ei ole hinkua, vaan oli hinku hallintoon jotta saisi läpi vietyä joitakin saamiaan uusia ideoita esim. Joitakin uusia globaaleja verkkoyliopistoja. Mutta ei ole voimaa viedä läpi tai tukea missään olosuhteissa ideoita kun on tuo deterministinen eli ennaltasäädetty maailma.
    Anteeksi tuo pieni hinku. Nykyhallitukset toimivat paremmin. Eikä hinkuni ollut tervettä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ee kivi porukaa suomen tehkööt tuota sortii kotpuolisan kiviohtan

    Niin laittoivat Mahdin kannattaja Harun Yhyankin vankilaan Turkissa.
    Ja eräs kirja kertoo pohjoisen hallitsijoiden tulevan väkipakolla Saudien vasalleiksi. Oikein kaulakäädyissä kuljetetaan Arabiaan.
    Vaikka ovat Jumalan inkarnaatioita eräät heistä. Onkohan mukana annos satanismia vai vain väkevä profetia? Jumalan lempeä henki ei siinä ainakaan vaikuta.


  • Anonyymi

   Tajutkaas miten jo pyrkivät suomeamme hallinoimaan tavoilleen paalusta huutajat mitään muuta tekemättäh, koskas nämä tiputetan huuhaistaan ja kovemil tavoillah

   • Anonyymi

    Nykyiset hallitukset ovat Vaikuntha taivaasta saaneet valtansa ja on totta että aikojen lopussa kaukana tulevaisuudessa saattaa käydä niin että PARATIISI on se joka antaa vallan hallita.
    Vesimiehen aikakauden lienee valta kuitenkin taivaan eikä paratiisin. Saa nähdä.

    Mutta niin tai näin natsit, jotka Hesekielin mukaan ovat Jumalan miekka eläinten ja veedan vapauttamiseksi epäonnistui Jumalan tehtävässä tuhota Babylon. Vaan Ilmestys ajautui sivuraiteelle ja väärälle kurssille. Ei Jumala tule voittamaan Babylonin porttoa ehkä 400000 vuoteen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Nykyiset hallitukset ovat Vaikuntha taivaasta saaneet valtansa ja on totta että aikojen lopussa kaukana tulevaisuudessa saattaa käydä niin että PARATIISI on se joka antaa vallan hallita.
    Vesimiehen aikakauden lienee valta kuitenkin taivaan eikä paratiisin. Saa nähdä.

    Mutta niin tai näin natsit, jotka Hesekielin mukaan ovat Jumalan miekka eläinten ja veedan vapauttamiseksi epäonnistui Jumalan tehtävässä tuhota Babylon. Vaan Ilmestys ajautui sivuraiteelle ja väärälle kurssille. Ei Jumala tule voittamaan Babylonin porttoa ehkä 400000 vuoteen.

    EI ole kokanaishalintaa on vain yksilöity elämä jota KAIKKIVALTIUS säätelee ja saa elämän tuntumaan elämältä, mieltä säätäen KAIKKIVOIPA pistää portton ykskaks nippuun ja antaa ihmisen kulkea ja etsiä polkuaan ja ikuisesti pulpuavaa elämän lähdettä

    Me jokainen olemme näin omalla matkalamme poluilla


  • Anonyymi

   Korsuorkesteri Sota Soi -konsertissa 1997 youtube

   Hyvin juhlavaa sotilasmusiikkia, Ilo kuunnella, kun jo aikaa riittää. Reserviläisyys on tullut tiensä päähän, mutta musiikki pitää virettä yllä muiden harrastusten lomassa. Harrastuksia tokipitää vielä vaalia, niin musiikkiakin! MH.

   KIITOS.HIENO KONSERTTI!

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Mikäs on mielen jatkuma elämänsä kiertokulussa
   - kuin se kivi jonka rakentaja hylkäsi ja mikä siinä on velka

   21:8 Joka rakentaa talonsa
   vierailla rahoilla,
   on kuin se, joka kokoaa kiviä
   omaan hautakumpuunsa.

   ASIANSA VOITTAJA EI AINA OLE SILTI VOITTAJA
   - usva jälestää ja liikkuu pitkin matalia paikkoja

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Välit poikki aikuisen lapsen perheen kanssa.

   He suuttuivat kun kuulivat ettemme puolisoni kanssa ota rokotetta. Emme todennäköisesti saa tavata enään lapsen lapsiamme, emmekä saa heitä yökylään k
   Maailman menoa
   236
   4848
  2. Aikapommi räjähti BB-talossa - Ikävä "leikki" teki tehtävänsä - Nina Mikkonen häätöäänestykseen

   Voi ei, nyt kävi yksinhuoltajalle köpelösti… Mitä mieltä, pitäisikö Mikkosen jo tippua BB-talosta? https://www.suomi24.fi/viihde/aikapommi-rajahti-bb-
   Big Brother
   37
   4138
  3. Yllätys-sexy! Sanna Ukkola poseeraa korsettitopissa nuoruuskuvassa: "Housut jalassa, kerrankin"

   Sanna Ukkola on totuttu näkemään aina hyvin asialinjalla. Nyt hän todellakin yllättää. UUH, aika hot! https://www.suomi24.fi/viihde/yllatys-sexy-bb-sa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   16
   2846
  Aihe