Totuus Torvisesta

Anonyymi

Juttelin erään tunnetun poliitikon kanssa koskien hänen tulevia muistelmiaan. Hän tiesi kertoa, ettei yksikään Sinisen tulevaisuuden piirijärjestö halunnut ottaa Matti Torvista ehdokkaaksi vuoden 2019 Eduskuntavaaleissa. Lopulta puolue asetti Torvisen ehdokkaaksi Lappiin ilman paikallisen piirijärjestön tukea. Vaaleissa Torvinen sai huikeat 312 ääntä.

Ehkäpä äänestystulos oli laskettu väärin, sillä Kalevassa (21.06.2019) Matti Torvinen toteaa seuraavaa: "Oma asemani puoluesihteerinä oli hyvä. Kaikissa puolueen sisäisissä mielipidemittauksissa sain erittäin hyvät arvostukset, kuten Sampo Terhokin. Minuun luotettiin ja kutsuttiin eri puolille maata."

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Nyt jännätään,alkaako kuntavaaliehdokkaaksi. Voi alkaa omalla sinisellä listalla, muualle ei huolita

    • Anonyymi

      Kattoin tuota sinisten sivua. Siellä valtuutetut lueteltu. Torvinen puuttuu. Rovaniemen sivuilla Torvinen merkitty siniseksi. Sinisissä on semmosta pönäkkää tekopyhyyttä. Torvinen piti saada eduskuntavaaliehdokkaaksi vaikka ei ollut minkäänlaista paikallista kannatusta.Aika hoopo puheenjohtaja sinisillä. Sanoo, että ei minkäänlaista huolta kannatuksesta. Sitten olisi huoli, jos kannatus vielä kahden vuoden kuluttua yhtä vähäistä. Minusta sinisten loppu on nyt ihan vain maalaisjärjellä ajateltuna.

    • Anonyymi

      Näyttää kannattavan kauppojen pelikoneita. Huono-osaisimmat vievät rahansa pelikoneisiin. Tällaista touhua siniset kannattavat.

    • Anonyymi

      Kattelin vähän vanhoja juttuja. Torvinen on ollut erittäin suosittu sinisten johdossa. Jopa koko sinisten Lapin piiri erotettiin puolueesta, jotta voidaan pönkittää Torvista. Tyypillinen sininen ajattelu. Luultiin, että tämä Torvinen on äärimmäisen hyvä ihminen niin, että muita ei tarvita. Semmonen yhden miehen puolueosasto. Toivottavasti ei nähdä tulevassa valtuustossa.

    • Anonyymi

      Vaan missä on tämä hämärissä olosuhteissa kokoonkyhätty lapin sinisten piirijärjestö? Se joka on erotettu Sinisistä ja jolla ei ole kuin puheenjohtaja Jyrki Saarenpää yksin ja orpona rollossa nyt kun isukki-Torvinen hänet jätti.

    • Anonyymi

      Pitääpä kattoa, onko Saarenpää jossakin ehdokkaana. Tulipa mieleen, kun Torvinen huusi Soinin perään:"Isä älä jätä!"Nyt heittäytynyt kemijärviläisten riesaksi.Joutuu siellä kokoomuksen ryhmä pyöritykseen. Siellä muuten yks toinenkin hankala tyyppi ollut kokoomuksessa ehdokkaana. En tiedä, onko nyt. Tuleekohan kukkotappelu??

    • Anonyymi

      Sinisten Lapin piirjärjestön kaikki jättäneet.Ensin sinisten johto erotti piirijärjestön Torvisen vaatimuksesta ja sitten siitä piirijärjestöstä loppui jäsenet. Nyt Torvinen lähtenyt kuntaan, jossa nämä hänen mainitsemat mooseksenuskoiset asuvat.

    • Anonyymi

      Senaattori Torvisen eduskuntavaalit olivat jäätävä katastrofi, sillä 312 ääntä ovat suoranainen vitsi kenelle tahansa istuvalle kansanedustajalle. Mutta pikkuruisesta Kemijärven kunnasta tämä pelle sai kokonaista 49 ääntä, minkä tämä "suuri senaattori" houruisessa päässään tulkitsee mitä suurimmaksi suosion osoitukseksi. Eli vallanahneen pölvästin paluu valtakunnan politiikkaan tulisi tapahtumaan Kemijärven kunnanvaltuuston kautta.

      Kun Torvisen suunnitelma tulee menemään nöyryyttävällä tavalla perseelleen, niin paikallisten kokoomuspoliitikkojen on syytä olla varuillaan, sillä William Shakespearea mukaillen edes helvetti ei tunne sellaista raivoa, mitä petetty nainen tai päätöksiin pettynyt Torvinen pitää sisällään...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5056
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3317
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1462
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe