Kolmiloikkaajat

Anonyymi

onko muita kolmiloikkareita ilmennyt kuin siiimon elo? Siinäpä kikkare kykypuolueeseen huikeeta poliittista osaamista. Samanlainen luikuri nyhverö nyssönen mitä vartiainen .

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Just hain Elon kirjan kirjastosta. Siellä Sipilä ylistää tätä poikkeuksellisen vastenmielistä ja ylimielistä porukkaa, kun teillä on "koti palanut" niin tietenkin pitää oma puolue perustaa. Kattokaapa Suomen henkirikoksissa kerrottua tarinaa postiherrasta, joka tappoi lastensa äidin.On muuten samaa opinsuuntaa kuin Sipilä eli Rauhan sanalainen lestadiolainen. Toimittaja muuten mainitsi, että tämän herran kohdalla ei ole oikeastaan mikään ole sitä, miltä näyttää.Ei voi muuta sanoa kuin, että kodin poltto oli Sipilällä ja sinisillä kumppaneilla mielessä, mutta ei onnistunut.

    • Anonyymi

      Kyllä on mielenkiintoinen ja helppolukuinen tuo Elon kirja. Siellä ilmoittaa, että Suomeen olisi tulossa 30% puolur,kun keskusta ja kokoomus yhdistyvät, eli jos, sehän on Soinin suunnitelma..

    • Anonyymi

      Elo haaveilee suuresta puolueesta, jossa saa olla vaikka puheenjohtajana. Onhan se kokoomus aika iso, mutta ei vissiin tarpeeksi iso. Siniset sanoivat, että tavoitteena on eduskuntapuolue, ei kuntapuolue. Jos ei ole kuin latva niin miten sitä kuntavaaleissa voi menestyälkkään. Kyllä siinä on ihmettelimistä, kun ollaan äärimmäisen hyviä, niin miksi ei ole kannatusta. Sinisten vastaus on, että se johtuu kansan tyhmyydestä. "Eivät erota sinisiä perussuomalaisista" on se slogan jota hoettiin.

    • Anonyymi

      Suututtaa oikein tosissaan. Se on tämä sinisten ja Simon Elon arvopohja. Hänen arvoja on toisen ihmisen halveksunta. Tämmösiä fariseuksia ei tarvita. Samallainen tekopyhä toisen ihmisen halveksuja on myös Timo Soini. Onneksi uusi aika koitti v. 2017 ja näistä itsensä korottajista päästiin eroon. Mikä on semmonen arvophja, jolla yritetään toinen ihminen polkea maanrakoon?

    • Anonyymi

      Ei voi tuota Elon kirjaa lukea kuin pala kerrallaan. Suututtaa tuo toisen ihmisen halveksunta, joka ilmeisesti on pappi-isältä lähtöisin. Esim. tuo sanonta janimäkelöitä ja sebastiantynkkysiä ja puhe psykopaateista.
      Nyt uusi päivä ja luetaanpa kirjaa eteenpäin.
      Samaa toisen ihmisen halveksuntaa kuin Päivi Räsäsessä, mutta jostain syystä pidän Räsästä naurettavana. Eikä vain jostain syystä, koska tiedän sen syyn..
      Voi olla, että tämä Elo ei tunnista itsessään tuota toisen ihmisen halveksuntaa. Ei tunnista, koska pitää itseään oikeutettuna tällaiseen toimintaan.
      Toivon todella, että tämän tyyppisiä ei pesiydy Suomen politiikkaan.Vois lopuksi lyödä Eloa raamatulla päähän. "Ota ensin malka omasta silmästä ennenkuin otat rikan veljesi silmästä"

    • Anonyymi

      Kuuleman syynä sinisen porukan eroon perussuomalaisesta puolueesta ei ollut maahanmuuttokriittisyys vaan ihmisyydenvastaisuus. Näin Elo on sanonut.Onko tässä kyse projektiosta?Se oma ihmisyydenvastaisuus siirretään toisen ihmisen kannettavaksi. Eikö Elo tiedä, että me muutkin esim. minä syrjäseutujen suomalainen olen ihminen. Ei. Hän ei sitä näe.

    • Anonyymi

      Umpi kiero on kaveri, en luottaisi häneen hetkeäkään, tuskin edes oma vaimo luottaa.

    • Anonyymi

      Lukasin tuon Elon kirjan. Tuli selkeämpi käsitys sinisestä porukasta. Heillähän on ydinajatuksena toisen ihmisen ihmisarvon polkeminen. Semmosia kummallisia vihjauksia kuten tuo epäpyhä allianssi, jolla tarkoitettiin Varsinais-Suomen vaaliliittoa kristillisten ja perussuomalaisten kesken.Suora viittaus, että perussuomalaiset ovat natseja. Toisin sanoen, että me tavalliset suomalaiset olemme natseja. Ja sitten tuo viittaus venäjämielisyyteen. Mitä se oikeasti tarkoittaa?? Emme kannata ihmisten myrkyttämistä emmekä sekaantumista toisten maiden asioihin. Putin ja venäläiset ei ole sama asia. Kirja oli sitä kuuluisaa vihapuhetta, joka kohdistui meihin tavallisiin suomalaisiin.

    • Anonyymi

      Luikureita kaikki, eikös tämä Mattila pyri nyt keskustan listoilla kuntavaaleissa, mutta löytyi koti puolueesta, joka pettää aina, sopii hyvin sinisten arvopohjaan, joka siunattiin Sipilän vatuloinissa v.2017

    • Anonyymi

      Näyttää olevan Mattila keskustan listalla sitoutumattomana Muhoksella. "Terveydenhuollon suunnittelija"Mikäs tommonen ammatti on? Toivottavasti ei mene läpi

    • Anonyymi

      Tuli luettua Elon kirja ja nyt Soinin kirja odottamassa kirjastossa. Ei nämä herrat ole minun suosikkeja. Vennamoa en ole koskaan ymmärtänyt, eri sukupolvea jne
      Soinin arvopohja täysin eri kuin minulla. Tuo aborttijuttu tökkii ja se tekopyhyys. Pitäis olla semmonen "hurskas" ja Soini käski potkimaan perussuomalaisista väkeä pois. Mikä puolue se semmonen on, jossa on vain näitä pönkäleitä. En nyt tarkoita ulkonäköä vaan pönkäle luonnetta. Onpa tässä hupiohjelmaa tiedossa, kun kuntavaalit lähestyy.
      "Sitten, kun kannattajakortit,sitten kun logo, sitten kun 1. kuntavaalit ja sitten eduskuntaan." Kyllä on vaikeaa ymmärtää, että tämmösiä jäykkiksiä fariseuksia tar ei tarvitai Suomen poliittisessa kentässä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1545
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      15
      1374
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1321
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      30
      1277
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      33
      1238
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1156
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1106
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1096
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1094
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1072
    Aihe