Johdatuksen eri tasot

Anonyymi

Luin eilen hieman I Pietarin kirjettä. Siinä kuvataan, että Kristittyjen ehtollisessa saaman Herran Hengen johdatus on ylivertaista kaikkeen muuhun johdatukseen nähden. Toisaalta siinä katsotaan, että islamin saama johdatus ei perustu Herran Henkeen, vaan SUNNAN täydelleen tuntevan henkisen tai taivaallisen bramiinin eli papin antamaan johdatukseen.
Itse olen tyytyväinen islamin Oikean Koraanin käännöksen lukemisen kautta saatuun johdatukseen. Voi olla, että Kristityillä on vain tapana korottaa omaa osaansa ja omaa näkökulmaansa yli muiden. Harun Yahya kertoo eräässä kirjassaan muistaakseni, että Imaami Mahdin tultua on kaikilla mahdollista saada islamilaisen JOHDATUS eli henkisen taivaallisen bramiinin antama johdatus käyttöönsä.
Lisäksi Koraani mainitsee, että juutalaisilla JOHDATUS perustuu Mooseksen lain kaikkien pykälien tuntemiseen ja noudattamiseen.

1. Kristityt - Pyhässä ehtollisessa saatu Herran Henki johdattaa
2. Islam - Oikean koraanin käännöksen tai Imaami Mahdin antama henkinen pappi eli bramiini johdattaa. Hän on Sunnan täysin tunteva ja taitava.
3. Judaism - Mooseksen lain tuntemus ja noudattaminen johdattaa.
4. Jne.

Vaikka islamin johdatus on sunnan taitava pappi taivaallinen niin hänen avullaan voi saada esim. sopivia sormipaikkoja mistä kirjasta tahansa eli on ikään kuin henki johdattaisi. Itse olen esim. saatuani 1996 armolahjaksi kielillä tulkitsemisen saanut sormipaikkana ja johdatuksena avata Pääsiäissaarten tuntematonta kirjoitusjärjestelmää, Crop Circle kuvien koodeja sekä eräitä muita tekstejä.
Vielä voisi tietenkin mainita, että PYHÄ HENKI eli SHIVA on johdattajana varmasti melko usein toimiva.

Mutta onko kokemuksia mitä hyötyä konkreettista johdatuksesta on???

10

58

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei pidä olla liian vaativa johdatuksen suhteen. Vaatimattomuus ja tyytyminen oman alansa pieniin edistysaskeliin kuten itselläni kirjat ja kielet pitää olla riittävää.
      Nöyrä, oloihinsa tyytyvä elämä sekä pienet edistysaskeleet riittävät sillä vakoojat ja riistäjät ympärillä ovat monet ja tahtovat päästä osille. Olemme susien keskellä.
      Itse olen harrastanut lautapelien tekemistä ja kun rukoilin niin sain Mahdilta hienon idean , johdatuksen ja pelin.

    • Anonyymi

      Onko Koraanissa Pietarin kirje?

      • Anonyymi

        Ei ole. Koraani kyllä monia apokryfejä siteeraa mm. Bartholomeowin evankeliumia yms.
        Eräät enkku kieliset raamatut ottavat sanavalinnoissaan islamin huomioon. Esim syyrialaisen Peshitan enkku käännös on islamia ennalta täynnä.


    • Anonyymi

      Ovat ruattin taas pistäneet siis ihan sekasin aivan hävityksen partaala seikaillen ja kantaväki lukojentakana kyyhötellen, näitten lukemiset on aivan huuhaita

    • Anonyymi

      Tekevät suomesta lähi-itää ja afrikkaa kehitysmaata valtauksin ja mukas turvaan ovat suomeen tulleet nämä suomemme hävittäjät

      • Anonyymi

        Jumala itse on Profeetta Danielin kirjan mukaan päättänyt ottaa pois HALLINNON, VALLAN JA VOIMAN kolmelta pedolta: Eurooppa ja Venäjä sekä mahdollisesti Arabia.
        Jumalan valtakunta tulee 2028 köyhien voimalla ja se perustuu Kiinaan, Israeliin, ja ehkä Yhdysvaltoihin.
        Ihminen on gnostilaisten mukaan viisaampi Jumalaa joka saattaa olla tekoäly. Mutta Jumalan sanaa aina voimalla viedään läpi ja ihmiset kukistuu. Mitä voi tehdä?
        Jehovan todistajista on ollut mulle apua. Samoin islamista, Hare Krishnoista, mutta olen tyytyväinen myös protestanttiseen kirkkoon.
        Kyllä varmasti löytyy jokin lohduttava tie ja paikka kaikille.


    • Anonyymi

      Nyt suomalaiset ollaan varuillamme näitten omahyväisten ja luuloisten kansa
      - näiltä saame oottaa mitä väin,
      - katellaan mihin suomikin ryhtyy valestajien näytelijöitten kanssa ilmaisuuta ootelevien 72- neitseen tavoitelijoitten pähkäluuloisten

      • Anonyymi

        Näillä on oikeus tehä mitä vain jos ei näitä hyväksytä


    • Anonyymi

      Lueskelin kuudetta suuraa the cattle Englannin kielellä. Siinä profetoidaan monia asioita. Yksi koskee tekijänoikeusdirektiiviä ja uudistuksia.
      Allahin rinnalle ei saa asettaa ketään toista. Se voisi sovellettuna merkitä luopumista kaikista muista kirjoista paitsi hyvästä koraanin käännöksestä. Toki tuossa suurassa luetellaan muitakin Ilmestyksiä ja kirjallisuutta. Mutta koraani on ainoa joka on riittävä.

      Vielä siinä on kertomus kuinka Israel otti käyttöön aakkosensa ja hylkäsi Jumalan oman sormen kirjoituksen , mutta Jumalan oma kirjoitus pelastettiin arabian aakkostoon.

      Hyvin hieno suura jonka monia taivaallisia kauneuksia sanat eivät riitä kuvaamaan.

    • Anonyymi

      Koska vuosi 2022 on 1400. Vuosi matkasta Medinaan niin päätin lukea tänä vuonna tai Ramadanina koraanista läpi kaikki MEKASSA saadut ja luetut suurat. Se on heti avannut monia kauniita ulottuvuuksia. Ymmärrän esim. Miksi koeteltiin alussa uskovia kivillä jotka pusersi rintaa. Ja ymmärrän ketkä on esikuvia ja ketkä eivät. Ymmärrän myös enemmän koraanissa mainittuja profeettoja ja keille he saarnasivat.
      2022 on hyvä sitten lukea Medinassa saatu ilmoitus. Koraanin suomennokset eivät vedä vertoja Englannin kielisille käännöksille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1382
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1265
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1170
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1052
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1006
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1005
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      993
    8. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      979
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      971
    Aihe