Pienipeniksisyys kuuluu inklusiivisuusagendaan

Anonyymi

Tänä intersektionaalisuuden ja sukupuolisensitiivisyyden aikana kun korostetaan mm. trans-ihmisten huomioon ottamista ja lihavien naisten kauneutta voisi pienipeniksisten huomioimisen mielestäni liittää inklusiivisuusagendaan. Maailmassahan on suuri joukko miehiä jotka ovat huolestuneita peniksensä koosta. On olemassa konditio nimeltä mikropenis ja epämuodostumiakin on: jotkut poikalapset syntyvät kokonaan ilman penistä. Valotan hieman mitä pienipeniksisyys voi merkitä psykologisessa mielessä.
Itse olen mitoiltani alle keskiarvon ja koen jääneeni lapsen tasolle kun seksuaalikokemuksesta on jo tullut suvereenisti läpitunkeva osa huomattavan osan nuoria elämää. Lohduttavissa kirjoituksissa on esitetty että naisen sensitiivisimmät osat sijaitsevat vain muutaman tuuman syvyydessä, mutta kun jokin sanoo että sen pitäisi tuntua vatsassa. On tarjottu esileikkikompensaatiota ja huomautettu että pieni älykäs mies voi saada naisen, mutta kun en haluaisi huijata. Peniksen pitäisi tuntua, en osaa seksuaalisesti toisen osapuolen nautinnosta piittaamattomuuden ideaa. On raskasta kohdata totuudellinen epäilys: voi olla että siitä ei ole mihinkään.
Optimismiani ei lisää se että en kestä hetkeäkään. Penistä ei ehdi liikuttaa yhtään edestakaisin kun tulen heti saadessani jonkun seksuaalisen ajatuksen. Tämän jälkeen mielenkiinto on ohi. Voin vain toivoa että oikea nainen olisi niin kiihottava että nostattaisi lemmen useamman kerran.
Tutkimuksessa naiset valitsivat ideaaliksi suuremman peniksen yhdenillan juttuja varten kuin vakisuhdetta varten. Näin annetaan ymmärtää että pienipeniksinen mies voi saada seksiä vain luottamuksellisessa vakisuhteessa. Minua loukkaa ajatus että vakisuhteen sijasta juuri himo vaatii suuremman elimen. Voi olla psykologista että naiset eivät niinkään hae yhdenillan juttuja, kun huoraksi haukkumisten maailmassa naisen seksuaalisuus ei ole sidottu unelmaan promiskuiteetista. Toisin voi olla miehen laita. Yhteen suhteeseen jäämisen voi kokea häpeällisenä ja ajatus useiden naimisesta on jatkuva mielikuvituksen kiihotuksen moottori. Unelma naisesta joka haluaa monia kiihottaa minua seksuaalisesti samoin kuin idea että nainen on "size-queen": nämä ajatukset sallivat minun kuvitella naiselle sellaista himoa jota en muuten voisi naiselle kuvitella. Tämä on saanut minut pohtimaan voisiko olla olemassa ultra-pieniä naisia, mutta maailmassahan haku ei tapahdu sukupuolielinten vaan harrastusintressien perusteella. Valitettavasti housujen etumus ei aina paljasta peniksen kokoa. Toivoisin että pienipeniksisyyteni olisi ennalta nähty jotta energiaa ei menisi turhaan vain sen murehtimiseen että ihmiset saattavat luulla että minulla on iso, kun näyttöä tulevan varalle ei ole.
Ehdotan että pienipeniksisyys ja sen aiheuttama huoli ilmiöinä täyttävät intersektionaalisuuden piiriin kuulumisen kriteerit.

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hyvin kirjoitettu. Itsellä joku 12-13cm ja yhden yön juttuja en ole harrastanut juuri tuosta syystä ja tuo kieltämättä harmittaa syvästi, mutta mitäpä sille voi 8)

    • Anonyymi

      On tutkittu että yhden illan jutuissa naiset asettavat peniksen koolle arvoa. Tuolloin he haluavat sitä heidän mielestä ihanteellista 16cm kalua. Tämä on naisen anatomia huomioiden juuri se iso naiselle. Jos miehellä on liian pieni tai liian iso, se ei ole hyvä naiselle. Ei sen todellakaan naisen vatsassa saa tuntua, koska se käy kuulema kipeää.

      Pienet ihmiset pärjää pienellä munalla. Heillä se on suhteessa normaalimpi kuin isolla edes keskikokoinen.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe