Etujärjestötoimintaa

Anonyymi

Psykologeja huolestuttaa Koronan vaikutukset mielenterveyteen -- tuntuu oikealta , jo vain. Kummmallista on kuitenkin ollut se ettei psykologeja ole koskaan kiinnostanut työllisyyspolitiikka jossa erilaisilla aktiivimalleilla ja muilla toimilla sekä sama aikaisella perustoimeentulon kyseenlaistamalla uhataan kansalaisten ja työttömien mielenterveyttä, aiheutetaan valtavasti ahdistusta ja vihaa.

Ilmiön selittää yksinkertainen logiikka. Psykologeja kiinnostaa ensisijaisesti oma työlllisyys ja ansiot. Työllisyyspolitiikka tuo heille työtä, siksi se on ok, ja Koronaa voidaan käyttää ihan samaan eli luomaan uusia mielenterveysalan työpaikkoja. Näin raadollinen maailma on. Tämä kaikki Vastaamon jälkeen. Erikoista sekin oli.

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Anteeksi nyt en oikein ymmärtänyt. Eihän sinunkaan tarvitse hoitaa kuin se sinun oma ammatti, tai työ tehtävä, mitä teet ja olla siitä geneerisesti kiinnostunut että homma toimii nyt ja jatkossa.

      Ai niin ja lakien säätäminen on ihan politikkojen hommaa, kannattaa käydä äänestämässä.

      • Anonyymi

        Aktiivimalleilla sun muilla pelotteilla nöyryytetään ihmisiä ja syvennetään vähäosaisten köyhyyttä. Tämä aiheuttaa myös henkistä pahoinvointia ja sairastuttaa lopulta fyysisestikin.

        Työelämän puolella huonot työolot, epäinhimilliset vuorotyöjärjestelyt, pisupäiset pomot, vaikutusmahdollisuuksien puute, jne. sairastuttavat ihmisiä ja aiheuttavat työkyvyttömyyttä.

        Työterveyshuollon psykologi- ja lääkärireppanat on palkattu näennäisesti "hoitamaan" ja "auttamaan" olosuhteiden runtelemia ihmisiä. Jos tohtoroijalla on yhtään järkeä, hän käsittää itsekin, että ei voi tosiasioille mitään. Positiivinen asenne ei auta raskaiden ongelmien edessä. Kuitenkin niin kauan kuin yleisestä höpöttelystä ja ongelmien vähättelystä maksetaan "auttajalle" mukavaa palkkaa, hän jatkaa työtään.

        Tottahan on, että monen köyhän asiat korjaantuisivat kohtuullisella toimeentulolla. Samoin työpaikoilla voitaisiin arvostaa työntekijöitä konkreettisilla työolomuutoksilla halpojen puheiden sijaan. Noh. Tällaisia muutoksia ei voida/haluta tehdä, koska se maksaisi liikaa.


    • Anonyymi

      Ihmiskauppiaat ovat aina huolestuneet toisten mielenterveydestä
      Koska heidän elämän tehtävä on kaupata kaikki liikkuva ja hyvin voivalta vaikuttava väestö kauppatavaraksi hermomyrkky tehtaalle tuhottavaksi myskyillä jotka tekee valtavan kemiallisen epätasapainon. Joka näkyy kilometrin päähän ulkomuodosta.

      Outoa näitä toisten mielenterveydestä hulestujia, ei koskaan hulestusta
      Se tuho mitä he tekevät ihmislle n a t s I leimoillaan
      Leimattu
      -ei tule saamaan verovaroin leikkauksia eikä fyysisen terveyden tutkimuksia eikä hoitoja, sillä leima on Daavidin tähti joka estää hoidon, vie vankilaan, vaikka eivät ole rikosta tehneet, vie heidät brutaaleille barbaareille valtion orja kauppiaille, jotka kehon koskemattomuutta kunnioittamatta iskee hermomyrkkyjä. Koska valtio maksaa joka piikistä tohtorien itsensä omistamille myrkky tehtaille tuhat euroa per piikki,
      Eli pakkohoito jakso 3 kk tuottaa n 21000 euroa big farmalle ja potilaalle ikuiset traumat ja Suomi inhon että he ei koskaan astu julmaa valtiota puolustamaan. Sodan tullen. Sillä naivi on se joka tallaisia vainoharhaista vain ja ainoastaan big farman etua ja huumeita kauppa avaa valtiota puolustaa.

      Jos papit perustaisi sielun parannus pilleri tehtaita ja valehtelisi näkymättömässä ulösnousevassa sielussa on tauteja jotka paranee pappien puoskari pillereilla.
      Ja sielun ylösnousu kyky paranee niillä.

      Valtio kieltäisi sen heti, vain ja ainoastaan siitä syystä että pilleri raha menee väärään, pappien kassaan, kun huijari koululääketiede tekee samanlaisia satuja ja puoskari pilleteita. Koko valtio mainostaa kuinka suurta auttamista psykiatrien (koska he saa valtion eikä kirkon palkkaa) puoskari pilleri tehtailu on
      Ja valtio on kuin SS se kerää kaikki Daavidin tähdellä eli huijarien leimalla varustetut
      Sinitakkien kyydillä keskitys leiriin kuin saksa juutalaisen.
      Valtio joka vangitsee ihmisiä jotka ei ole rikosta tehneet on itsenäisyyteen kelpaamaton noita vainoinen ihmisoikeus rikollinen, joka uskoo joulupukkien suulla tekemiä satuja, että tallainen näkymätön sisin on ja tässä (big farman kouluttama satusetä)
      On suuri näkymättömän sisimmän näkijä ja vankilaan se joka ei näitä valtion satusetia usko,
      Eli kun valtio alkaa olla kuin saksa joka uskoo koululääketieteen eugenisti psykiatriaa tai nyky psykiatriaa ja se kannustaa ja maksaa räkänokka tohtoreille ihmisten leimaamisen eli Daavidin tähdittämisen, silloin meidän on osattava tehdä isänmaastamme loppu kansamme suojeluksi suoralta tapolta johon kaikki leimoja tekevät teoriat ovat aina historiassa päätyneet.

      Saksa ei osannut tehdä saksasta itse loppua. Koska se uskoi koululääketieteen Nobel palkiituja satusetia jotka akitoi saksan jugend tia Daavidin tähti vihaan luennoillaan, kuten suomi tekee nyt.

    • Anonyymi

      Korona on kivan höttöisä, yleismaailmallinen juttu. Siksi psykologien on turvallista puhua siitä. Sen sijaan he eivät ota kantaa konkreettisiin pahoinvoinnin syihin, kuten ihmisten kurjiin työoloihin tai epäpätevään johtamiseen. Siinä voisi mennä psykologin omakin hillopaalu. Työttömyys ja köyhyys toimivat pelotteina heillekin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      13
      1305
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1245
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1150
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1018
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      996
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      995
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      8
      974
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      962
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      960
    Aihe