Ryyppyjuhliin ja yritystukiinlöytyi Marinilta rahaa , ei kuitenkaan vappusataseen

Anonyymi

Näin toimii SDP , köyhän puolesta.

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Valtio on ku joku heitä 2egee tason pultsari.

    • Anonyymi

      Heti lupasi1000000 euroa ryyppyjuhliin hallitus ilman ehtoja. Maatalouskin sai 220 000 000 euroa vuotuista tukea lisää. Onneksi kohta työttömillä ei ole rahaa ryypätä , tukia leikataan. Etätyöläisillä kyllä rahaa riittää juhlimiseen. Yli Viikari jatkaa juhlintaa verovaroilla.

    • Anonyymi

      Paskamahaökykoirille on aina piikki auki.

    • Anonyymi

      Eikös se vappusatanen ole jo osittain maksettu ? Eli näkisin Sannan pitävän sanansa. On poistettu aktiivimalli ja tehty monta muuta koko kansaa hyödyttävää juttua on estetty leikkaukset köyhiltä työttömiltä, aina on puhunut tasapuolisuudesta ja suomellahan on mennyt aika paljon paremmin, mitä monella muulla maalla. Onneksi tällä suolesta tunnetulla jutuilla ei ole mitään merkitystä, eli täysin turhaa kateitten valitusta.

      • Anonyymi

        Suomen kateellisimmat ovat suomen etuoikeutetut ja yrittäjät. 20 miljardia ovat ahneet itselleen rahaa valtiolta saaneet , ja eläkeputkikin poistettiin.


    • Anonyymi

      Perskekohallitus tarjosi köyhille pelkkää keppiä.

      Persut lupasivat ennen vaaleja 2015 laskevansa polttoaineveroa. Vituix män sekin lupaus.

      • Anonyymi

        Nyt männöö kaikki vituiks. Nyt on vuosi 2021, olet kuusi vuotta ajassa jäljessä, kehityksessä runsaasti enemmän.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt männöö kaikki vituiks. Nyt on vuosi 2021, olet kuusi vuotta ajassa jäljessä, kehityksessä runsaasti enemmän.

        Ja seuraavat eduskuntavaalit ovat vuonna 2023.


    • Anonyymi

      Tietoon perustuva kritiikki olisi tarpeen. Faktatiedon sijaan täällä räksytetään mutu-tietoa. Pahanolon tunne näyttäisi vaativan räksytystä. Vaikuttaa siltä, että syrjäytynyt ei ole saanut omaa elämää hallintaansa ja vaatii sitä hallitukselta.
      Syrjäytynyt luulee, että oppositio auttaisi. Oppositiolla on vastauksia, mutta ei vastuuta, on lupauksia, mutta ei katetta lupauksille, mikä nähtiin Sipilän leikkaaja hallituksen aikana.

      Puoluepolitiikka on "tietolaji". Pitäisi ymmärtää kokonaisuuksia, demokratian ja oikeusvaltion lainalaisuuksia ja omaa pientä osaansa siinä.

      "Teetä ja sirkushuveja" tarjotaan tietämättömille hyödyllisen ja tarpeellisen tiedon sijaan. Yleisradion jakama tutkittu tieto on mainoskanavien jakaman "hömppätietoon" verrattuna vähäistä. Tutkiva journalismi on lähes olematonta. Taloustoimittajia, jotka selvittäisivät esim. varallisserojen ja sijoitusomaisuuden verotonta ja suurta kasvua ja varallisuuserojen vaikutusta yhteiskuntaan — syrjäytymisen lisääntyessä, ei ole ollut.

      Hallitus käy kehysriihessä tiukkaa vääntöä syrjäytymiskierteen katkaisemiseksi pandemian aikana. Keskusta yrittää ajaa edelleen, vielä nyt, aktiivimalliaan ja kiky-aatettaan, mikä meni perille Sipilän porvarihallituksen aikana.

      Keskustan yritystukien jako koronan aikana ei ole ollut oikeudenmukaista ja tarkoin kohdennettua. Nyt kepu vaatii, että pienituloisten ja työttömien tulisi maksaa koronan ajan yritystuki-miljardit. Uusia työpaikkoja ei tule vanhan teknologian aloille, eikä vanhoille työntekijöille "kepun keinoin".

      Suomen perusturva on sekä YK:n että EU:n mukaan liian heikko. Puutteellista perusturvaa korvataan leipäjonoilla. Syrjäytyneillä ei ole mahdollisuutta päästä pois ahdingostaan ja työttömyysturvaa heikentämällä. Perussuomalaisten pitäisi kertoa oma vaihtoehtonsa syrjäytymisen ja leipäjonojen poistamiseksi, jos haluavat hallitusvastuuseen kepun tilalle - syrjäytyneiden ja pienituloisten äänestäminä.

      Työllisyyttä ei paranneta ilman DIGIAJAN
      UUSIA RAKENNEUUDISTUKSIA.
      Etätyöt tulivat jäädäkseen ja digiosaajat tekevät etätyöt netissä - eivät tehtaissa tai konttoreissa. Tarvitaan esim. "äppiosaajia", sovellusten tekijöitä, uusien "tavara-tulostimien" kehittäjiä ja vientiä varten vihreän digiteollisuuden aloille.
      Enää ei tarvita - työpaikkakohtaisesti sopimaan - sellun keittäjiä, pankkitoimihenkilöitä, sihteereitä, kaupan kassoja... Kunhan robotit tekevät robotteja, myös ulkomaista halpatyövoimaa ei enää tarvita.

      Onneksi meillä on julkinen terveydenhuolto ja ketään ei jätetä rokottamatta tai viruksen armoille saamatta hoitoa. Toivottavasti Marinin hallitus huolehtii edelleen ja turvaa lakisääteisesti julkisen terveydenhoidon.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      353
      4006
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1749
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1520
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      61
      1497
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      28
      1328
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      58
      1305
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      51
      1302
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      199
      1268
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1177
    Aihe