Osaako kukaan sanoa?

Anonyymi

Osaako kukaan kertoa ja mainita nimillä että kuka enää edustaa Sipilän sinisiä?

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hiljaahan nuo ovat. Kattelin facebookista. Oulussa 4 ehdokasta, en viitti nimiä laittaa ettei tule kunninloukkaussyytettä. Sinisten sihteeri Outokummusta, Helsingistä yksi, vaaliliitto kd:n kanssa.Sinisten pj ei ole vissiin ehdokkaana ainakaan vielä. Oisko Rautalammilta joku, ei näy sitä olen ehdolla merkintää. Selkeästi

    • Anonyymi

      Nimiä taitaa löytyä noin 12. Ei oo tuo Torvinen ainakaan sinisten ehdokas. Itse näin sanonut.Joensuussa 1 nimi, Keski-Suomessa muutama, Oulussa 4, Helsingissä vissiin vain yksi. Sitten Porissa 2,
      Kovin oli kovat vaatimukset ehdokkaalle, ei rikoksia, ei saa ketään moittia , ei saa olla rasisti. Jos on liian hyvä ollakseen totta, niin se ei ole totta.Toisin sanoen pitää olla hyveellisyyden ulkokuori. Kalkkiksia nuo näyttävät olevan...

      • Anonyymi

        Kovat on todella vaatimukset, että ei saa olla rikollinen, toisten haukkuja, eikä rasisti. No, näitähän eräs tietty puolue on ihan vääränään. Liekö sinne sitten ihan edellytys nuo ominaisuudet. Ja liian hyvää ollakseen totta ihminen, joka ei tällaisia arvoja edusta?! Haloo! Missä todellisuudessa oikein elät?

        Ottakaapa muuten oikeasti selvää asioista. Hyviä ehdokkaita on Sinisillä viimeksi ilmoitettu olevan 10 jo Pohjois-Karjalan alueella ja loput ympäri Suomen. Korona-aikana on pakosti kaikilla hiljaisempaa kampanjointia. Hyveellisyyteen kannattaa kaikkien pyrkiä ja kalkkis ei tarvitse olla omatakseen hyvät, aidot Siniset arvot.

        Puolueen koko johto on ehdolla. Sen voi helposti tietää jos seuraa aikaansa mitä tapahtuu, eikä ainoastaan keskity toisten parjaamiseen, kuten taitaa joillekin ihan työnä olla.

        Annetaan kaikille ehdokkaille työrauha ja keskitytään rakentaviin ja positiivisiin asioihin ne kun johtavatkin johonkin.


    • Anonyymi

      Ei löydy hakemallakaan enempää sinisiä ehdokkaita. Voi olla,että heitä on,mutta kun piilottelevat ehdokkuuttaan. Miten äänestäjä heitä osaa äänestää,kun ovat piilossa. No, 14.5. taitaa olla se päivä, jolloin ehdokkuus on pakko paljastaa.
      Minusta sellainen henkilö,joka on suorittanut tuomionsa eli rikoksensa on oikeutettu olemaan vaikkapa ehdolla vaaleissa. Minun mielestä ei myöskään tarvitse olla uskovainen tai kristitty. Kannatan uskonnon vapautta. En myöskään hyväksy, että meille tulee sellaisia ulkomaalaisia, jotka käyttävät hyväkseen yhteiskuntamme sosiaalipalveluja eli tulevat tänne näiden palvelujen vuoksi.
      Siniset ovat tekopyhiä. Korostavat omaa hyveellisyyttä toisia ihmisiä polkemalla.Taustalla on projektio. Omat vähemmän myönteiset piirteet siirretään muiden kannettavaksi.

    • Anonyymi

      Sinisten rasismi kohdistuu tavallisiin suomalaisiin kuten edellä kerrottiin. Toisin sanoen yksinomaan perussuomalaisiin tai heidän kannattajiin. Ollaan keskivertoväkeä, käydään töissä,huolehditaaan perheestä, maksetaan velkamme ja veromme. Miksi väännetään meidät rikollisiksi, rasisteiksi ja kaikin tavoin kelvottomiksi ihmisiksi.Se on jos mikä rasismia.Tavallisella suomalaisella ei kävisi mielessäkään tuollainen yletön itsekehu jota siniset harjoittavat.

    • Anonyymi

      Sinisten ent. puoluesihteeri Matti Torvinen kuntavaaliehdokkaaksi Kemijärvelle Kokoomuksen listoille.

    • Anonyymi

      Luin tuon Aarni Virtasen kirjan Soinista. Piirtyi kuva itsekeskeisestä omien mielipiteitten ajajasta. Soini oli itse ihmisvastainen ja rivo. Hänen pääasiallinen mielenkiinto kohdistui homoihin ja abortteihin. Soini kannatti mm sitä, että nuoret jopa 13-vuotiaat tytöt eivät saisi aborttia. Kyseessä on puolustuskyvytön lapsi, joka on joutunut seksuaalirikoksen kohteeksi. Eikö tämä jos mikä ole ihmisvastaisuutta.Millainen tämmösen ihmisen, Soinin, arvomaailma oikein on.Kyllä sinistenkin olisi jo viimein aika ottaa pois se tekopyhyyden viitta. Teidän ns "arvot" ovat vastenmielisiä

    • Anonyymi

      Tänään on viimeinen päivä ilmoittautua kuntavaaliehdokkaaksi.Toi sinisten väittämä, että eivät ole rasisteja tai kauniimmin sanottuna maahanmuuttokriittisiä ei pidä paikkaansa. Perussuomalaisten kannatus alkoi kasvaa v. 2003 Tony Halmeen siivellä. Eli maahanmuuttokriittisen siivellä. Voidaan sanoa, että perussuomalainen puolue on ollut Tony Halmeen ajoista lähtien maahanmuuttokriittinen ja niiden jytkyjen takana on ollut maahamuuttokriittisyys. Kun siniset lähti vihervasemmiston kelkkaan tässä maahanmuuttoasiassa niin kannatus syöksyi lähelle nollaa ja siellä se pysyy. Jännää katsoa kuntavaalituloksia.

    • Anonyymi

      Ainakin Torvinen vieläkin unelmoi vallasta.Pyrkyri yritti päästä valtaan,mutta kyrvähti.

    • Anonyymi

      Mielenkiintoista seurata Torvista. Onneksi en asu Kemijärvellä. Muuten tuo sinisten pj kertoo, että ehdokkaita koko maassa 70, kun valtuustopaikkoja tarjolla yli 8000. Jos eivät saa yhtään läpi, niin puolue lakkautetaan. Kuuleman heitä vainotaan. Kyllä netissä jotain puhutaan, mutta ei nokakkain. En ole muuten koskaan nähnyt sinistä livenä ,en tunne heitä muuta kuin median palstoilta.

      • Anonyymi

        Vallan makuun päässyt ex-senaattori hamuaa julkisuutta ja asemaa. Jos Torvinen ei pääse valtuustoon, niin tuskinpa jatkaa pienen tuppukylän kokoomuksen toiminnassa.


    • Anonyymi

      Mitä tulee aloitukseen, niin ei yhtään nimeä ole tullut esiin. Keitä tai mitä esimerkiksi nämä Soini ja Lindström nykyään edustaa. Vai ovatko suljetulla osatolla ja Sipilä vie heille jouluna ja juhannuksena korvapuusteja ja jonkun hillotolpan nuoltavaksi nauraen että teitä oli mukava kusettaa.

    • Anonyymi

      Torvinen alkaa johtamaan Kemijärven kokoomusta. Pikku paikkahan se on, mutta Torvinen haluaa olla johtaja.Kun ei pääse isoon paikkaan johtajaksi niin pikku paikkakin kelpaa.
      Ei niistä sinisistä ministereistä ja kansanedustajista ole toiminnassa muut kuin tämä heidän puheenjohtaja. Ja aikoo lopettaa, jos kukaan ei pääse valtuustoon. Tämä pj Kulmala oli Lapin piirin erottamisen takana Torvisen vaatimuksesta. Nyt kun siniset olleet omillaan n 4 vuotta niin on paljastunut, että heillä ei ole ollut omaa kannatusta, vaan ovat ratsastaneet varsinaisten perussuomalaisten siivellä.

    • Anonyymi

      Valtuustoehdokkaita sinisillä on noin 70 noin 15:sta kunnassa. Kyllä porukka on huvennut pieneksi. Eihän kovin pieni määrä valtuutettuja voi pitää puoluetta pystyssä, kun ei ole minkäänlaista ideologiaa. Puoluehan perustettiin Soinin, Sipilän ja Orpon pönkittämiseksi.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      106
      7488
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2812
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2402
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      109
      2113
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1799
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1553
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1416
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1387
    9. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      36
      1379
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1327
    Aihe