Löytävätkö avaruusteleskoopit TESS ja James Webb elämää?

Anonyymi

TESS: https://en.wikipedia.org/wiki/Transiting_Exoplanet_Survey_Satellite

TESS teleskooppi on planeettaharava. Sen tarkoitus on löytää mahdolliset planeetat jotka kiertävät tähtiä jotka ovat max 300 valovuoden etäisyydellä meistä. Jos planeetalla on ilmakehä, se on havaittavissa, ja ilmakehän koostumus saadaan myös selville. Ilmakehän koostumus kertoo voisiko planeetalla olla elämää.

TESS on jo toiminnassa.

James Webb: https://en.wikipedia.org/wiki/James_Webb_Space_Telescope

Webb teleskooppi laukaistaan avaruuteen syksyllä 2021. Sen on tarkoitus olla Hubble teleskoopin seuraaja. Teleskooppia on tarkoitus käyttää mm planeettasysteemien ja elämän alkuperän/olemassaolon tutkimiseen, esim TESS teleskoopin löytämistä kohteista.

Vieras elämä löytynee aivan lähivuosina.

43

1528

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jännä nähdä kumpi tulee ensin virallisesti ilmi. Biologisen elämän todisteet muualta tieteen saavutuksena vaiko extraterrestriaalien tieteellisesti hyväksytty paljastuminen Maan vaikutuspiiristä.

      • Anonyymi

        "Biologisen elämän todisteet muualta tieteen saavutuksena" olisi varmaankin helpompaa ihmisten sulatella kuin "extraterrestriaalien tieteellisesti hyväksytty paljastuminen Maan vaikutuspiiristä."

        Webb teleskooppi on hämmästyttävä laite, tekninen wunderwerk, ehkä sillä rajalla jossa onnistunut käyttöönotto on yhtä paljon kiinni onnesta kuin insinöörien ratkaisujen toimivuudesta.

        Merkittävästi parempaa teleskooppia haluttaessa, pitäisiköhän se rakentaa kuuhun, sen nurjalle puolelle?


    • Anonyymi

      Onko Maan ilmakehän kaltainen tekijä elämän välttämätön edellytys, vai voiko elämää syntyä myös hyvin toisenlaisissa olosuhteissa.
      Kuusta haetut elämän kannalta negatiiviset maaperänäytteet osoittavat, että on olemassa tiettyjä tekijöitä, jotka estävät elämän syntyä/leviämistä, mutta missä tuo raja kulkee?

      ttps://fi.wikipedia.org/wiki/Ekstremofiili


      Napansa ympärillä pyörijöille voi olla apua tästä.

      https://yle.fi/uutiset/3-6382993

      • Anonyymi

        Mielestäni maan ilmakehän kaltainen tekijä ei ole elämän välttämätön edellytys.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mielestäni maan ilmakehän kaltainen tekijä ei ole elämän välttämätön edellytys.

        Mitähän v:n väliä jollain suomi24:n nobodyn mielipiteellä on mitään merkitystä kenellekään ilmakehän välttämättömyydestä tai turhuudesta?

        HAH HAHH!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitähän v:n väliä jollain suomi24:n nobodyn mielipiteellä on mitään merkitystä kenellekään ilmakehän välttämättömyydestä tai turhuudesta?

        HAH HAHH!

        Juurikin niin ja varsinkaan kun ei mistään muustakaan mitään ymmärretä enempää kuin aasi haitarista..


      • Anonyymi kirjoitti:

        Juurikin niin ja varsinkaan kun ei mistään muustakaan mitään ymmärretä enempää kuin aasi haitarista..

        Sinä sitten varmaankin kerrot asiasta meille aaseille tarkemmin?


    • Anonyymi

      Webb teleskooppi lähetetään matkaan viikko ennen joulupäivää. Teleskooppi on iso möhkäle joka nostetaan lyhyessä ajassa maanpinnan lämpötilasta avaruuden kylmyyteen, lämpötilaero lienee vajaat 300 astetta Celsius. Teleskoopin kaikki osat kutistuvat lämpötilan laskiessa, kukin omaa vauhtiaan. Meneekö mikään jumiin?

      Teleskooppi avataan vaiheittain käyttökuntoon.

      https://webbtelescope.org/contents/media/videos/1058-Video

      Mua alkoi naurattamaan videota katsellessa, jännitystä nostava musiikki ja juontaja, sopisivat paremmin jonkun länkkärin alkusoittoihin kuin tiedeinstrumentin käyttöönoton selostukseen.

    • Avaruusteleskooppien suorituskyky kehittyy huikeaa vauhtia taas tällä vuosikymmenellä.

      En muista minä vuonna se valmistuu se systeemi, jossa kolme teleskooppia asettuu kolmioksi avaruuteen miljoonan kilometrin välein. Sillä nähdään sitten taas kauemmas ja tarkemmin.

      Kaasukehien koostumus nähdään sen spektreistä, sitten kun tehot riittää kaukaisiin planeettoihin. Puhutaan kuitenkin edelleen vain meidän kotigalaksimme tähdistä ja planeetoista.

      Nähtäväksi jää riittääkö koskaan mitkään tehot tarkkailemaan muiden galaksien planeettoja, vai matkataanko sinne kenties realiajassa jotakin kvanttikenttää pitkin, kuten ehkä muukalaiset tekevät.

      Kauas on pitkä matka.

    • Anonyymi
      • Siellä on se eräs mysteeri jo löytynyt, jossa supermassiivinen kohde peittää tähden valovoimasta valtavan osan sellaisella syklillä, ettei sille ole keksitty luonnollista selitystä.

        Sykli vaihtelee samalla kaavalla kuin olisi älyllisessä ohjauksessa. Pitääkin kaivaa se tapaus esiin, on varsin mielenkiintoinen ja havainto on tehnyt joistakin tutkijoista "alienuskovaisia".


    • Anonyymi

      .Teleskoopin auki taittelemisen monimutkaisin vaihe tapahtui kun sen aurinkosuoja avattiin onnistuneesti. Pääpeili on vielä avaamatta, sitä pidetään yksinkertaisena juttuna.

      https://webbtelescope.org/contents/media/videos/1058-Video

      Taitaa tulla toimiva peli. Suomi on unionin avaruusjärjestön jäsen ja sen kautta on pikkuriikkiset mahdollisuudet myös suomalaisten tutkijoiden päästä kuvaamaan teleskoopilla. Avaruusjärjestö on maksanut noin 700 miljoonaa euroa teleskoopin kustannnuksista.

      Teleskoopin testaus, säätäminen ja kalibrointi alkavat kuun lopulla. Ensimmäisiä testivalokuvia saadaan muutama viikko sen jälkeen.

      Nyt olisi muukalaisilla hyvä sauma lennellä teleskoopin näkökentässä.

      • Anonyymi

        "Nyt olisi muukalaisilla hyvä sauma lennellä teleskoopin näkökentässä."

        Sitä ei tule tapahtumaan. Tuon optiikka kuvaa äärimmäisen pieneltä alueelta. Käytännössä se tarkoittaisi sitä että jos alienit haluavat oman aluksensa osuvan tuohon pisteeseen, pitäisi heidän osata heittäytyä sadan kilometrin päästä ammuttuun kiväärinluotiin.

        On täysin eri asia ottaa omalla pokkarillaan kuvia yleisesti taivaasta, kuin ottaa kuva käytännössä yhdestä pienestä taivaan pisteestä.

        Tämä sama ongelma koskee myös niitä "skepoja", jotka muistavat välillä argumentoida kuinka tähtitieteilijöijät eivät ole nähneet ufoja.

        Ei varmasti ole, koska tähtitieteilijän kaukoputki ei kuvaa koko taivasta, ja (palaan tähän argumenttiin kohta!) tähtitieteilijä itse on joko sisällä lämpimässä katsomassa ruudulta näkyvää kuvaa, tai sitten hän pystyy kattamaan vain oman päänsä päällä olevan taivaan.

        No niin, lupasin palata siihen kuinka kaukoputket eivät kuvaa koko taivasta. Sellaisia kaukoputkia on jotka kuvaavat koko taivasta. Mutta tuokin on harhaanjohtavaa, silä ne kalansilmälinssit eivät todellakaan kuvaa "koko" taivasta. Nimittäin, ihan fysikaalisista rajoituksista johtuen, kokotaivasta kuvaava kamera ei pysty kuvaamaan "lähiavaruutta", eli koko ilmakehää. Muistakaa että maapallo on pyöreä, eli horisontti ei ole kuin viiden kilometrin päässä. Kun sen taakse mennään, niin humanoidien alus on täysin mitätön piste kalansilmälinssin reunalla, ja sijaintinsa vuoksi, aika pahasti vääristyneessä kulmassa linssiin nähden!


    • Anonyymi

      Ei pitäisi tuollaisia teleskooppeja päästää kuvaamaan kaikkea. Nyt tulee viimeisillekin ufiksille ja muille lapsille valtava pettymysten sarja eteen kun mitään elolliseen viittaava ei löydy sitten ns. kirveelläkään. Saavatpahan sentään taas pitkän nenän ties monennenko kerran vastaansa. Eiköhän se turhanpäiväinen uhoilu ja ufoilu siitä laantune enenpitkää kokonaan. Naurettavat pellet häipyvät maan rakoon häpeämään sanomisiaan. Siellä tutkikoot vihaisina ja pettyneinä muinaisia mahtavia satuja entisistä maalauksista ja raamatun kertomuksista joita he olivat uskoneet alienein todisteiksi: Voih! Miksi meitä on petetty!!!
      Noh, ihan omaa syytänne kun ette uskoneet järjen ääntä.

      • Älä pelkää, ei nämä kuitenkaan vielä ole sillä tasolla että maailmankuvasi pilaava alien vilkuttaa linssiluteena teleskoopin edessä ja lähettää meille pakanallisia sekä demonisia viestejä katalat ajatukset mielessään.

        Näillä löydetään lisää planeettoja ja saadaan lisää valoa siihen miten universumi on muodostunut ja miten se toimii. Monia kysymyksiä on auki, eikä tämän teleskoopin ainoa tehtävä suinkaan ole seurustella alienien kanssa.

        Selvää on että tämä auttaa meitä ymmärtämään paremmin universumin mysteereitä. Ensimmäisiä tuloksia voidaan odotella Suomen kesäaikaan.


      • Anonyymi

        Se tiedetään, että on aivan eri asia mitä nähdään ja mitä sitten nähdystä eteen päin kerrotaan.

        Voit nimitellä "naurettavaksi pelleksi" , mutta kyllä tässä olisi syytä itsellänikin nauraa.
        Vieras äly on täällä ja minulla on siitä todisteet. Samat todisteet kertovat myös sen, että lentolaitteita on saatu tutkittaviksi.
        Mikä on sen uskottavampi todiste kuin se omalla "työllä" hankittu.

        Tällaiset hankkeet maksavat miljardeja, sinne uppoaa moni verotettu euro. Kyllä niiden jotka tällaisia hankkeita ajavat eteen päin, täytyy tietää että vierasta älyä on.
        Nyt yritetään paikantaa mistä sitä löytyy / tulee.
        Vaikka kyseinen laite ei näkisi mitään elämään liittyvää niin ei huolta, koska:
        tällä laitteella ei ole kykyä nähdä toiseen ulottuvuuteen.

        Tulevat tapahtumat päivittävät Raamatun, ehkä sitten on mahdollista ymmärtää paremmin sitä vanhaakin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se tiedetään, että on aivan eri asia mitä nähdään ja mitä sitten nähdystä eteen päin kerrotaan.

        Voit nimitellä "naurettavaksi pelleksi" , mutta kyllä tässä olisi syytä itsellänikin nauraa.
        Vieras äly on täällä ja minulla on siitä todisteet. Samat todisteet kertovat myös sen, että lentolaitteita on saatu tutkittaviksi.
        Mikä on sen uskottavampi todiste kuin se omalla "työllä" hankittu.

        Tällaiset hankkeet maksavat miljardeja, sinne uppoaa moni verotettu euro. Kyllä niiden jotka tällaisia hankkeita ajavat eteen päin, täytyy tietää että vierasta älyä on.
        Nyt yritetään paikantaa mistä sitä löytyy / tulee.
        Vaikka kyseinen laite ei näkisi mitään elämään liittyvää niin ei huolta, koska:
        tällä laitteella ei ole kykyä nähdä toiseen ulottuvuuteen.

        Tulevat tapahtumat päivittävät Raamatun, ehkä sitten on mahdollista ymmärtää paremmin sitä vanhaakin.

        Ufoilmiön moninaisuuden vuoksi lienee selvä että heitä on täällä tästä ja muistakin ulottuvuuksista. Materiaa, henkimateriaa, valo-olentoja ja kaikkea siltä väliltä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se tiedetään, että on aivan eri asia mitä nähdään ja mitä sitten nähdystä eteen päin kerrotaan.

        Voit nimitellä "naurettavaksi pelleksi" , mutta kyllä tässä olisi syytä itsellänikin nauraa.
        Vieras äly on täällä ja minulla on siitä todisteet. Samat todisteet kertovat myös sen, että lentolaitteita on saatu tutkittaviksi.
        Mikä on sen uskottavampi todiste kuin se omalla "työllä" hankittu.

        Tällaiset hankkeet maksavat miljardeja, sinne uppoaa moni verotettu euro. Kyllä niiden jotka tällaisia hankkeita ajavat eteen päin, täytyy tietää että vierasta älyä on.
        Nyt yritetään paikantaa mistä sitä löytyy / tulee.
        Vaikka kyseinen laite ei näkisi mitään elämään liittyvää niin ei huolta, koska:
        tällä laitteella ei ole kykyä nähdä toiseen ulottuvuuteen.

        Tulevat tapahtumat päivittävät Raamatun, ehkä sitten on mahdollista ymmärtää paremmin sitä vanhaakin.

        Hyvä että edes joku tunnistaa itsensä täydeksi pelleksi joka on tunnistanut vieraan älyn olemassaolon todistamisen maksamalla siitä omalla työllään miljardeja. (siis rahassa? = ei alkeellisintakaan suhteellisuudentajua!)

        Moni lahkolainen olisikin iki onnellinen jos hänen lahkonsa tekisi uuden Raamatun version 2.0

        Näin korkeisiin sfääreihin ei yritä kukaan muu kuin se ainoa palstalla kirjoittava salalestis

        Uskoo ken tahtoo.


      • Anonyymi

        Yrität jatkuvasti loukata ihmisiä. Minä katsoisin sen mielen vääristymäksi joka olisi syytä korjata. Sinä et selvästikään voi hyvin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvä että edes joku tunnistaa itsensä täydeksi pelleksi joka on tunnistanut vieraan älyn olemassaolon todistamisen maksamalla siitä omalla työllään miljardeja. (siis rahassa? = ei alkeellisintakaan suhteellisuudentajua!)

        Moni lahkolainen olisikin iki onnellinen jos hänen lahkonsa tekisi uuden Raamatun version 2.0

        Näin korkeisiin sfääreihin ei yritä kukaan muu kuin se ainoa palstalla kirjoittava salalestis

        Uskoo ken tahtoo.

        Kyllä ne miljardeja maksavat hankkeet ovat tämän avaruusteleskoopin TESSin kaltaisia.
        Sinä nyt haluat sotkea asioita jos se ikinä vaan on mahdollista.
        Minulle sinun viisastelusi on ihan yhtä tyhjän kanssa.


      • Anonyymi

        Juuri näin. Raamattu todistaa että ei ole muuta elämää. Raamattu pysyy ja tieteen teoriat muuttuvat eivätkä ole tosia-asioita edes muuttuneena, se on edelleen arvaus eli teoria.


        Maassa vierailevat vain paholaisen alukset, se on vain ottanut käyttöönsä modernit käsitteet. Tavoitteena on hämärtää ihmisen ja Jumalan erityissuhde kuvittelemalla muita elämänmuotoja ja kyseenalaistaa Raamatun totuus.

        Paholaisen vanhat keinot ovat edelleen käytössä, muut uskonnot. Ne ovat täyttä paholaisen tuotosta ja antavat petollisen pyhyyden kokemuksen.


        Vain Jeesuksen uskomalla pelastuu. Paholainen ruokkii Jeesuksen uskonvastaisuutta ”surullisilla” esimerkeillä onko oikein että ikänsä pedofiilina ollut tulee uskoon Jeesuksessa kun hänen monet uskottamat tai vääräuskoiset uhrit ja jopa itsemurhaan ajautuneet menevät helvettiin. Tämä on Herralle oikein. Jumalalle uskonlait ovat kuin painovoima, se toimii kaikkialla. Usko sovittaa myös vieläkin suuremmat synnit, myös uskoon tulleen pedofiilin murhat.

        Nyt saamme kohta nähdä valeuutisia muusta elämästä. Muista että ne ovat harhautusta ja parhaimmillaan vain teoria, arvaus.


    • Anonyymi

      Eikös ne hienot , selvät kuvat ja videot sotketa tahallaan suttuisiksi ettei vaan paniikki iske ? Koittakaa hörhöt nyt päättää miten se asia on.

      • Anonyymi

        Niin no jos US Navylla on 300 selvittämätöntä tapausta jolle ei NASAkaan keksi selitystä, niin mitä luulet onko heillä enemmänkin dataa, videoita ja kuvia hallussaan kuin kaksi julkaistua muutaman sekunnin mittaista infrapunakameran klippiä? Eiköhän heillä ole kuule siellä ihan koko show ihmeteltävänä, kun jotkut tapaukset on kestäneet 12 tuntia, niin siinä on ehditty kuvata ja tutkia kaikilla mahdollisilla tavoilla.

        On varsin hyvin tiedossa, että mikään maa ei julkaise puolustuksellisia strategioitaan eikä tiedustelutietojaan tuosta vaan realiajassa ihmisten ja vihollisten pällisteltäväksi. Tämän luulisi paatuneimmankin kieltäjäuskiksen ymmärtävän.


      • Anonyymi

        Ei sitä niin vain päätetä.
        Ainakin jotkut ufot taittavat valoa. Tällöin ufo näyttää siltä kuin sitä jään lävitse kuvattaisiin.
        Olen kertonut kuinka ufon lähestyessä sitä edeltää pimeä / hämärä kenttä.
        Kun tuohon kenttään joutuu tulee outo liikkeen tuntu. Epäilen sen johtuvan tasapainoelimeen kohdistuvasta voimasta. Samalla tuo voima tuntuu myös koko kehossa, se "tönäisee".
        Pimeässä tämä kenttä saattaa näkyä himmeän punaisena.

        Muiden ufojen seasta videollani erottuu täysin musta pieni pallo. Siitä ei voi sanoa oikein mitään. Se on kai jonkinlainen luotain, kyttää tapahtumia. Yksityiskohtia ei näy, mutta päivänvalossa tämä näkyy eikä ainakaan piilottele.

        Isoissa aluksissa näkyy yksityiskohdat selvemmin jos eivät höyryä. Ottamallani videolla nämä höyryävät niin, että niistä irtoaa pieniä pilviä. Oli kova tuuli mikä irrotti näitä ufojen pinnasta.
        Kaikesta päätellen voisin olettaa, että joku voisi saada niin tarkan kuvan, että se pitäisi sutata ettei se kävisi omanarvontunnon päälle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei sitä niin vain päätetä.
        Ainakin jotkut ufot taittavat valoa. Tällöin ufo näyttää siltä kuin sitä jään lävitse kuvattaisiin.
        Olen kertonut kuinka ufon lähestyessä sitä edeltää pimeä / hämärä kenttä.
        Kun tuohon kenttään joutuu tulee outo liikkeen tuntu. Epäilen sen johtuvan tasapainoelimeen kohdistuvasta voimasta. Samalla tuo voima tuntuu myös koko kehossa, se "tönäisee".
        Pimeässä tämä kenttä saattaa näkyä himmeän punaisena.

        Muiden ufojen seasta videollani erottuu täysin musta pieni pallo. Siitä ei voi sanoa oikein mitään. Se on kai jonkinlainen luotain, kyttää tapahtumia. Yksityiskohtia ei näy, mutta päivänvalossa tämä näkyy eikä ainakaan piilottele.

        Isoissa aluksissa näkyy yksityiskohdat selvemmin jos eivät höyryä. Ottamallani videolla nämä höyryävät niin, että niistä irtoaa pieniä pilviä. Oli kova tuuli mikä irrotti näitä ufojen pinnasta.
        Kaikesta päätellen voisin olettaa, että joku voisi saada niin tarkan kuvan, että se pitäisi sutata ettei se kävisi omanarvontunnon päälle.

        Minuunkin on todistetusti siruja asetettu ja kun kuvaan videolle ufoja ja alieneja niin niissä näkyy teräväreunaisina hahmojen ulkoreunat ja sisus on tyhjää ikäänkuin ontto. Erot eri kuvaajien kesken johtuvat siitä että kohteet ovat lähtöisin eri galakteista. Tällaisia videon pätkiä minulla on lähes kymmenkunta joita olen näyttänyt eri asian tuntioille mutta kukaan ei ole osannut selittää niitä.
        Mielenkiintoisin on se ristikkoavain joka jäi kellumaan ilmaan. Siitä kerroin jollekkin asian tutkijalle joka keräsi tapauksia netti-ilmoituksella. Sen koommin en ole hänestä mitään kuullut. Tapaus on jäänyt minua vaivaamaan sen jälkeen.


    • Anonyymi

      Kun maasta ei löytynyt niin täytyy etsiä muualta.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Ihme kun kalibrointimies ei ole vielä kutsunut tuota läjäksi humalaisten autokauppiaiden kyhäämää romua joka hajoaa ihan justiinsa omaan saatanallisuuteensa etsiessään todisteita että Raamattu on väärässä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihme kun kalibrointimies ei ole vielä kutsunut tuota läjäksi humalaisten autokauppiaiden kyhäämää romua joka hajoaa ihan justiinsa omaan saatanallisuuteensa etsiessään todisteita että Raamattu on väärässä.

        Miten tuo nyt liittyy kalibrointiin ja kalibrointimieheen? Onpa mies mennyt sekasin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten tuo nyt liittyy kalibrointiin ja kalibrointimieheen? Onpa mies mennyt sekasin.

        Kalibrointi on sitä laitteen antamaa lukemaa verrataan jäljitettävästi kalibroituun massaan eli mittanormaaliin.

        Esimerkiksi vuoden 2004 USS Nimitzin UAP -tapauksessa kalibrointi suoritettiin, koska haluttiin varmistaa ettei kyse ole laitteiden mittaushäriöistä (tutkat jne.), mutta se ei muuttanut tuloksia miksikään, vaan tunnistamattomia ilmassa lentäviä kohteita havaittiin useilla mittauslaitteilla samalla tavalla kuin aiemminkin, ja ne vahvistettiin myös visuaalisilla havainnoilla > David Fravor, Alex Dietrich jne.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kalibrointi on sitä laitteen antamaa lukemaa verrataan jäljitettävästi kalibroituun massaan eli mittanormaaliin.

        Esimerkiksi vuoden 2004 USS Nimitzin UAP -tapauksessa kalibrointi suoritettiin, koska haluttiin varmistaa ettei kyse ole laitteiden mittaushäriöistä (tutkat jne.), mutta se ei muuttanut tuloksia miksikään, vaan tunnistamattomia ilmassa lentäviä kohteita havaittiin useilla mittauslaitteilla samalla tavalla kuin aiemminkin, ja ne vahvistettiin myös visuaalisilla havainnoilla > David Fravor, Alex Dietrich jne.

        Tuohan nyt ei pitänyt paikkansa. Kalibroinnilla nimenomaan saatiin tuo droni välillä katoamaan ja takaisin .


      • Anonyymi

        Mitenkäs tuo nyt ufoihin pitäs liittyä? Tuohan on aitoa tieteellistä toimintaa avaruuden tutkimiseksi. Aivan toisin kuin tämän sivuston otsikko viittaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitenkäs tuo nyt ufoihin pitäs liittyä? Tuohan on aitoa tieteellistä toimintaa avaruuden tutkimiseksi. Aivan toisin kuin tämän sivuston otsikko viittaa.

        Liittyy siten että joku ääriuskovainen tällä palstalla oli jo toivomassa että avaruusteleskooppia kuljettava raketti räjähtää telineisiinsä ja näin tämä Jumalan vastainen tutkimus keskeytyy katastrofiin.

        Näin kirjoitti hän:
        "Todennäkösesti räjähtää jo lähtötelineisiinsä. Rahaa meni taas ihan hukkaan. Miljoonia ihmisiä olisi ravittu ja parannettu tuollakin sijoituksella puhumattakaan miten ison hiilijalanjäljen tuokin aiheuttaa maailmassa.
        Ei mitään järkee. Raamattu kieltää tuollaiset pakana touhut syntisenä ja Jumalan tekoihin puuttumisena."

        Tässä ketjussa joku taasen kirjoitti näin:
        "Raamattu todistaa että ei ole muuta elämää. Raamattu pysyy ja tieteen teoriat muuttuvat eivätkä ole tosia-asioita edes muuttuneena, se on edelleen arvaus eli teoria.
        Maassa vierailevat vain paholaisen alukset, se on vain ottanut käyttöönsä modernit käsitteet. Tavoitteena on hämärtää ihmisen ja Jumalan erityissuhde kuvittelemalla muita elämänmuotoja ja kyseenalaistaa Raamatun totuus"

        Ei siinä mitään että joku itse uskoo Raamatun tarinoihin ja tekee siitä vielä erikoisia tulkintoja, mutta siinä kohtaan homma menee koomiseksi jos kyseinen ääriuskovainen alkaa nimittelemään ufoista kiinnostuneita "ufouskovaisiksi pelleiksi" ja tuo nimitys on vielä sieltä lievimmästä päästä. Tosi uskovainen ei käytä rumaa kieltä eikä nimittele ketään miksikään. Tosi kristitty ei kieroile eikä valehtele päästäkseen tavoitteeseen. Valehtelu on olennainen osa islamia, vaan ei kristinuskoa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Liittyy siten että joku ääriuskovainen tällä palstalla oli jo toivomassa että avaruusteleskooppia kuljettava raketti räjähtää telineisiinsä ja näin tämä Jumalan vastainen tutkimus keskeytyy katastrofiin.

        Näin kirjoitti hän:
        "Todennäkösesti räjähtää jo lähtötelineisiinsä. Rahaa meni taas ihan hukkaan. Miljoonia ihmisiä olisi ravittu ja parannettu tuollakin sijoituksella puhumattakaan miten ison hiilijalanjäljen tuokin aiheuttaa maailmassa.
        Ei mitään järkee. Raamattu kieltää tuollaiset pakana touhut syntisenä ja Jumalan tekoihin puuttumisena."

        Tässä ketjussa joku taasen kirjoitti näin:
        "Raamattu todistaa että ei ole muuta elämää. Raamattu pysyy ja tieteen teoriat muuttuvat eivätkä ole tosia-asioita edes muuttuneena, se on edelleen arvaus eli teoria.
        Maassa vierailevat vain paholaisen alukset, se on vain ottanut käyttöönsä modernit käsitteet. Tavoitteena on hämärtää ihmisen ja Jumalan erityissuhde kuvittelemalla muita elämänmuotoja ja kyseenalaistaa Raamatun totuus"

        Ei siinä mitään että joku itse uskoo Raamatun tarinoihin ja tekee siitä vielä erikoisia tulkintoja, mutta siinä kohtaan homma menee koomiseksi jos kyseinen ääriuskovainen alkaa nimittelemään ufoista kiinnostuneita "ufouskovaisiksi pelleiksi" ja tuo nimitys on vielä sieltä lievimmästä päästä. Tosi uskovainen ei käytä rumaa kieltä eikä nimittele ketään miksikään. Tosi kristitty ei kieroile eikä valehtele päästäkseen tavoitteeseen. Valehtelu on olennainen osa islamia, vaan ei kristinuskoa.

        James Webb -teleskoopin asennus näyttää sujuvan oikein mallikkaasti ja toivottovasti viimeistään kesän kynnyksellä pääsemme näkemään sen työn tuloksia.


        "Tosi kristitty ei kieroile eikä valehtele päästäkseen tavoitteeseen."

        Venäjän presidentti Vladimir Putin sanoo olevansa hurskas ortodoksikristitty, mutta kieroilee siitä huolimatta sen minkä kerkeää ja valehtelee oikein iskurityöläisen asenteella.
        Luultavasti hän ei sitten ole tosi kristitty, vai?

        "Valehtelu on olennainen osa islamia, vaan ei kristinuskoa."

        Jos sinä kerrot meille olevasi kristitty ja väität tuollaista, olet valehtelija, sillä kristityt ovat vähintään yhtä kovia valehtelemaan kuin muutkin.
        Minäkin tunnen muutamia valehtelevia kristittyjä, joten kokemusta riitää, ja se muuan Jeesukseksi kutsuttu kansankiihottaja se vasta varsinainen Valehtelija oli, koska hänhän vakuutti tulevansa ihan kohtsilleen takaisin, ja onko näkynyt, ja vaikka hän olikin juutalainen, on hän samalla kristinuskon keulakuva?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        James Webb -teleskoopin asennus näyttää sujuvan oikein mallikkaasti ja toivottovasti viimeistään kesän kynnyksellä pääsemme näkemään sen työn tuloksia.


        "Tosi kristitty ei kieroile eikä valehtele päästäkseen tavoitteeseen."

        Venäjän presidentti Vladimir Putin sanoo olevansa hurskas ortodoksikristitty, mutta kieroilee siitä huolimatta sen minkä kerkeää ja valehtelee oikein iskurityöläisen asenteella.
        Luultavasti hän ei sitten ole tosi kristitty, vai?

        "Valehtelu on olennainen osa islamia, vaan ei kristinuskoa."

        Jos sinä kerrot meille olevasi kristitty ja väität tuollaista, olet valehtelija, sillä kristityt ovat vähintään yhtä kovia valehtelemaan kuin muutkin.
        Minäkin tunnen muutamia valehtelevia kristittyjä, joten kokemusta riitää, ja se muuan Jeesukseksi kutsuttu kansankiihottaja se vasta varsinainen Valehtelija oli, koska hänhän vakuutti tulevansa ihan kohtsilleen takaisin, ja onko näkynyt, ja vaikka hän olikin juutalainen, on hän samalla kristinuskon keulakuva?

        Onhan meitä moneen junaan hiippakunnasta riippumatta, mutta vain Koraani käskee valehtelemaan vääräuskoisille, jos siitä on uskovalle hyötyä. Raamattu taas kieltää valehtelemisen. Se on pieni osa ketkä on tosiuskovaisia. Vaikea sanoa mitä koulukuntaa edustaa nuo tyypit jotka on tuomitsemassa jo avaruuden tutkimisenkin Jumalansa vastaisena. Ei taida olla kaikki muumit jollassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Liittyy siten että joku ääriuskovainen tällä palstalla oli jo toivomassa että avaruusteleskooppia kuljettava raketti räjähtää telineisiinsä ja näin tämä Jumalan vastainen tutkimus keskeytyy katastrofiin.

        Näin kirjoitti hän:
        "Todennäkösesti räjähtää jo lähtötelineisiinsä. Rahaa meni taas ihan hukkaan. Miljoonia ihmisiä olisi ravittu ja parannettu tuollakin sijoituksella puhumattakaan miten ison hiilijalanjäljen tuokin aiheuttaa maailmassa.
        Ei mitään järkee. Raamattu kieltää tuollaiset pakana touhut syntisenä ja Jumalan tekoihin puuttumisena."

        Tässä ketjussa joku taasen kirjoitti näin:
        "Raamattu todistaa että ei ole muuta elämää. Raamattu pysyy ja tieteen teoriat muuttuvat eivätkä ole tosia-asioita edes muuttuneena, se on edelleen arvaus eli teoria.
        Maassa vierailevat vain paholaisen alukset, se on vain ottanut käyttöönsä modernit käsitteet. Tavoitteena on hämärtää ihmisen ja Jumalan erityissuhde kuvittelemalla muita elämänmuotoja ja kyseenalaistaa Raamatun totuus"

        Ei siinä mitään että joku itse uskoo Raamatun tarinoihin ja tekee siitä vielä erikoisia tulkintoja, mutta siinä kohtaan homma menee koomiseksi jos kyseinen ääriuskovainen alkaa nimittelemään ufoista kiinnostuneita "ufouskovaisiksi pelleiksi" ja tuo nimitys on vielä sieltä lievimmästä päästä. Tosi uskovainen ei käytä rumaa kieltä eikä nimittele ketään miksikään. Tosi kristitty ei kieroile eikä valehtele päästäkseen tavoitteeseen. Valehtelu on olennainen osa islamia, vaan ei kristinuskoa.

        Taidat olla juuri yksi noita uskovia jotka ottaa Raamatunkin sanasta sanaan todeksi. Ja ufotko kiellät vaikka Raamatussa kerrotaan nimenomaan niistäkin. Oli palavia pensaita, tulisia vaunuja missä pyörät liikkuivat toistensa sisällä tms. (Taisi olla sen ajan vaihdelaatikko) Tutkippa niitä niin saatat hämmästyä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Liittyy siten että joku ääriuskovainen tällä palstalla oli jo toivomassa että avaruusteleskooppia kuljettava raketti räjähtää telineisiinsä ja näin tämä Jumalan vastainen tutkimus keskeytyy katastrofiin.

        Näin kirjoitti hän:
        "Todennäkösesti räjähtää jo lähtötelineisiinsä. Rahaa meni taas ihan hukkaan. Miljoonia ihmisiä olisi ravittu ja parannettu tuollakin sijoituksella puhumattakaan miten ison hiilijalanjäljen tuokin aiheuttaa maailmassa.
        Ei mitään järkee. Raamattu kieltää tuollaiset pakana touhut syntisenä ja Jumalan tekoihin puuttumisena."

        Tässä ketjussa joku taasen kirjoitti näin:
        "Raamattu todistaa että ei ole muuta elämää. Raamattu pysyy ja tieteen teoriat muuttuvat eivätkä ole tosia-asioita edes muuttuneena, se on edelleen arvaus eli teoria.
        Maassa vierailevat vain paholaisen alukset, se on vain ottanut käyttöönsä modernit käsitteet. Tavoitteena on hämärtää ihmisen ja Jumalan erityissuhde kuvittelemalla muita elämänmuotoja ja kyseenalaistaa Raamatun totuus"

        Ei siinä mitään että joku itse uskoo Raamatun tarinoihin ja tekee siitä vielä erikoisia tulkintoja, mutta siinä kohtaan homma menee koomiseksi jos kyseinen ääriuskovainen alkaa nimittelemään ufoista kiinnostuneita "ufouskovaisiksi pelleiksi" ja tuo nimitys on vielä sieltä lievimmästä päästä. Tosi uskovainen ei käytä rumaa kieltä eikä nimittele ketään miksikään. Tosi kristitty ei kieroile eikä valehtele päästäkseen tavoitteeseen. Valehtelu on olennainen osa islamia, vaan ei kristinuskoa.

        Suurin valehtelija on täällä se Rooe joka väittää että häneen on alienit istuttanu jotain omituisia värkkejä oliko se nyt käteen vai hampaaseen tai aivoon ja lääkärikin oli nähnyt ne!
        Ei kuitenkaan tuo suuri valehtelija ole pystynyt esittämään lupaamiaan röngten kuvia asiasta. Taitaa olla sekin islamisti jos niille on valehtelu sallittua.
        Tulee mieleen ne naurismaan varikset...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taidat olla juuri yksi noita uskovia jotka ottaa Raamatunkin sanasta sanaan todeksi. Ja ufotko kiellät vaikka Raamatussa kerrotaan nimenomaan niistäkin. Oli palavia pensaita, tulisia vaunuja missä pyörät liikkuivat toistensa sisällä tms. (Taisi olla sen ajan vaihdelaatikko) Tutkippa niitä niin saatat hämmästyä.

        No en todellakaan ole. Ihmettelen vaan miten uskovainen herjaa "ufouskovaisuudesta" ikäänkuin se olisi jonkinlainen uhka edustamalleen taholle. Minä tutkin vain faktoja, en pelkkiä puheita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suurin valehtelija on täällä se Rooe joka väittää että häneen on alienit istuttanu jotain omituisia värkkejä oliko se nyt käteen vai hampaaseen tai aivoon ja lääkärikin oli nähnyt ne!
        Ei kuitenkaan tuo suuri valehtelija ole pystynyt esittämään lupaamiaan röngten kuvia asiasta. Taitaa olla sekin islamisti jos niille on valehtelu sallittua.
        Tulee mieleen ne naurismaan varikset...

        Vai suurin valehtelija? Titteli se on tuokin.

        Olen varoittanut nimittämästä minua valehtelijaksi. Sillä on seurauksensa.

        Varoitan siitä myös ilmoituksessani (SUT) sen toisessa kappaleessa. Tuntuuko nyt siltä että varoitukseni on ollut katteeton?

        Sirukuvat näkyvät linkin kohdasta video!

        Huomautan. Puolustusvoimilta voitte kysyä lisätietoja, olivat paikalla.

        Ette Ilmeisesti tiedä mitä tuolla on, minä tiedän ja se tekee ihmisestä hyvin nöyrän.

        https://www.fufora.fi/ufodb2/ufodata.php?u=1866&p=1&sid=


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vai suurin valehtelija? Titteli se on tuokin.

        Olen varoittanut nimittämästä minua valehtelijaksi. Sillä on seurauksensa.

        Varoitan siitä myös ilmoituksessani (SUT) sen toisessa kappaleessa. Tuntuuko nyt siltä että varoitukseni on ollut katteeton?

        Sirukuvat näkyvät linkin kohdasta video!

        Huomautan. Puolustusvoimilta voitte kysyä lisätietoja, olivat paikalla.

        Ette Ilmeisesti tiedä mitä tuolla on, minä tiedän ja se tekee ihmisestä hyvin nöyrän.

        https://www.fufora.fi/ufodb2/ufodata.php?u=1866&p=1&sid=

        Mitä siellä on?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä siellä on?

        Tietysti se siru joka on niin pieni ettei sitä kukaan näe edes mikroskoopilla.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1751
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1337
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1325
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1274
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe