Täysin hukassa

Anonyymi

Minulla on paha ongelma enkä oikein tiedä mistä päin sitä lähtisin ratkomaan. Äitiys on ollut minulle pikku tytöstä lähtien todella suuri unelma. Kun parisuhteeni ei nuorempana koskaan onnistuneet enkä sitten vähän vanhempana löytänyt sellaista enää ollenkaan, niin tavallaan päätin olla sinut asian kanssa että minusta ei koskaan äitiä tule. Olin ihan tyytyväinen elämääni ja vaikka välillä oikein asiaa ajatellessa tuli vähän paha mieli ja itkukin niin olin ihan ok asian suhteen.

Totuus kun on samalla se että olen aina pelännyt synnyttämistä ihan suunnattomasti, en niinkään kivun vuoksi vaan kaikkien mahdollisten komplikaatioiden vuoksi. Pelkään etten osaisi hyväksyä raskauden jälkeistä vartaloani, koska olen muutenkin koko elämäni kärsinyt huonosta itsetunnosta ja ollut todella kriittinen jokaista virhettä kohtaan mitä kropassani näen. Olen kuitenkin tehnyt paljon töitä itseni eteen ja olen sinut itseni kanssa tänä päivänä, silti pelko kalvaa mieltä että jos en sitten taas olisikaan ok itseni kanssa.

En myöskään ole koskaan oikein ollut hyvä lasten kanssa. En tiedä mitä heille pitäisi sanoa tai miten olla. Enkä voi sanoa että katsoisin kaikkia lapsia kaiholla tai ajatellen että oo onpa ihania lapsia. En kestä itkua, kitinää, tottelemattomuutta, räkäisiä naamoja tai ajatusta vatsataudeista. Ajatus harrastuksiin kuskaamisesta, koulu tapaamisista ja unettomista öistä ei houkuta.

Joten kun tapasin nykyisen avopuolisoni, ja hän heti alkuun ilmoitti ettei pysty sitten lapsia minulle antamaan niin olin tavallaan helpottunut. Löysin miehen kenen kanssa ei tarvinnut miettiä ehkäisyä eikä tarvinnut enää miettiä että teenkö lapsia vai en.

Hänellä kuitenkin on kaksi lasta ennestään. Viime aikoina olen enemmän ja enemmän miettinyt että olenko sittenkään ok sen suhteen ettei minusta tule koskaan äitiä. Mieheni ei koskaan ole halunnut lapsia eikä hänen lapsensa siis ole ollut suunniteltuja, mutta rakastaa hän heitä silti.

Tuntuu vain jotenkin pahalta katsoa heitä vierestä, miestäni ja hänen perhettään. Joka toinen viikonloppu sekä kaikki lomat pyörivät hänen lastensa ympärillä ja olen kuin ulkopuolinen kotonani. Minusta tuntuu että jään itse vaille perhettä eläessäni jonkun toisen perheen vaivoina. Tilanne olisi varmasti eri jos miehellänikään ei olisi lapsia ja olisi yhteinen päätös olla tekemättä niitä, olisimme toistemme perhe ja rakentaisimme sen oman näköisen elämämme. Mutta nyt mietin vain sitä että hänellä on ne lapset, he tulevat aina olemaan hänen elämässään, hän ehkä saa lapsenlapsia ja koko elämämme tulee sitten pyörimään lopun elämäämme hänen perheensä ympärillä.

Mutten voi kuitenkaan keskustella asiasta ja tunteistasi hänen kanssaan. Koska eihän hän millään voisi ymmärtää tunteitani, hän ymmärtää sen jos en halua lapsia koska ei hänkään niitä halunnut. Mutta ei hän voi ymmärtää murhettani siitä että mitä jos haluankin. Eikä ole reilua häntä kohtaan kertoa että tunnen itseni ulkopuoliseksi tai etten tunne itseäni osaksi hänen perhettään. Koska tiedän että se loukkaisi häntä, ei ole reilua että hän joutuu kärsimään tilanteesta johon hän ei alunperin ole pyytänyt joutua.

Olen niin hukassa tilanteeni kanssa. Rakastan miestäni, mutten tiedä mitä tehdä tunteiseni kanssa tai sen suhteen etten voi edes keskustella asiasta hänen kanssaan. Ikääkin minulla on jo 33, joten ei minulla ole vuositolkulla tässä aikaa miettiä että teenkö lapsen vai en. Ja mitä jos se ei onnistuisikaan, tai jos en löydä miestä kenen kanssa tehdä lasta.

3

550

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hei! Jos tietäisin asuinpaikkasi, niin voisimme tavata silloin tällöin kun sinulla ovulaatio ja yrittää lasta

   • Anonyymi

    Voisimmeko suunnitella ainaki, asun Etelä-Suomessa


  • Anonyymi

   Hei, olen alle nelikymppinen mies uudeltamaalta ja tarjoan siitosapua naisille joilla ei ole miestä tai oman miehen siittiöt ovat liian heikkoja raskaaksi tulemiseksi.

   Minulla on 7 perustervettä lasta, joista 6 on saanut alkunsa ensimmäisestä ovulaatiokierosta ja yksi toisesta. Siittiömääräni on todella korkea, painoindeksini on normaali, en tupakoi, en juo alkoholia tai käytä mitään lääkkeitä. 

   Ota yhteyttä ja voimme keskustella hedelmöitysvaihtoehdoista. Voin osallistua lapsen elämään joltain osin ja jopa hätätilassa tukea rahallisesti jos näin sovitaan, tai voidaan pysyä täysin anonyymeinä koko prosessin ajan jos näin haluat. 

   Yhteydenotot: siitosapua@gmail.com

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Huhhuh! Antonio Flores oikoo huhuja: "Että Pekka Haavisto on pelastanut mut jostain bungalowista..."

   Aikamoisia juttuja sitä kiertää julkkiksista. Huhhuh tosiaan… Onneksi Antonio Flores osaa ottaa asiat huumorilla: https://www.suomi24.fi/viihde/huhhuh
   Kotimaiset julkkisjuorut
   53
   6446
  2. Erika ja Danny jälleen yhdessä

   rakastavaisina. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Hellaa-halailua-Danny-ja-Erika-Vikman-viihtyivat-yhdessa-laivalla-kuvat-Seiskassa/1166199
   Kotimaiset julkkisjuorut
   54
   3089
  3. Koneyrittjä ja tilitoimisto syytteessä

   Aikamoisia summia veivanneet arvioi erikoissyyttäjä. Tarjolla nyt ehdotonta vankeutta ja isoja korvauksia. Ilmeisen luotettava tilitoimisto kun tälla
   Kajaani
   20
   1977
  4. Onpa sinulla nainen hyvä piilo?

   En saa mitenkään yhteytä.
   Ikävä
   76
   1073
  5. Suloisen Sofian tämä päivä menee Hangossa

   Siellä Martinan heppatilalla mitä rakasti hulluna. Voi voi kun siellä ulkoilee nyt kauniissa maisemissa Sofia ja kehrää Stefun kainalossa❤️ En varmaan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   110
   1056
  6. Martinan stoori

   Ei toi ole nyt tervettä huudella voi v…, Todellinen hyvinvointi valmentaja!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   108
   914
  7. PS:n kannatus romahti

   YLE:n gallupissa puolueen kannatus vain 14,3% kun Keskustalla 17,7%. Kokoomus porskuttaa omissa yli 22% luvuissa. Keskusta puolustaa uskottavimmin maa
   Maailman menoa
   406
   895
  8. Marinin kannattaa pitää nyt turpa kiinni!

   Eikä sotkeutua ulkopolitiikkaan, kun se ei hänelle kuulu. Kassatytön järjellä hän järjestää Suomen sotaan, kun puuttuu aikuisten asioihin.
   Maailman menoa
   292
   875
  9. Miten ja missä

   Asennossa haluat rakastella kaivattuasi?
   Ikävä
   50
   805
  10. Ilta Sanomien ylimielistä kolumnistia pelottaa jo vääristellyn koronauutisoinnin jälkipyykki

   Reijo Ruokanen ilmoittautuu ensimmäiseksi katuvaiseksi yksipuolisen koronainformaation jakajaksi. Ylpeys ja ylimielisyys vielä paistaa läpi mutta ju
   Maailman menoa
   239
   805
  Aihe