Kokemuksia Skand Gomoto 2.4

Anonyymi

Tehdään ketju käyttökokemuksista Skand Gomoto 2,4 sähköajoneuvosta.
Max nopeus ilmoitetaan 25km/h. Oman mittarin mukaan menee 19-20km/h tasaisella. Tämä on noin 25% alhaisempi nopeus kuin sallittu.

Sisätilat ovat mielestäni riittävät, taakse menee pari kauppakassia hyvin.

Tekninen varmuus: Takuuaikana lyhyet valot lakkasi toimimasta, sekä tuli yksi mystinen sähkövika- välillä toimi- välillä ei. Ohjausyksikön vika alkoi takuuaikana- mutta aloin siitä kyselemään myöhemmin- niin vastaus skandilta oli että takuuaika on umpeutunut, emme voi lähettää varaosaa takuuseen.

Ostettaessa oli yksi kriteeri että on kotimainen valmistaja, ja jos tulee jotain ongelmia, olisi asiat helppo hoitaa, ja vastaisivat hyvin tuotteestaan. Tämän ajatuksen voi näköjään heittää romukoppaan. Kiinalaisten skootterienkin maahantuojat vastaavat paremmin myydyistä laitteistaan.

Laitteen jälkimarkkinoilla arvonlasku on myös huomattava. Kaksi vuotta- kaksi tonnia- pyöreästi. Tonnilla tekee vuodessa aika monta taksimatkaa.

22

6723

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hassu yhteensattuma että yritys mikä toimii ikäihmisten markkinoilla yrittääkin rahastaa tuotteen viat ja luistavat virhevastuusta. Näinhän meidän ikäihmisiä on aina kohdeltu ja tullaan kohtelemaan. Myydään kattoremontteja "lievästi " ylihinnoiteltuna.

    • Anonyymi

      Huolto ei oikein toimi noille laitteille. Jos Huoltoliike näkee ko.laitteen ensimmäistä kertaa elämässään.. voi vaan kuvitella miten näppärästi joku vianetsintä tapahtuu.

      • Anonyymi

        Sanoo varmaan kun Hietanen (vai kuka se nyt oli) tuntemattomassa että "eihän tollasta ookkaan" 😁 😆 😅 😂 🤣

        Mulle iski melkoinen "sähkölelukuume" aamulla kun kävin sähköfillarilla kaupassa ja käsiä paleli. Sähköfillari mulla on jo viidettä kesää käytössä, talevella en sitä käytä kun en ole vielä keksiyt miten sen saa menemään lumihangessa sinne minne tahdon sen menevän. Jonkilaisen sähkökäyttöisen koppivehkeen aion ehkä jo ennen talven tuloa hommata.


    • Anonyymi

      Meillä gomoto 2.4 ollut huhtikuusta asti. Ajettu 4000 km. Toimii hienosti yhtä ongelmaa lukuunottamatta: mäki/nousuavustin ei toimi. Mäkuen nousu 2 - 5 km/h. Tuon ongelman kun saisi huollossa hoidettuun kuntoon, niin tyytyväisiä ollaan. Ei ole vielä auttanut huollossa käynti ja yhteydenotot myyjään. Onko muilla vastaavia kokemuksia.

    • Anonyymi

      Ei tuossa kai ole mitään kotimaista, Kiinasta tuotu.

    • Anonyymi

      Valmistetaanko nämä suomessa vai kiinassa ?

      • Anonyymi

        Jokaisessa laitteessa on valmistajan tyyppikilpi ja kaikki skand , pyrkijä , kontio ovat täysin kiinalaisia.
        Suomalaiset tykkää ostaa kiinalaisia vaikka kaikki palstat pursuaa niiden vikoja ja huonoja käyttökokemuksia. Valintakysymys!


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Viritin kaverin konetta ja sain hepoja mukavasti ulos. Kulkee tasaisella helposti 100 kmh. Ylämäki vähän tiputtaa vauhtia mutta jos sattuu sopivasti jonkun auton peesiin niin eipä silloin tipu.

      • Anonyymi

        Miten saitte kulkemaan niin paljon


    • Anonyymi

      Mittarin mukaan menee 20km/h, altiivisuusranneke näytti 12,4km/h. Turvallista ajoa noilla nopeuksilla. Matkamittari näytti myös reilusti yli todellisen.

    • Anonyymi

      Laitteen jälleenmyyntiarvo tippuu todella nopeasti. Lienee tapauskohtaista miten laitteen saa myytyä, mutta omat kokemuksen ovat että parissa vuodessa puolittuu uudesta arvo, ja siltikin sitä sai pitää myynnissä kauan että meni.

    • Anonyymi

      Ihan mitätön peli 2.4 plus. Mainos lupaa että omaa erinomaisen mäennousukyvyn. 5 prosenttia nousua niin 60 kg. Eukolla hiipuu..hiipuu. ja pysähtyy kokonaan. Takuu ei toimi, eikä myyjään saa yhteyttä. Lopulta ilmoittavat että ei ole mitään vikaa. Siinä meni lisäpaketin mukana yli 5000€ harakoille. Miten tämmöiset huijarit saadaan kuriin. Tehdäänkö joukkoja ne oikeuteen huijauksesta?

    • Anonyymi

      Kotimainen valmistaja?
      KTS tyyppikilpi , kyllä se on tehty täysin made on china , ei muuta suomalaista kuin konteista purettu ja renkaat laitettu .

    • Anonyymi

      Varokaa! Skand on yrityssaneerauksessa maksamattomien velkojen takia. Itse en maksa kyseiseen pajaan mitää ennakkoon vaikka vaativat. On kohta konkurssissa!!

      • Anonyymi

        Onko mennyt konkurssiin ?


    • Anonyymi

      Ei voi paljon plussia antaa yrityksen toiminnasta. Kohta kaksi vuotta on viallisen/lopputarkastamattoman moton kanssa säädetty. Ei saa yhteyttä yritykseen ja kun saa ei vastuuhenkilö ole paikalla. Taas vastuuhenkilön yhteydenottoa odotellaan. Katellaan vielä tovi.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Onko kokemuksia Skand gomoto 4.3 ?
      Millainen mäennousukyky? tai verrattuna Rally Usa 2000. Onko takarenkaan vaihto onnistunut rengasliikkessä? kun on vähän erilainen vanne kun moottori on vanteella.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Joo huomannut pari ilmoitusta joissa ostettu n.1-2t pesältä ja myydään nyt 4000e ja "takuulla"

    • Anonyymi

      Nastarenkaat oli ainakin ihan turha hankinta 2.4, hyvin pärjäsi kesärenkaiden kuviolla

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      341
      3841
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1709
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1510
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      59
      1473
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      28
      1318
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      51
      1302
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      58
      1285
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      194
      1231
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1167
    Aihe