Palstan pakkoruotsin puolustajat eivät tunne koulujen realiteetteja, heillä ei kontakteja nuoriin

Anonyymi

Pakon puolustajat eivät tunne nykyistä peruskoulua tai lukiota, niiden haasteita ja nuorten tavoitteita.

4

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ette tunne nykyistä peruskoulua tai lukiota.

   On selvää, että pakkoruotsi syö yhden pitkän kielen - sitä luetaan yhteensä yli puoli vuotta lukion kautta edetessä. Yli puoli vuotta! Siinä opiskelisi jo jotain muuta, mielekkäämpää.

   A-kieliä jätetään kesken (yleensä koska kieltenopettajakin toivoo näin), mutta nekin, jotka lukevat A-kieltä peruskoulun loppuun jättävät sen arvosanan todistuksesta - koska se laskisi keskiarvoa. Isoissa kaupungeissä hyvien lukioiden keskiarvorajat ovat yli yhdeksän. Kilpailu on kovaa.

  • Anonyymi

   Nykylukio on todella paljon raskaampi kuin lukio, jota nykyiset aikuiset kävivät. Muu kuvitelma on turhaa nostalgiaa. Esimerkiksi nykynuorten tutkielmat ovat sen tasoisia, että ennen niitä tehtiin vasta yliopistolla seminaarivaiheessa.

   Kuulin äskettäin kympin oppilaan sanovan, että hänen on lukiossa luovuttava toisesta A-kielestä. Kolmeen kieleen ei riitä paukut.

   Opiskelijat joutuvat nyt lukion alusta asti miettimään, mitä kirjoittava, sillä näillä aineilla on keskeinen merkitys pyrittäessä yliopistoon.

   Uusi ainereaali on huomattavasti vaativampi kuin vanha yleisreaali. Siihen panostetaan sekä lisäkurssein että maksullisin koulutuksin.

   Lisäksi tavallisen kiitettävän oppilaan mahdollisuus saada ällä harvinaisemmasta A-kielestä on olematon. Koska laudaturien suhteellinen osuus kirjoittajista on aina sama, ne menevät kielikoulujen opiskelijoille ja natiiveille - näitä molempia on kirjoittajissa huomattavan paljon.

   On tuskastuttavaa käydä keskusteluja täällä, missä pakkoruotsia puolustavilla ei ole mitään käytännön tuntumaa lukiokoulutukseen ja opiskelijoiden todellisiin haasteisiin.

  • Anonyymi

   Tieto-taito ja jatkuva teknologinen kehitys on avain menestykseen, viennin kasvuun ja hyvinvointiin.

   Korkealle jalostetuista tuotteista saa parhaan hinnan. On pysyttävä teknologian ja muun tieteellisen tutkimuksen kärjessä. Ilman englannin hyvää hallintaa putoaa kärryiltä hetkessä.

   Nämä palstan kärryiltä pudonneet pakkoruotsittajat ja englannin merkitystä halveeraavat tahot ovat juuri niitä kärryiltä pudonneita ja epärehellisiä palkkatrolleja.

  • Anonyymi

   Palstalla pakkoruotsia puolustaa ajasta ja elämästä irrallaan oleva trolliryhmä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Välit poikki aikuisen lapsen perheen kanssa.

   He suuttuivat kun kuulivat ettemme puolisoni kanssa ota rokotetta. Emme todennäköisesti saa tavata enään lapsen lapsiamme, emmekä saa heitä yökylään k
   Maailman menoa
   704
   17730
  2. Yllätys-sexy! Sanna Ukkola poseeraa korsettitopissa nuoruuskuvassa: "Housut jalassa, kerrankin"

   Sanna Ukkola on totuttu näkemään aina hyvin asialinjalla. Nyt hän todellakin yllättää. UUH, aika hot! https://www.suomi24.fi/viihde/yllatys-sexy-bb-sa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   76
   17082
  3. Eronnut Kirsi Alm-Siira vitsailee "jäätävistä silmäpusseista" - Yöllinen valvottaja on tässä!

   OMG, nyt on kyllä söpö yöllinen valvottaja. Kummatkin on kyllä aikamoisia nappisilmiä täytyy sanoa: https://www.suomi24.fi/viihde/eronnut-kirsi-alm-si
   Kotimaiset julkkisjuorut
   34
   7514
  4. Aikapommi räjähti BB-talossa - Ikävä "leikki" teki tehtävänsä - Nina Mikkonen häätöäänestykseen

   Voi ei, nyt kävi yksinhuoltajalle köpelösti… Mitä mieltä, pitäisikö Mikkosen jo tippua BB-talosta? https://www.suomi24.fi/viihde/aikapommi-rajahti-bb-
   Big Brother
   66
   5119
  Aihe