Miksi EU virkamiehen uhkausta Suomen hallitukselle ei julkisteta

Anonyymi

EU uhlaa Suomea voimakeinoilla ellei Suomen eduskunta hyväksy 750 miljardin tukipakettia. Miksi Marin ei julkaise uhkaajan nimeä ja saadun viestin sisältöä. Nyt ei kuulosta hyvältä tuo EU toiminta ja Persutkin vaikenee uhkauksen edessä.

4

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kuinka se voitaisiin julkaista kun PÄÄMINISTERI MARIN EI TIEDÄ ASIASTA MITÄÄ.
   Vai oliko se sittenkin niin jotta ei ole mitä julkaista kun painostusta ei ollutkaan....oli niin sanottu painostus temppu omien hallituspuolueiden sisältä. Tässä hallituskoalitiossa kaikki....SIIS KAIKKI ON MAHDOLLISTA KUN SOSIALISTIT VIEVÄT ASIOITA ETEEN PÄIN.

  • Anonyymi

   EU uhkaa Suomea ja hallitus , puolustisvoimat saati presidentt eivät tee mitään. Ovat kuin mitään ei olsi tapahtunit. kyllä tapaus on tutkitava yhtä suurella innolla kuin Sipilän perätön pahoinpitely. Marin avustajan on kerrottava kenen kanssa keskuteli ja kuka uhkauksen esitti tai sitten peruttava julkisesti puheensa. Asiaa ei pidä jättää tutkimatta ja yrittää vaientaa vaikenemalla.

   Jos muu ei auta, uhkaus on seviettävä Brysselin päästä ja otettava yhtyettä EU ylimpään johtoon.

   • Anonyymi

    Oliko uhkaaja omanmaan myyrä Petri satatonni Sarvanmaa , joka vaatii hallitusta tukemaan kehittämäänsä maataloustukiautomaatin rahoitusta.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Aikapommi räjähti BB-talossa - Ikävä "leikki" teki tehtävänsä - Nina Mikkonen häätöäänestykseen

   Voi ei, nyt kävi yksinhuoltajalle köpelösti… Mitä mieltä, pitäisikö Mikkosen jo tippua BB-talosta? https://www.suomi24.fi/viihde/aikapommi-rajahti-bb-
   Big Brother
   26
   3456
  Aihe