Intialainen kolmoismutaatio on saapunut Suomeen

Anonyymi

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Pfizer-Biontechin koronarokotetta annetaan tällä hetkellä vähintään 16-vuotiaille.

   Lupahakemus käytölle 12–15-vuotiaiden ryhmässä on vetämässä.
   FRANK HOERMANN/SVEN SIMON

   Lontoolaisen Imperial College -yliopiston johtamassa tutkimuksessa selvisi, että ensimmäinen annos Pfizerin koronarokotetta ei vielä anna hyvää suojaa koronaviruksen muunnoksia vastaan.

   Poikkeuksena ovat sellaiset henkilöt, jotka ovat jo sairastaneet lievän tai oireettoman COVID-19 -taudin. Heille jo ensimmäinen annos rokotetta antoi hyvän immuunivasteen virusmuunnoksia vastaan.

   – Tämä tutkimus korostaa toisen rokoteannoksen ottamisen tärkeyttä, sanoi immunologian ja hengitystiesairauksien professori Rosemary Boyton Imperial Collegesta.

   Science-lehdessä julkaistun tutkimuksen mukaan niillä ihmisillä, jotka eivät olleet sairastaneet koronaa aiemmin, oli heikompi immuunivaste ensimmäisen rokoteannoksen jälkeen.

   Immunologian professori Danny Altmann Imperial Collegesta totesi, että niille ihmisille, jotka eivät ole vielä koronaa sairastaneet, ensimmäisen ja toisen rokoteannoksen saamisen väliin jää ikään kuin "haavoittuvuusikkuna".

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mitä kuuluu nyt? Maajussi-Mustafa paljastaa, onko sutinaa vai ei - Yllätys kuvausten jälkeen

   Turkin lahja suomineidoille elikkäs Maajussi-Mustafa on kyllä aikamoinen tapaus! https://www.suomi24.fi/viihde/mita-kuuluu-nyt-maajussi-mustafa-palja
   Viihde ja kulttuuri
   61
   4812
  2. Miesten kokema seksuaalinen ahdistelu

   Mieheni on kertonut aika uskomattomia juttuja nuoremmalla iällä tapahtuneista ahdisteluista. Oli vielä kokematon ja uimarannalla häntä vanhempi nainen
   Parisuhde
   98
   4261
  3. Korona Hyrynsalmella

   Se sitten koronakin saavutti Hyrynsalmen.Kaikki siis nyt maskia käyttämään ja muutenkin olemaan varotoiminen.
   Hyrynsalmi
   108
   2859
  Aihe