Jotenkin sairasta

Anonyymi

ihminen joka kuvittelee itseään seurattavan ja seuraa hullun lailla muita ja käyttää erittäin kyseenalaisia keinoja ettei vain häntä seurattaisi. Parempi jättää omaan kuplaansa ja katkaista kaikki välit.

11

68

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Taidat itse olla melkoisen sairas, ainakin kommenttisi perusteella. Ehkäpä sun kaltaista ihmistä ei kukaan halua elämäänsä. Selvästikin haluat mustamaalata jotakin henkilöä.
   Älä puutu toisen asioihin, äläkä vaivaa toisen asioilla päätäsi.
   Miltä tuntuu olla kiusaaja ja kirjoitella typeriä kommentteja.
   Täällä onkin hyvä piiloutua anonyymiteetin taakse ja suoltaa mahdollisimman paljon pas kaa.

   Sääliksi käy niitä jotka on sun kanssa tekemisissä.

  • Anonyymi

   Olihan,joku valittanut isännöitsijälle että on verhot edessä kun ei sisälle näe että tällästä. Kyllä se harmittaa puutarhatonttuja kun ei sisälle näe...

  • Anonyymi

   Minkälaisia kyseenalaisia keinoja? Kerropa lisää.

  • Anonyymi

   Ja tottahan toki uhri paras eristää muista. Puistattavaa

   • Anonyymi

    Mikä ihmeen uhri? 🤣 🙄 Oot ihan skit so


  • Anonyymi

   Kysyppä itseltäsi . Onko tämä henkilö ystäväsi, tuttavasi, perheesi jäsen, puolisosi. Kuinka paljon olette tekemisissä oikeassa elämässä? Kuinka usein juttelette? Oletko osa hänen arkeaan? Näettekö kuinka usein? Jos et niin sinulla ei ole mitään oikeutta puuttua toisten elämään! Eikä kirjoitella siitä nettiin. Sekin on jo itsessään toisen häiriköintiä.

  • Anonyymi

   Jos stalkkaat ja toinen ilmaisee suorasti tai epäsuorasti, että nyt mentiin yli sopivan rajan, on todellakin parempi jättää se toinen omaan kuplaansa. Stalkkaus voi tuntua hyvin ahdistavalta varsinkin nuoresta naisesta, joka ei vielä tiedä keinoja millä sen saa tyylikkäästi loppumaan.

   En ymmärrä stalkkausta, oli kohde nuori tai vanha. Vaikka ihminen olisi ok, mutta selviäisi, että hän on stalkannut sinua pitkään, vaikkaan että aika monelle se kertoo sen luokan kummallisuudesta ettei sen jälkeen ole mitään mahdollisuuuksia mihinkään.

   Jos kiiinnostaa, oikea tapa on kysyä vaikka toista kahville ja jos vastaus on ei, pitää asia jättää siihen oli omat tunteet mitä vaan.

  • Anonyymi

   Oot kyllä vähän sairas 😃 ihan oikeasti korjaappa nyt vähä tota asennettas. Kukaan ei oo susta kiinnostunut.

   • Anonyymi

    Ei kyttäämiselle ole mitään tekemistä kiinnostuksen kanssa. Se voi esim. Kiusaamista. Niin kuin nyt vaikka kirjoittaa toisesta asioita nettiin ja vakuuttaa ettei kukaan ole sinusta kiinnostunut. Täysin tuntematon ihminen jos on tarpeeksi sairas voi kuvitella että se kassatäti joka hymyilee hänelle on ihastunut ja alkaa vainota. Onhan näitä.


  • Anonyymi

   Kaikenlaisia maailmaan mahtuu. Toisia on parempi näpäyttää kunnolla jotta jättävät rauhaan. Suosittelen sellaista. Itse juuri olen pyrkinyt niin tekemään..
   Edellisessä talossa asuessani naapurit olivat paremman luokan kyyliä ja varmaan edelleen. Säälittää oikeasti kaikki siinä talossa asuvat xD ainakin näiden parin kynsiin joutuneet.
   Kaikki menemiset ja tulemiset kytättiin ja kyseltiin AAIVAN IHMEELLISIÄ kysymyksiä.
   Sitten piti erikseen oikein sanoa meille että vaikutamme tervejärkisiltä nuorilta ihmisiltä eli olivat oikein kyttäämällä kytänneet ja miksi?
   Tässä taloyhtiössä on kuulemma äärimmäisen hankalia omistajia ja vuokranantajia ja myös epäluotettaviakin rahanahneita tyyppejä. Ihan puistattaa, että tällaisten puolella edes voidaan olla. Oli laista poikkeavia sääntöjä!

   Kun eräs akanlättänä tajusi ettei minua kiinnostaisi jutella, alkoi udella mieheltäni asioita. Siis aivan pimeitä! Ja oltiin tietävinään jokainen liike. Tällä hetkellä olen töissä aivan lähellä heitä ja naureskelen onnessani kävellessäni talon ohi. Hah. Varmasti en moikkaa ketään! Asui talossa asiallistakin väkeä.
   Tietäisivätpä hekin mitä saatiin kokea.
   Mutta varmasti valehtelevat meistä kaikille. Kuulin joskus itse erään keskustelun.

   Minulla vaan ei ole riittävästi todisteita nostaa syytettä valheellisen tiedon levittämisestä ja kunnianloukkauksesta. Kumpikin tapahtui!!

   Masennus, työn menetys, taloudelliset vaikeudet ja jouduttiin lähtemään. Ja kaikki parantui HETI UUTEEN PAIKKAAN MUUTON JÄLKEEN. KOKO ELÄMÄNLAATU parani!

   Meistä valehdeltiin ja keksittiin asioita. Eniten säälittää mieheni, että mitä kaikkea he sössöttivät siitäkin.

   Karma vielä tulee elämään ja imee sielun tyhjäksi. Aika näyttää 🕐

   • Anonyymi

    Parasta oli vielä se että yksi näistä paholaisista kuvitteli olevansa jotenkin hyvä ihminen 🤣


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eronnut Kirsi Alm-Siira vitsailee "jäätävistä silmäpusseista" - Yöllinen valvottaja on tässä!

   OMG, nyt on kyllä söpö yöllinen valvottaja. Kummatkin on kyllä aikamoisia nappisilmiä täytyy sanoa: https://www.suomi24.fi/viihde/eronnut-kirsi-alm-si
   Kotimaiset julkkisjuorut
   36
   6107
  Aihe