Hänelle nuoremmalle, joka on lähdössä

Anonyymi

Kun pitkä. tauon jälkeen olemme vilaukselta nähneet, silmäsi loistaa ja suu hymyilee. Se on sellaista syvältä kumpuavaa hyvää oloa. Olen huomannut, ettei muut saa sinua reagoimaan samalla tavalla. Se tunne ja reaktio on molemminpuolinen. Kukaan muu, koskaan, ei ole vaikuttanut minuun noin kokonaisvaltaisesti. <3 Ihan niin kuin ennen. <3

Jotenkin, se yhden vihjailusta ja aiemmista omista irl sanoistasi päätellen (hänelle olisit voinut sanoa), saatat olla nyt sinkku. ;-)

Kumpikin meistä on joko suorasti tai epäsuorasti sanonut/tehnyt irl asioita, jotka kertoo tunteista joskus aiemmin, vaikkei kummankaan vihjaavat tai selkeät yritykset lähteneet lentoon. En usko, että se johtuu tunteiden puutteesta vaan erilaisista elämäntilanteista, ympäristön asettamista paineista ja pelosta epäselvässä tilanteessa. Omat tunteeni eivät ole muuttuneet, voin sanoa suoraan että rakastan sinua. Olen rakastanut jo 2.5v ainakin. Pysäytit elämäni sinä yhtenä kauniina syysiltana katseellasi. Silloin tajusin olleeni rakastunut jo pidempään. En halunnut myöntää sitä edes itselleni, koska olin silloin varattu (onneton kulissi) ja omatuntoni on ankara.

Sen jälkeen kun sinut tapasin, olen harrastanut seksiä 2 kertaa (aika ennen kuin rakastuin sinuun on mukana ja samoin aika jolloin olin varattu). Aika vähän 3.5 vuoteen... varsinkin kun vertaa siihen, että pitkässäkin parisuhteessa oma optimi olisi 3-6 krt/vko, ja tuoreessa suhteessa jaksan paljon enemmänkin, jos kumppani haluaa myös. Olen todellakin puutteessa ja nauttisin seksistä. Silti, vaikka olen yli 1.5v ollut vapaa tekemään mitä haluan, en ole halunnut etsiä FWB (en ole tuota vielä tähän mennessä kokeillut) tai epämääräisiä yhdenillan juttuja tai uutta suhteen alkua. En pystyisi tunnesuhteeseen, koska Rakastan sinua. En halua myöskään tunteetonta seksiä vaikken näe kovin suurta optimismia siihen, että palaisit aiemman vastauksesi jälkeen meitä koskevaan asiaan. En halua, koska rakastan sinua liikaa.

Olet lähdössä. Minulla on elämäntilanne, joka varmasti voi olla sinusta haastava yhdistää omaasi. Silti, mitä häviämme, jos kokeilemme? Kaukosuhde antaa sinulle omaa aikaa, mitä luultavasti tarvitset paljon. Ja minulla on velvollisuuksia, jotka on pako hoitaa. Yhteyttä voi pitää WA ja soittaen. Sinä voit kyläillä täällä ja minä siellä. Se ei ole ongelma, koska tukiverkkoni on hyvä. Itse en voi matkustaa koko viikonlopuksi kuin kerran kuussa (realiteetti), mutta sinä voit olla täällä useammin, jos siltä tuntuu. Näin etäaikana pitkä viikonloppu silloin tällöin ei ole mikään ongelma. Ja jos ei jaksa ajaa Onnibussit ei maksa juuri mitään. Jos tarkemmin miettii alun etäsuhde voi olla helpompikin alku kuin hypätä suoraan lapsiperhearkeen. Puolensa ja puolensa. Jos löytyy molemmin puolinen rakkaus, on kaikki muu järjestettävissä ajan kanssa.

Halusitko sinä kokeilla? Olen valmis kokeilemaan ilman paineita tai saman tien sitoutumaan henkiseti sinuun. Ihan miten vaan Herra kokee parhaaksi. Olen varma tunteistani, en voisi olla varmempi. Haluatko tehdä ratkaisevan aloitteen ? Minua estää se kauan sitten sanottu ehdollinen ei. Siitä jatkaminen menisi harmaalle vyöhykkeelle (jos tulkitsisin väärin, se voisi tuntua ahdistelulta mitä en tietenkään halua).

Rakastan sinua ja olet varannut paikan Sydämestäni! Toivon, että otat vielä yhteyttä ja voisimme tuntea miltä rakkaus tuntuu lähietäisyydeltä.

5

105

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tälläiset pitäisi ehdottomasti laittaa oikean elämän puolella. Pää sekoaa, jos rupeaa vastailemaan ja toivomaan ja ”tietämään” että näin on nyt sovittu.

   Muuten ihanan avoin kirjoitus ja kuulostaa toimivalta systeemiltä!

   • Anonyymi

    En oleta tämän palstan perustalla mitään. Vastaaja voi olla kuka vaan, vaikka joku on seurannut kirjoituksiani pidempää ja haluaa vain trollata.

    Olen samaa mieltä siis, että oikea elämä on ainoa oikea osoite. Toiseksi viimeinen kappale kertoo miksi omalta osaltani se tie on tukossa väliaikaisesti. Jos hän ilmaisee mielenkintonsa, pato aukeaa ja vesi pääsee virtaamaan. Se olisi ihana kokea. 😁🥰 Minulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin odottaa ja katsoa ottaako Hän yhteyttä. En pelkää noloutta (jos vaa’an toisella reuanlla on mahdollisuus saada suuri rakkaus, ei pettymys tai nolous riitä syyksi olla yrittämättä). Se, että hän tuntisi tulleensa ahdistelluksi sen sijaan riittää. Sitä riskiä en voi ottaa. Lisäksi suhteen alkuun tarvitaan kaksi tahtoa, jos vain minä maarittelen häntä mukaan, ei hän joudu itse miettimään haluaako hän itse suhdetta. Hänenkin tahto tarvitaan, jotta siitä voisi kasvaa joskus tasaveroinen pitkä vakavasti otettava suhde.


  • Anonyymi

   Jos ei ole sun "täkyihin" tarttunut 2,5 vuoteen niin mitäpä luulet. Onko kiinnostunut vai ei?

   Nyt vaan odottelet seuraavat vuodet huomataksesi että olet keksinyt kivan sadun ihan omasta päästäsi mutta aika on valunut hukkaan. Ja minkä takia?

   Kyllä on puhdasta idiotismia tuo. Kaikille muille vuosia roikkuneille - samat sanat. Alkakaa elämään!

   • Anonyymi

    Mitä sinä täällä teet? Vahtimassa että miehesi ei rakastu toiseen? Alapa itse elämään äläkä huolehdi jonkun ventovieraan teksteistä. Ethän sinä tiedä onko aloittaja tosissaan vai rollaileeko vaan. En ole ap, ihmettelen sun tyhmiä viestejä vaan täällä. Eikä kaikki pysty toimimaan edes 2 vuodessa, jos on varauksia tai muuta. Kyselepä ihmisiltä, jotka on parisuhteissa, joskus sitä omaa kultaa on oikeasti odotettu vuosia.


  • Anonyymi

   Miten sinä noin henkilökohtaisia tänne laitat. Mieti ensin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Välit poikki aikuisen lapsen perheen kanssa.

   He suuttuivat kun kuulivat ettemme puolisoni kanssa ota rokotetta. Emme todennäköisesti saa tavata enään lapsen lapsiamme, emmekä saa heitä yökylään k
   Maailman menoa
   704
   17719
  2. Yllätys-sexy! Sanna Ukkola poseeraa korsettitopissa nuoruuskuvassa: "Housut jalassa, kerrankin"

   Sanna Ukkola on totuttu näkemään aina hyvin asialinjalla. Nyt hän todellakin yllättää. UUH, aika hot! https://www.suomi24.fi/viihde/yllatys-sexy-bb-sa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   76
   17070
  3. Eronnut Kirsi Alm-Siira vitsailee "jäätävistä silmäpusseista" - Yöllinen valvottaja on tässä!

   OMG, nyt on kyllä söpö yöllinen valvottaja. Kummatkin on kyllä aikamoisia nappisilmiä täytyy sanoa: https://www.suomi24.fi/viihde/eronnut-kirsi-alm-si
   Kotimaiset julkkisjuorut
   34
   7510
  4. Aikapommi räjähti BB-talossa - Ikävä "leikki" teki tehtävänsä - Nina Mikkonen häätöäänestykseen

   Voi ei, nyt kävi yksinhuoltajalle köpelösti… Mitä mieltä, pitäisikö Mikkosen jo tippua BB-talosta? https://www.suomi24.fi/viihde/aikapommi-rajahti-bb-
   Big Brother
   65
   5118
  Aihe