Suomessa ei pitäisi käydä ideologista taistelua!

Anonyymi

Mitä tämä nykyinen hallituspolitiikka muuta on?
https://www.is.fi/politiikka/art-2000007952752.html

Kaiken lisäksi SDP on vasemmistolaistunut vauhdilla tässä viime aikoina!
https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/293567ed-c51c-41cf-a2e5-6ac61000a610

Jos nyt vertaa vasemmistolaista tai oikeistolaista tiedottamista NIIN kumpikohan mahtaa olla tarkoitushakuisempaa? Kun vasuri "tiedottaa" jotain NIIN totuushan on täysin päinvastainen -> SDP ja vasemmistohan nimenomaan käyvät parhaillaan Suomessa kovaa ideologista taistelua!

Marinia voi ihan hyvin verrata Lavroviin, kaiken mitä se sanoo on pelkkä "bullshittiä".

22

68

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Hyvänä esimerkkinä ovat "laskennelliset työpaikat" Kertoisivat missä niitä on, millä aloilla niitä on ja paljonko niistä saadaan verotuottoa yhteiskunnan kassaan en emmän kuin ne verokassasta vievät!

   Minä laskisin reaalityöpaikat ainoastaan ja niistäkin vain yrityksiin syntyneet, niin oltaisiin jollain pohjalla johon voisi luottaa. Yritykset kun ovat ne ainoat verotulon tuottajat tässä maassa kuten muuallakin pääosin.

   Kun nyt ministeriöiden väki noita pyrkii räknäämään niin miksi ei oikeasti olla niitä tilastoimassa ja siten saada todellista kuvaa eikä ainoastaan jotain pravdan luonteista toivekuvaa?

   Lavrovin tiedoitus lienee hyvä vertailu SS:n tuottamaan verraten!

  • Anonyymi

   SDP on olevinaan työväen ja eläkeläisten puolue. Sanna Marin lupasi, että koulutuksesta ja muutamasta muusta paikasta ei leikata mutta eläkeläisille ei luvattu vappusatasia. Eläkkeistä on jo leikattu joka vuosi, joten olisi aika edes luvata, että eläkkeitä ei enää leikata ja että eläkkeitä ei saisi verottaa enempää kuin saman suuruista palkkatuloa. Nykyiset eläkeläiset ovat suuria ikäluokkia, työssä käynti aloitettu 16 vuotiaana ja eläköity 63 - 65 vuotiaana. Kyllä siinä on jo TEL maksuja ja veroja maksettu.

   • Eläkeläisten verotus pitää asettaa samaan ryhmään ay mafian kanssa! Olemmehan me olleet koko työikämme yleishyödyllisempiä kuin ay mafia koskaan!


  • Anonyymi

   Kumpi oli oikeassa?

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/c65becff-ec4d-4449-9d66-0a11b88cf5b0

   https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/ay-johtajat-kimmastuivat-wahlroosin-lakkokommenteista-tyonantajapuoli-on-ennemmin-valmis-miljarditappioihin-kuin-tekemaan-saallisen-neuvottelutuloksen/195b8de4-3b92-4024-abf9-623b54e4d95c

   Ay-pomot horisevat omassa kuplassaan, mitä horisevat. Ei niiden kanssa viitsitä edes neuvotella enää. Kiristäminen ja uho eivät ole neuvottelua.

   Kaipola ja Veitsiluoto ovat realismia. Saa siihen Sanna Marinkin sanoa mitä sanoo, mutta yritykset elävät realismia. Hallitus on yritysvastainen ja työllisyystoimet pääosin tekemättä. Surkea esitys.

   • Anonyymi

    Tämä hallitus muistetaan pitkään ja kuullaan että oli korona-aika.
    Demokratian murtuminen on surullisin asia,joka Suomessa on aina sisältänyt myös huolehtimista valtion taloudesta,että voimme pitää huolta koko väestöstä, inhimillisesti.
    Nyt kuitenkin vähäosaisten äänitorvet käyttäytyy vallanhaluisina pyrkyreinä ja toimintatavoiltaan muistuttaa itänaapurin vallanpitäjiä, jossa salataan tietoja ja annetaan kuva vain yhdestä vaihtoehdosta suuntana eteenpäin,vaikka tunnusluvut ja mittarit näyttää muuta.
    Ei voi kuin toivoa,että tämä sirkusnumero loppuisi jo.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tämä hallitus muistetaan pitkään ja kuullaan että oli korona-aika.
    Demokratian murtuminen on surullisin asia,joka Suomessa on aina sisältänyt myös huolehtimista valtion taloudesta,että voimme pitää huolta koko väestöstä, inhimillisesti.
    Nyt kuitenkin vähäosaisten äänitorvet käyttäytyy vallanhaluisina pyrkyreinä ja toimintatavoiltaan muistuttaa itänaapurin vallanpitäjiä, jossa salataan tietoja ja annetaan kuva vain yhdestä vaihtoehdosta suuntana eteenpäin,vaikka tunnusluvut ja mittarit näyttää muuta.
    Ei voi kuin toivoa,että tämä sirkusnumero loppuisi jo.

    SDP:ssä ovat vuoronperään sosialidemokraatit ja hoipertelijat vallassa, kuten Väinö Tanner aikanaan totesi.
    Nyt on hoipertelijoiden vuoro. Osa hoipertelijoista (kuten esimerkiksi Tavja) eivät ole sosialidemokraatteja koskaan olleetkaan. Osalla (kuten Rinne) on dementoituminen syönyt aivoista sen sd-osan. Ymmärrys todellisiin asioihin on mennyt, ja suusta suoltaa sekavia iskulaiseita ja mielistelyä.

    Marinkin on hoipertelija vaikka ei itsekään taida sitä ymmärtää. Hän poikkeaa edukseen näistä höperöistä. Käsityskyky hänen oman tietoalueensa asioista on hänellä nopea ja terävä.
    Siitä johtuen esitystapakin on selkeä (hehheh -vertailu Marin-Rinne).
    Maamme kannalta kohtalokas ongelma on kuitenkin tietämyksen ja ymmärryksen puute taloudellisista toimista sekä siitä miten voimme menestyä kansainvälisessä kilpailussa.
    Siis toimistamme kansainvälisessä talouden ja häikäilemättömien maiden (mm. suurin osa EU-maista sekä koko EU-johto) pelissä.
    Näiltä Marin ei ymmärrä eikä osaa maatamme suojata.
    Ja vaikka osin ymmärtäisikin, olisi hän ansiokkaalla mutta kapealla kokemuksella joka tapauksessa tullut harhaan johdetuksi.

    Vertailuksi: Italian Mario Draghilla oli EKP:n johtajana vuosikymmen aikaa kehittää pirullinen paketti Italian (sekä Saksan ja Ranskan pankkien) pelastamiseksi mm. Suomen vastuulleen ottamilla lainoilla.
    Tavoite on inflaatio. Sitä Draghi yritti synnyttää EKP:n toimin kymmenen vuoden ajan.
    Ei silti onnistunut. Nyt onnistuu työntämällä yhteinen valtava lainasumma markkinoille.

    Prosessi on selkeä: 1/ Rahan ylitarjonta valtioille, 2/ Kysynnäm ylikuumentuminen ja sen seurauksena kysyntäinflaatio (esiintyy osin jo nyt), 3/ Hinta- ja palkkainflaatio (näkyy vuoden päästä ja on jo herännyt), 4/ Korkojen nousu, jota EKP ei enää pysty estämään, sitäpaitsi inflaatio syö Italiankin lainoja), 5/ Ylivelkaantuneiden yksityisten, yritysten, kuntien ja valtioiden realisointi taloudellisesti häikäilemättömien rahakkaiden toimesta.

    Tähän karuselliin vihervasurit, Kepu ja Kokoomus ovat meidät EU:n tukipaketilla viemässä. Kaikki nämä "toimijat" ovat omaa lajiaan ymmärtämättömiä, siis typeriä.
    Itse pärjään tässä karusellissa, mutta sinä et.


   • Virhe analyysi, varsinaiset reaaliset työllisyystoimen ovat täysin tekemättä! Niitä ei ole edes julkisesti harkittu tehtävän!

    Taloudella ei ole edes mahdollisuutta ellei asioita kuten työehtoja ja yritysten mahdollisuuksia korjata kuntoon sekä ay mafiaa siirretä syrjään pilaamasta talouden kehitystä!


   • Anonyymi

    Otetaanpa lusikka kauniiseen käteen ja funtsitaanpa. mikä on Suomen paperiteollisuuden kilpailukyky tilanteessa, jossa kaikkien pohjoismaiden paperiväen palkat sivukuluineen ovat täsnälleen samat. Björn voisi kerrankin puhua myös esimerkiksi siitä tosiasiasta, että Suomesta on lähes 2000 km pitempi kuljetusmatka Keski-Euroopan markkina-alueelle.

    Jos joku tietää, millainen kuluerä on rekkalastillisen kuorman kärräys 2500km:n päähän, voisi hieman valaista meitä tietämättömiä. Entä energian hinta? Puun hinta?

    Jokin, ehkä ideologinen, tekijä aiheuttaa sen, että tälläkin foorumilla ollaan täysin mykkiä tällä alueella. Kuitenkin paperitehtaan käytttämän energian osuus kokonaiskuluista on parhaimmillaan/pahimmillaan 30%.

    Noista faktoista huolimatta joka kerta, kun tehtaalla pannaan lappu luukulle, löytyy syy haalariporukasta. Kukaan ei ole väittänyt vastaan, kun olen vähäisillä matemaatikon kyvyilläni yrittänyt tuoda senkin tosisasin tiedoksi, että jos paperiduunarin palkkaa leikataan 50%, putoavat kokonaiskulut5%..


  • Anonyymi

   Pääministerin arvostelu tällaisena kriisiaikana perustuu ideologiaan.

   • Olet väärässä, SS:n arvostelu perustuu hänen toimiinsa, ei ideologiaan! On sama mitä ajattelee, kun vaan toimii järkevästi, eikä ala syöttämään mitään maailmanlopun poliittista uskontoa kansalle.


  • Anonyymi

   On toi ideologinen taistelu levinnyt jo tänne palstallekin. Täällä vaan tilanne on sikäli hieman epäreilu että sen sijaan että sallittaisiin vapaa ajatustenvaihto NIIN täällä aivan selvästi poistetaan kommentit ja koko ketju JOS se käy liian kiusalliseksi nykyistä hallitusta ja sen ideologiaa kohtaan!

   Olette varmaan huomanneet että koko ketju nimeltään "Sannahan on melkoinen koomikko", jossa oli itse asiassa kyse samasta asiasta kuin tässäkin, on poistettu!

   Joten nyt tarkkana mitä kirjoitatte, muistakaa ainoa oikea totuus on meidän valtaapitävillä!

  • Anonyymi

   On luonnollista, että tällaisena aikana ollaan kriittisiä hallitukseen kohdistettuja hyökkäyksiä kohtaan. Voisi malttaa kunnes korona ja sen jälkiseuraukset on voitettu.

   • Ei komucorona estä hallitusta uusien suunnitelmien tekemisestä. Kyllä siellä riittää porukkaa hoitamaan muutakin kuin komucorona asioita ja vaikka tauti on paha asia niin vielä pahempaa on tulossa ellei hallitus kykene saamaan työttömyyttä kuriin ja uusia työpaikkoja aikaan. Hallituksellehan uudet työpaikat ovat vain olosuhteiden luomista yritysten parempaan menestymiseen ja kilpailukyvyn pitämistä kohdallaan.

    Yrittäminen pitää tehdä houkuttelevaksi pitkällä tähtäimellä, sen aloittamista pitää helpottaa ja paikallinen sopiminen pitää saada aikaan. Pitää ymmärtää, että vain menestyvä yritys on hyvä myös työnantajana, koska se monesti on olemassa ensivuonnakin. Asia jota sosialisti kuten SS ei tunnu ymmärtävän!


   • Anonyymi
    Extyökkäri kirjoitti:

    Ei komucorona estä hallitusta uusien suunnitelmien tekemisestä. Kyllä siellä riittää porukkaa hoitamaan muutakin kuin komucorona asioita ja vaikka tauti on paha asia niin vielä pahempaa on tulossa ellei hallitus kykene saamaan työttömyyttä kuriin ja uusia työpaikkoja aikaan. Hallituksellehan uudet työpaikat ovat vain olosuhteiden luomista yritysten parempaan menestymiseen ja kilpailukyvyn pitämistä kohdallaan.

    Yrittäminen pitää tehdä houkuttelevaksi pitkällä tähtäimellä, sen aloittamista pitää helpottaa ja paikallinen sopiminen pitää saada aikaan. Pitää ymmärtää, että vain menestyvä yritys on hyvä myös työnantajana, koska se monesti on olemassa ensivuonnakin. Asia jota sosialisti kuten SS ei tunnu ymmärtävän!

    Jotenkin jää maku, että Extyökkärin ainoa näkymä menestyvälle yritykselle on joukko stahanovilaisia, tosin markkinatalousmallia, "kaikkensa työlle antavia" satoja ilmaisia ylityötunteja vuodessa tekeviä ihanneduunareita. Rumin puolihan on lisäksi se, että näistä mahdollisesti kymmenistä uurastajistakin löytyy tarkasti mitaten heikoimmat yksilöt, joita extyökkäri aateveljineen voivat sitten haukkua/syytellä kaikesta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jotenkin jää maku, että Extyökkärin ainoa näkymä menestyvälle yritykselle on joukko stahanovilaisia, tosin markkinatalousmallia, "kaikkensa työlle antavia" satoja ilmaisia ylityötunteja vuodessa tekeviä ihanneduunareita. Rumin puolihan on lisäksi se, että näistä mahdollisesti kymmenistä uurastajistakin löytyy tarkasti mitaten heikoimmat yksilöt, joita extyökkäri aateveljineen voivat sitten haukkua/syytellä kaikesta.

    Palkka pitää ansaita sillä muutoin sitä ei pidä edes maksaa!


   • Anonyymi
    Extyökkäri kirjoitti:

    Palkka pitää ansaita sillä muutoin sitä ei pidä edes maksaa!

    No milloin sinun mielestä on palkka ansaittu ja kuka sen määrittelee ja miten?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No milloin sinun mielestä on palkka ansaittu ja kuka sen määrittelee ja miten?

    Extyökkäri sen määrittelee samoin kuten Stalin aikanaan kun Venäjää yritti rakentaa.

    Sen mitä olen tuon palstan pöhkön tarinoita lukenut niin kaikki unelmansa on saanut näistä tapahtumista.

    https://areena.yle.fi/1-50455023

    Ei tuo extyökkäri tosin tunnetuista syistä itse ymmärrä että hänellä olisi tuossa ihanoimassaan systeemissä melko heikot kortit kädessä. Nyt Suomessa hän saa hoidon meidän maksamina ilman mitää omaa vastuuta.


   • Anonyymi

    Korona ei estä hyvää hallintoa ja hyvää johtamista. Sen takia ei pidä tehdä suomalaisten kannalta huonoja päätöksiä vaan pitäisi ajaa suomalaisten etua. Korona ei saisi sumentaa päättäjien järkeä (jos sitä on). Koronan takia ei pitäisi hoitaa Suomen taloutta huonosti. Sen taakse ei voi mennä. Nyt pitää katsoa eteenpäin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    No milloin sinun mielestä on palkka ansaittu ja kuka sen määrittelee ja miten?

    Jos tuota et itse ymmärrä niin säälin sinua!

    Palkkahan on ansaittu kun työn tulos on myytävissä katteellisena lisä/sivukuluineen!

    Eli jos joku maksaa jostain tekemästäsi 100€ niin olet ansainnut vajaat 50€! Tietysti jos olet omassa yrityksessäsi niin myös kate tulee sinulle pääomatulona!


  • Anonyymi

   Meillä on se ongelma, että oppositio haluaa ideologisista syistä kampittaa hallitusta. Hallitus taas tahtoo tasapuolisesti ja oikeudenmukaisesti kaikkin kansalaisten parasta. Kaikki arvostelu juontaa ideologiasta, eikä sitä voi muuten perustella.

   • Anonyymi

    Meillä on se ongelma, että tämä hallitus on rakennettu vihervasemmistolaiselle ideologialle, Sitä on vielä höystetty intersektinaalisella feminismillä. Nyt tämä hallitus hakee oikeutta harrastetulle ideologiselle politiikalle kieltämällä kritiikin. Näin yleensä toimitaan tämän hallituksen ihannoimissa vasemmistodiktatuureissa. Ensin kielletään sananvapaus ja sitten vapaa lehdistä. Näitä vastaan on jo kampanjoitu. Myös näillä palstoilla.


  • Anonyymi

   Suomessa pitää sokeasti totella, mitä isot EU-maat sanovat, mieluiten silmälaput päässä kuin ravihevosella.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eronnut Kirsi Alm-Siira vitsailee "jäätävistä silmäpusseista" - Yöllinen valvottaja on tässä!

   OMG, nyt on kyllä söpö yöllinen valvottaja. Kummatkin on kyllä aikamoisia nappisilmiä täytyy sanoa: https://www.suomi24.fi/viihde/eronnut-kirsi-alm-si
   Kotimaiset julkkisjuorut
   36
   5967
  Aihe