Kokoomus haluaa touhuta Vladimirin kanssa

Anonyymi

https://www.mtv.fi/sarja/uutisextra-33001032001/vieraana-talousvaikuttaja-sixten-korkman-1420590

Kokoomuksen äänestyskäyttäytyminen, tyhjää äänestäminen, lujittaa vain suhdetta Putiniin. Tätäkö kokoomuslaiset haluaa?

Ei uskoisi, ett' epätoivoinen kokoomusjohtotaas sekoilee: äänestetään tyhjää tukipaketin osalta ja perään heitetäänvälikysymys.

Kyllähän se on taivahan tosi, että Petteriä v...ttaa, kun hallitus ei hajonnut. Nyt me tiedämme, että Petterin iltarukouksiakaan ei kukaan kuule!

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Keskusta ja kokoomus antoivat julkisuuteen lausuntoja, joiden perusteella puolueiden kannat eivät tulleet ainakaan kovin paljon selkeämmiksi.

   Ensin kokoomuksen kansanedustajat politisoivat perustuslakivaliokunnan ja ajoivat läpi esityksen, jonka mukaan EU-elpymispaketin hyväksyminen vaatii kahden kolmasosan enemmistön. Suurin osa valiokunnan kuulemista asiantuntijoista piti yksinkertaista enemmistöä riittävänä.

   Kokoomuksen johto määritteli tiedotustilaisuudessa, että puolue on EU-myönteinen. Sen osoituksena puolue aikoo äänestää eduskunnassa tyhjää. Puolueen puheenjohtaja Petteri Orpo ilmoitti, että vika on hallituksessa. Hallitus on tyhmä, siksi Orpo ja muut kokoomuslaiset osoittavat mieltään.

   Joku voisi sanoa, että tuo ei ole EU-myönteisyyttä. Tuo on lapsellisuutta. Eniten ryhtiä olikin niissä kokoomuksen kansanedustajissa, jotka ilmoittivat äänestävänsä pakettia vastaan ryhmäpäätöksestä huolimatta.

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eronnut Kirsi Alm-Siira vitsailee "jäätävistä silmäpusseista" - Yöllinen valvottaja on tässä!

   OMG, nyt on kyllä söpö yöllinen valvottaja. Kummatkin on kyllä aikamoisia nappisilmiä täytyy sanoa: https://www.suomi24.fi/viihde/eronnut-kirsi-alm-si
   Kotimaiset julkkisjuorut
   37
   6142
  Aihe