Äänestääkö kokoomuksen eduskuntaryhmä välikysymysäänestyksessä vai ei?

Anonyymi

Äänestääkö kokoomus välikysymysäänestyksessä tyhjää, vaikka on sen itse laatinut.

10

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   TYHJÄ. ORPO

   • Anonyymi

    Häkkänen. Tyhjä


  • Anonyymi

   Mykkä en tyhja

  • Anonyymi

   Veikkaukseni on tyhjää. Tai ovat poissa.

  • Anonyymi

   Varmaankin linja pitää, tarkoittaa tyhjää.

  • Nykykokkareille oma ajattelu tuottaa nykyisin tuskaa, joten parasta on äänestää tyhjää tai olla poissa, niin ei vahingossa äänestä vastaan. Kykypuolueesta on tullut dementikkopuolue.

  • Anonyymi

   Itse olen Kokoomuksen äänestäjä ja kannattaja.

   On täysin varmaa, että yksikään tyhjää äänestävä ei tule ääntäni saamaan. Onhan tuo nyt nolouden huippu! Yksi isoimpia päätöksiä ja pään avaus, jolla Etelän vetelät tulevat jatkossakin rahastamaan. Ei esimerkiksi Italian rakenteellinen ylivelkaantuminen sillä korjaannu, että lapioimme sinne aina vaan lisää rahaa täältä! Euroakaan ei pitäisi sinne työntää ennen kuin laittavat verotuksen ja talouden tasapainoon.

   Nyt katsotaan ketkä tyhjää oikeasti äänestävät. Automaattisesti ovat ainakin minun ehdokaslistaltani pois sellaiset nimet, jotka eivät uskalla mitään mieltä olla!

   • Anonyymi

    Osaatko selittää miksi olet Kokoomuksen kannattaja ja äänestäjä. Kun historia ja faktat kuitenkin osoittaa ettei Kokoomus koskaan eikä miloinkaan ole saanut mitään hyvää suomalaisille ja Suomelle?

    Aloitajalle. Eihän lopulta kukaan ole päässyt selville mitä Kokoomus haluaa milloinkin. Orpo viime vuonna ensin huusi että miksi hallitus ei estä koronan leviämistä. Ei mennyt kun pari viikkoa tai kuukausi kun Orpo moitti että aikooko hallistus sulkea koko Suomen toiminnan. No taas meni muutama viikko, tartuntojen ja kuolleiden luku kasvoi. Ja Orpo taas, mitä hallitus tekee ettei korona leviä. Kovasti myös Kokoomus ja Orpo moittii hallitusta kun koronakriisin vuoksi ottaa lainaa että yritykset ja työpaikat säilyisi.


  • Anonyymi

   Jollain tapaa on ikävä vanhaa kokoomusta. Siellä oli henkilöitä jotka kykenivät muodostamaan puolensa.
   Olispa Suomessa tuo vanha kunnon kokoomus ja SDP: n oikea siipi voimissaan. Siihen vielä RKP ja tarvittaessa (ei kepu, ei vas., ei vihreät) pienpuolue, siinä olisi hyvä hallituspohja. Saataisiin sosiaalinen porvarihallitus. Ei mitään vouhotuksia.

   • Anonyymi

    Samaa mieltä. Orpo on välillä niin punavihreä, että häntä ei Ohisalosta erota. Ainakin into maahanmuuttoon on ihan tolkuton.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mitä kuuluu nyt? Maajussi-Mustafa paljastaa, onko sutinaa vai ei - Yllätys kuvausten jälkeen

   Turkin lahja suomineidoille elikkäs Maajussi-Mustafa on kyllä aikamoinen tapaus! https://www.suomi24.fi/viihde/mita-kuuluu-nyt-maajussi-mustafa-palja
   Viihde ja kulttuuri
   61
   4807
  2. Miesten kokema seksuaalinen ahdistelu

   Mieheni on kertonut aika uskomattomia juttuja nuoremmalla iällä tapahtuneista ahdisteluista. Oli vielä kokematon ja uimarannalla häntä vanhempi nainen
   Parisuhde
   98
   4254
  3. Korona Hyrynsalmella

   Se sitten koronakin saavutti Hyrynsalmen.Kaikki siis nyt maskia käyttämään ja muutenkin olemaan varotoiminen.
   Hyrynsalmi
   108
   2856
  Aihe