P.Räsänen jatkaa maalittamista

Muistamme viime itsenäisyyspäivän ja vuodenvaihteen tienoon kun presidentti Niinistö paheksui maalittamista ja kehotti asialliseen keskusteluun ja toisten ymmärtämiseen.
Samat maalittajat ovat nytkin asialla.

Silloin maalittajat eivät edes ymmärtäneet Niinistön tarkoittavan heitä itseään.

Pää-maalittajana nytkin toimiin syytteet saanut poliitikko, joka on laittanut Twitteriin ja muillekin sivuille maalituksia yhtenä putkena kolmen päivän ajan.
Hän käy omaa oikeusistuntoaan sosiaalisessa mediassa, kun yleensä syytetyt tuovat kantansa esiin vain oikeussalissa.

Maalitettu valtakunnansyyttäjä tekee vain hänelle työksi annettuja tehtäviä valituksien pohjalta ja nostaa syytteet ainoastaan poliisien pöytäkirjojen pohjalta.

P.Räsänen oli eturintamassa tekemässä lakia kiihottamisesta kansanryhmää vastaan, eikä hän silloin uskonut olevansa tuleva maalittaja.
Nyt ollaan kuitenkin parantamassa lakia, jotta maalittamisestakin voidaan tuomita ja sitä hän vastustaa tietenkin Päivi sananvapauteensa vedoten.

Päivi on jo aikamoinen rasite puolueelleen.

14

58

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   kuinkas lienee kansa ymmärtää asian

   vaalit on ovella

  • Anonyymi

   Päivi Räsänen ei ole maalittanut ketään.

   Pe.ku sen sijaan maalittaa jatkuvalla syötöllä muilla palstoilla Päivi Räsästä, KD:ta, Patmostsa ja Patmoksen työntekijöitä. Pe.kun maalittaminen perustuu lähes aina valehteluun ja tarkoitukselliseen harhaanjohtamiseen. Juuri hänen toimintansa on synnyttänyt termin Pe.kuilu, joka kuvaa jatkuvaa maalittamista valehtelemalla.

  • Anonyymi

   Sikäli hyvä nosto, että tuli katsottua, mitä Räsänen on Twitterissä viime päivinä kirjoittanut.

   Alla olevasta youtubepätkästä voi katsoa, onko Räsänen halventavasti sanonut, että ”homoseksuaalisuus on seksuaalinen vinoutuma”. Näin valtakunnansyyttäjä Toiviainen väittää Räsäsen tuossa sanoneen.

   "Yhden rikosepäilyn osalta valtakunnansyyttäjä on lopettanut esitutkinnan. Päätös koskee Räsäsen lausumia MTV:n julkaisemassa Maria Veitolan Yökylässä-ohjelmassa. Siinä Räsänen oli väittänyt, että homoseksuaalisuus on seksuaalinen vinoutuma, tiedotteessa kerrotaan.

   Valtakunnansyyttäjän mukaan lausuma halventaa homoseksuaaleja, mutta vaikka esitutkinta suoritettaisiin loppuun, teko olisi kuitenkin kokonaisuutena arvioiden vähäinen. Tällöin valtakunnansyyttäjä jättäisi syytteen nostamatta. Tämän vuoksi esitutkinnan jatkaminen on tarpeetonta, syyttäjälaitoksen tiedotteessa kerrotaan."
   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/aa7671cc-65df-41de-8ac2-ca31e0d24057

   Tuossa siis esitetään valhe Räsäsen sanomisesta, mutta valtakunnansyyttäjä kuitenkin käytännössä vihjaa, että siitäkin voisi tulla tuomio. Eiköhän esitutkinta ole lopetettu siitä syystä, että Räsänen ei ole sanonut niin kuin valtakunnansyyttäjä väittää hänen sanoneen.

   https://youtu.be/8NLWSoz3gvg

  • Anonyymi

   Räsäsen kannattaisi luovuttaa käräjäoikeuden tuomion jälkeen ja pyytää anteeksi.

   Hänellä ei ole mitään mahdollisuutta voittaa ja mitä pidemmälle etenee, niin sen pahempi hänen ja puolueen kannalta.

   • Anonyymi

    Ja näin Pe.kuilu jatkuu.

    On mielenkiintoista, että Suomesta löytyy ihmisiä, jotka ammattimaisesti kertovat valheita ihmisistä ja ihmisryhmistä, joita vastaan heillä on syystä tai toisesta antipatioita. Samalla he pyrkivät lannistamaan kohteitaa, kääntämään ihmisiä näitä kohteita vastaan jne. Pe.ku on tehnyt tätä ilmiesti jo kymmeniä vuosia eri areenoilla. Päivi Räsänen on yksi hänen pääasiallisista kohteistaan.


   • Fiksu ja rehellinen tekisi noin.
    Tolla tavalla toimien Päivi voisi yrittää pestä kasvojaan.


   • Anonyymi
    Pe.ku kirjoitti:

    Fiksu ja rehellinen tekisi noin.
    Tolla tavalla toimien Päivi voisi yrittää pestä kasvojaan.

    Se on pientä verrattuna siihen saastaisuuteen mitä sinä harrastat


   • Anonyymi
    Pe.ku kirjoitti:

    Fiksu ja rehellinen tekisi noin.
    Tolla tavalla toimien Päivi voisi yrittää pestä kasvojaan.

    Pe.ku vielä huuta aamenta omalle kommentilleen. Pe.kullahan on ainakin yli vuosikymmenen mittainen ura ammattimaisena kristittyjä vastaan hyökkäävänä nettikirjoittajana, jonka työ perustuu lähinnä kieroon valehteluun. Erityisesti Päivi Räsäsestä hän pyrkki jatkuvasti keksimään jotain negatiivista kirjoitettavaa. Lähinnä kirjoitukset perustuvat avoimeen valehteluun.


  • Anonyymi

   Hahah. Mitähän itse teet? Suvakki tekee itse kokoajan sitä mistä syyttää kaikkia muita. Hanki jo elämä turhakki

  • Anonyymi

   Räsänen perustelee kirjoituksensa Paavalin roomalaiskirjeeseen, jossa paheksutaan homosuhteita. Toiviainen ei ole nostanut syytettä kirkkoa vastaan kiihotuksesta kansanryhmää kohtaan, vaikka kyseinen Paavalin kirje on netissä nähtävillä.
   Kirjeessä mainitaan homosuhteet luonnottomiksi ja saastaisiksi, mutta hurskastelijat syyllistävät Räsästä Paavalin sijaan.
   Kehtaako yksikään hurskastelija sanoa että Paavali oli rasisti ja sovinisti?

  • Anonyymi

   "Pyhissä kirjoituksissa" saa olla luettavissa ja nähtävillä mitä karmeimpia tapahtumia.
   Jumala muka uhrasi ainoan poikansa maailman syntien tähden, tapatti kiduttamalla.
   Oikeusvaltiossa ei tuollaista pitäisi opettaa, koska murhalla mässäily ja ylistäminen on rinnastettava terrorismin hyväksymiseen.
   Koraanin yhdeksäs suura eli miekkajae, käskee muslimeja tappamaan vääräuskoiset missä ikinä heitä tapaa, mutta hurskastelijat vatkuttavat kuinka islam on rauhanuskonto. Kuinka ihmeessä valtioissa joissa islam on pääuskonto syntyy jatkuvasti terroristi joukkoja ja sieltä pitää lähteä hakemaan turvapaikkaa "vääräuskoisilta".

  • Anonyymi
   UUSI

   Valtakunnansyyttäjä on halunnut tehdä Paavalin roomalaiskirjeessä olevan homoja pahksuvan ja halventavan kohdan Räsäsen keksimäksi, eikä ole vaivautunut tarkastamaan lähdettä johon Räsänen on vedonnut,
   Uskonnottomana en jaksa ymmärtää itseään kristityiksi tituleeraavia, jotka väittävät uskovansa Raamatun olevan Jumalan antama, mutta tuomistevat Räsäsen Raamatun kohdan vuoksi. Paavalin roomalaiskirjettä ei ole kriminalisoitu homovastaisuuden vuoksi, kyseinen kohta on kaikkien nähtävillä netissä ja kiihottamassa.

  • Anonyymi
   UUSI

   Valtakunnansyyttäjä kaiketi ajattelee ettei kirkon julkaisema netti Raamattu johon sisältyy kaikenlaista tappamista ja kiduttamista, homoja halventavan roomalaiskirjeen lisäksi saa aiheuttaa kiihottumista. Lasten keittämistä ja syömistä, Elia kirosi poikaset Jumalan nimeen,heti tuli karhuja jotka tappoivat pojat.
   Uskovaisessa kodissa kasvaneena ja Raamattua lukeneena, olen vain järkyttynyt miten tuollaista kirjaa voidaan pitää pyhänä, vieläpä kiistellä kuka osaa oikein uskoa.

  • Anonyymi
   UUSI

   varmaanki se lause jossa jumalan tahto pitäis laittaa auktoriteettien yläpuolelle kilahti eliitin maalin niin että ne alko näkee punasta

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Välit poikki aikuisen lapsen perheen kanssa.

   He suuttuivat kun kuulivat ettemme puolisoni kanssa ota rokotetta. Emme todennäköisesti saa tavata enään lapsen lapsiamme, emmekä saa heitä yökylään k
   Maailman menoa
   584
   13554
  2. Yllätys-sexy! Sanna Ukkola poseeraa korsettitopissa nuoruuskuvassa: "Housut jalassa, kerrankin"

   Sanna Ukkola on totuttu näkemään aina hyvin asialinjalla. Nyt hän todellakin yllättää. UUH, aika hot! https://www.suomi24.fi/viihde/yllatys-sexy-bb-sa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   71
   12824
  3. Eronnut Kirsi Alm-Siira vitsailee "jäätävistä silmäpusseista" - Yöllinen valvottaja on tässä!

   OMG, nyt on kyllä söpö yöllinen valvottaja. Kummatkin on kyllä aikamoisia nappisilmiä täytyy sanoa: https://www.suomi24.fi/viihde/eronnut-kirsi-alm-si
   Kotimaiset julkkisjuorut
   20
   3592
  Aihe