P.Räsänen jatkaa maalittamista

Muistamme viime itsenäisyyspäivän ja vuodenvaihteen tienoon kun presidentti Niinistö paheksui maalittamista ja kehotti asialliseen keskusteluun ja toisten ymmärtämiseen.
Samat maalittajat ovat nytkin asialla.

Silloin maalittajat eivät edes ymmärtäneet Niinistön tarkoittavan heitä itseään.

Pää-maalittajana nytkin toimiin syytteet saanut poliitikko, joka on laittanut Twitteriin ja muillekin sivuille maalituksia yhtenä putkena kolmen päivän ajan.
Hän käy omaa oikeusistuntoaan sosiaalisessa mediassa, kun yleensä syytetyt tuovat kantansa esiin vain oikeussalissa.

Maalitettu valtakunnansyyttäjä tekee vain hänelle työksi annettuja tehtäviä valituksien pohjalta ja nostaa syytteet ainoastaan poliisien pöytäkirjojen pohjalta.

P.Räsänen oli eturintamassa tekemässä lakia kiihottamisesta kansanryhmää vastaan, eikä hän silloin uskonut olevansa tuleva maalittaja.
Nyt ollaan kuitenkin parantamassa lakia, jotta maalittamisestakin voidaan tuomita ja sitä hän vastustaa tietenkin Päivi sananvapauteensa vedoten.

Päivi on jo aikamoinen rasite puolueelleen.

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      kuinkas lienee kansa ymmärtää asian

      vaalit on ovella

    • Anonyymi

      Päivi Räsänen ei ole maalittanut ketään.

      Pe.ku sen sijaan maalittaa jatkuvalla syötöllä muilla palstoilla Päivi Räsästä, KD:ta, Patmostsa ja Patmoksen työntekijöitä. Pe.kun maalittaminen perustuu lähes aina valehteluun ja tarkoitukselliseen harhaanjohtamiseen. Juuri hänen toimintansa on synnyttänyt termin Pe.kuilu, joka kuvaa jatkuvaa maalittamista valehtelemalla.

    • Anonyymi

      Sikäli hyvä nosto, että tuli katsottua, mitä Räsänen on Twitterissä viime päivinä kirjoittanut.

      Alla olevasta youtubepätkästä voi katsoa, onko Räsänen halventavasti sanonut, että ”homoseksuaalisuus on seksuaalinen vinoutuma”. Näin valtakunnansyyttäjä Toiviainen väittää Räsäsen tuossa sanoneen.

      "Yhden rikosepäilyn osalta valtakunnansyyttäjä on lopettanut esitutkinnan. Päätös koskee Räsäsen lausumia MTV:n julkaisemassa Maria Veitolan Yökylässä-ohjelmassa. Siinä Räsänen oli väittänyt, että homoseksuaalisuus on seksuaalinen vinoutuma, tiedotteessa kerrotaan.

      Valtakunnansyyttäjän mukaan lausuma halventaa homoseksuaaleja, mutta vaikka esitutkinta suoritettaisiin loppuun, teko olisi kuitenkin kokonaisuutena arvioiden vähäinen. Tällöin valtakunnansyyttäjä jättäisi syytteen nostamatta. Tämän vuoksi esitutkinnan jatkaminen on tarpeetonta, syyttäjälaitoksen tiedotteessa kerrotaan."
      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/aa7671cc-65df-41de-8ac2-ca31e0d24057

      Tuossa siis esitetään valhe Räsäsen sanomisesta, mutta valtakunnansyyttäjä kuitenkin käytännössä vihjaa, että siitäkin voisi tulla tuomio. Eiköhän esitutkinta ole lopetettu siitä syystä, että Räsänen ei ole sanonut niin kuin valtakunnansyyttäjä väittää hänen sanoneen.

      https://youtu.be/8NLWSoz3gvg

    • Anonyymi

      Räsäsen kannattaisi luovuttaa käräjäoikeuden tuomion jälkeen ja pyytää anteeksi.

      Hänellä ei ole mitään mahdollisuutta voittaa ja mitä pidemmälle etenee, niin sen pahempi hänen ja puolueen kannalta.

      • Anonyymi

        Ja näin Pe.kuilu jatkuu.

        On mielenkiintoista, että Suomesta löytyy ihmisiä, jotka ammattimaisesti kertovat valheita ihmisistä ja ihmisryhmistä, joita vastaan heillä on syystä tai toisesta antipatioita. Samalla he pyrkivät lannistamaan kohteitaa, kääntämään ihmisiä näitä kohteita vastaan jne. Pe.ku on tehnyt tätä ilmiesti jo kymmeniä vuosia eri areenoilla. Päivi Räsänen on yksi hänen pääasiallisista kohteistaan.


      • Fiksu ja rehellinen tekisi noin.
        Tolla tavalla toimien Päivi voisi yrittää pestä kasvojaan.


      • Anonyymi
        Pe.ku kirjoitti:

        Fiksu ja rehellinen tekisi noin.
        Tolla tavalla toimien Päivi voisi yrittää pestä kasvojaan.

        Se on pientä verrattuna siihen saastaisuuteen mitä sinä harrastat


      • Anonyymi
        Pe.ku kirjoitti:

        Fiksu ja rehellinen tekisi noin.
        Tolla tavalla toimien Päivi voisi yrittää pestä kasvojaan.

        Pe.ku vielä huuta aamenta omalle kommentilleen. Pe.kullahan on ainakin yli vuosikymmenen mittainen ura ammattimaisena kristittyjä vastaan hyökkäävänä nettikirjoittajana, jonka työ perustuu lähinnä kieroon valehteluun. Erityisesti Päivi Räsäsestä hän pyrkki jatkuvasti keksimään jotain negatiivista kirjoitettavaa. Lähinnä kirjoitukset perustuvat avoimeen valehteluun.


    • Anonyymi

      Hahah. Mitähän itse teet? Suvakki tekee itse kokoajan sitä mistä syyttää kaikkia muita. Hanki jo elämä turhakki

    • Anonyymi

      Räsänen perustelee kirjoituksensa Paavalin roomalaiskirjeeseen, jossa paheksutaan homosuhteita. Toiviainen ei ole nostanut syytettä kirkkoa vastaan kiihotuksesta kansanryhmää kohtaan, vaikka kyseinen Paavalin kirje on netissä nähtävillä.
      Kirjeessä mainitaan homosuhteet luonnottomiksi ja saastaisiksi, mutta hurskastelijat syyllistävät Räsästä Paavalin sijaan.
      Kehtaako yksikään hurskastelija sanoa että Paavali oli rasisti ja sovinisti?

      • Anonyymi

        no sehän on.


    • Anonyymi

      "Pyhissä kirjoituksissa" saa olla luettavissa ja nähtävillä mitä karmeimpia tapahtumia.
      Jumala muka uhrasi ainoan poikansa maailman syntien tähden, tapatti kiduttamalla.
      Oikeusvaltiossa ei tuollaista pitäisi opettaa, koska murhalla mässäily ja ylistäminen on rinnastettava terrorismin hyväksymiseen.
      Koraanin yhdeksäs suura eli miekkajae, käskee muslimeja tappamaan vääräuskoiset missä ikinä heitä tapaa, mutta hurskastelijat vatkuttavat kuinka islam on rauhanuskonto. Kuinka ihmeessä valtioissa joissa islam on pääuskonto syntyy jatkuvasti terroristi joukkoja ja sieltä pitää lähteä hakemaan turvapaikkaa "vääräuskoisilta".

    • Anonyymi

      Valtakunnansyyttäjä on halunnut tehdä Paavalin roomalaiskirjeessä olevan homoja pahksuvan ja halventavan kohdan Räsäsen keksimäksi, eikä ole vaivautunut tarkastamaan lähdettä johon Räsänen on vedonnut,
      Uskonnottomana en jaksa ymmärtää itseään kristityiksi tituleeraavia, jotka väittävät uskovansa Raamatun olevan Jumalan antama, mutta tuomistevat Räsäsen Raamatun kohdan vuoksi. Paavalin roomalaiskirjettä ei ole kriminalisoitu homovastaisuuden vuoksi, kyseinen kohta on kaikkien nähtävillä netissä ja kiihottamassa.

    • Anonyymi

      Valtakunnansyyttäjä kaiketi ajattelee ettei kirkon julkaisema netti Raamattu johon sisältyy kaikenlaista tappamista ja kiduttamista, homoja halventavan roomalaiskirjeen lisäksi saa aiheuttaa kiihottumista. Lasten keittämistä ja syömistä, Elia kirosi poikaset Jumalan nimeen,heti tuli karhuja jotka tappoivat pojat.
      Uskovaisessa kodissa kasvaneena ja Raamattua lukeneena, olen vain järkyttynyt miten tuollaista kirjaa voidaan pitää pyhänä, vieläpä kiistellä kuka osaa oikein uskoa.

    • Anonyymi

      varmaanki se lause jossa jumalan tahto pitäis laittaa auktoriteettien yläpuolelle kilahti eliitin maalin niin että ne alko näkee punasta

    • Anonyymi

      Kylä tursahtaa lähimmäisen vihaajan tuhero.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1585
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1234
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1147
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1076
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1047
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      582
      1015
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      930
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      912
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      796
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      710
    Aihe