Kuka kotouttaisi perussuolaiset Kotkaan

Anonyymi

Halla-ahon mukaan Suomen taloutta voisi vahvistaa veronkevennyksillä – HS:n haastattelemat professorit tyrmäävät väitteen. Halla-aho uskoo veronkevennysten vähentävän työttömyyttä. Taloustieteilijöiden mukaan veronkevennykset eivät silti rahoittaisi itseään vaan heikentäisivät julkista taloutta.
Sitähän me Haittasuolaiset haluammekin, saadaan hallituksia nurin kun eivät ota meitä mukaan ja vaikka ottavatkin niin ei me siellä pysytä kun se vaatii vastuunkantoa.

Museomestaajakin kotoutui Haminaan, siellä aina ystävä. Lindelöfin stibendillä veronmaksajilta perskutarallojen ajamana.

12

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Haittasuolaisten Vappu viissatanen Tavio tukiolta;

   Perussuomalaiset vaatii, että Suomen tulisi tehdä koronaelvytystä keventämällä veroja.

   Puolueen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavio sanoi puolueen tiedotustilaisuudessa maanantaina, että Suomessa voitaisiin toteuttaa ostovoimaelvytystä esimerkiksi antamalla 500 eurolla kasvatettu työtuloverovähennys.

  • Anonyymi

   Kansanedustaja Mari Rantanen (ps) sanoi viestinnästä, että ihmiset arvostavat sitä, jos kerrotaan ja tunnustetaan jonkin asian menneen pieleen.

   Suomalaiset ovat odottaneet jo pidemmän aikaa perussuolaisilta edustajan esittämää omakohtaista viestintävastuuta.

   • Anonyymi

    Perussuolatut ovat tehneet sellaisen keitoksen, jossa sokerin ja suolan suhde on täysin pielessä. Sen tietää siitä, että Justiina Hallavako kärsii enenevässä määrin hiusrajan siirtymisestä kohti niskavilloja.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Perussuolatut ovat tehneet sellaisen keitoksen, jossa sokerin ja suolan suhde on täysin pielessä. Sen tietää siitä, että Justiina Hallavako kärsii enenevässä määrin hiusrajan siirtymisestä kohti niskavilloja.

    Körtti look varapuhejohtaja mies testamenttaa bonnarin mestarille jolla varmistetaan immokuutsa look ja pääminsteriys Haitallispuolueelle


  • Anonyymi

   Perussuomalaiset kertovat, että heidän tavoitteenaan on tehdä perussuomalaisista Kotkan suurin puolue , on mistä valita, kts perlooks.

   Per Looks -kuvagallerian ehdokkaiden äänimäärät.Perussuomalaisten ehdokkaista tehty netin kuvagalleria Per Looks kohautti.

   Mukana myös Kotkan oma poika IDA Stenholm.. Persuista eronnut ja karannut kun Arton erotitte, pitäkää tunkkinne. Tunkki hyväksyttiin takaisin vaalipalikka Kekkosen kannattamana ehdokkaaksi.

   https://is.mediadelivery.fi/img/658/b97a4c3b31da41c3b9dcd17c08e4725a.jpg

  • Anonyymi

   Muutama poiminta 2017 Kunnollisvaali tuloksista

   Ent persu, liigaan pelaamaan lähtenyt Merivirta, Mertsu KESK 31 ei valittu
   Tunkki Stenholm ps 13 ei valittu
   Hirvonen, Arto E324 13 ei valittu

  • Anonyymi

   Aikovatko persut vaalien jälkeen kiistää sen tuloksen, väittää vaaleja väärennetyiksi ja persujen vaalivoittoa varastetuksi ja järjestetäänkö kunnissa aseellisia yhteenottoja persujen toimesta, vaalituloksen kumoamiseksi ja persujen julistamiseksi vaalien voittajiksi?

   Supo: Äärioikeistolaisen terrori-iskun valmistelusta on saatu viitteitä – suurimmat uhat tällä hetkellä ovat äärioikeisto

   • Anonyymi

    Haminassa persuehdokkaana uusnatsi vaatekauppias northammer kauppa joka myy thor steinar vaatteita, hämmästyttävä yhteys äärioikeistoon.


  • Anonyymi

   Uusi Haittasuolainen ps, Mikko Haaksluoto Karhuvuori. Ulostaa itseään vaalien edellä ilmaismainoksella yleisön osastoilla. Kehuu Kierolan Slummia (Karkkari) hyväksi asuinalueeksi.

   Itsensä pinnalle saaminen ja massasta erottuminen on vaikeaa näin vaalien alla pitää puhua haitta maahanmuutosta ja joululauluista.Kenen puoluetukea juot sen lauluja laulat Kevät virtenä koulujen lopuilla.

  • Anonyymi

   Sehän riippu rofessorin ideologiasta. Vasemmalla mahdollisimman korkeat verot ja oikealla matalat tukevat työllisyyttä ja hyvinvointia. Koska maa on palkkavetoinen, on aika selvää, että käteen jäävä osuus kasvaessaan ruokkii kysyntää ja parempia valintoja. Korkeat verot taas elättää pummeja ja muita. Tässä yhteydessä EI puhuta oikeasti sosiaalista apua tarvitsevista.

  • Anonyymi

   Persujen syntysanat lausuttiin 1959

   SUOMEN PIENTALONPOIKIEN PUOLUEEN OHJELMA

   (Vahvistettu Kiuruveden puoluekokouksessa 29-30.11.1959

   Suomen Pientalonpoikien puolueen puoluekokous on

   kootakseen pientalonpoikien, vapaitten työmiesten ja todellisten pienyrittäjien hajallaan olleen maan suurimman kansanvaltaisen voiman,
   estääkseen maan suurimman väestöryhmän keskuudessa Ideologisilla perusteilla sekä propagandalla ja rahalla vanhojen puolueitten kautta johdetun tuhoisan hajoitustyön ja kiihoituksen taisteluun toinen toisiansa vastaan ja
   toteuttaakseen väistämättömän kehityksen kasvattaman asioiden hoidon ja vastuun kansanvaltaisen haltuun oton maan suurimman.
   henkisesti ja taloudellisesti yhtenäisen - väestöryhmän omiin käsiin perustuslakiemme tarkoituksen mukaisesti päättänyt hyväksyä maan suurimmalle kansanvaltaiselle väestöryhmälle seuraavan Suomen Pientalonpoikien puolueen varsinaisen kansan todellisen puolueohjelman.

   Puolueemme näkee, että pientalonpoikia, vapaita työmiehiä ja todellisia pienyrittäjiä painaa ja uhkaa rahan ja valtion kasvava mahti

   Tästä syystä puolueemme katsoo

   että jokaisella on oikeus ihmisarvoon ja siunaukselliseen äidinrakkauteen,
   että jokaisella on oikeus kotiin ja turvattuun toimeentuloon,
   että raha ja valtio ovat vain välikappaleita, mutta eivät itsetarkoitus eivätkä kansan sortamista varten,
   että rakkaus on voimakkaampi kuin viha, mistä syystä puolueemme vastustaa väkivaltaa ja sotia,

   Erityisesti on maamme ylläpidettävä ja kehitettävä hyviä suhteita sekä tervettä taloudellista kanssakäymistä naapurimaiden ja varsinkin suuren itäisen naapurin Neuvostoliiton kanssa

   • Anonyymi

    On yhdestoista hetki luoda todella suureksi Suomen pientalonpoikien ja vapaiden työmiesten sekä todellisten pienyrittäjien puolue maan suurimman ja terveimmän väestöryhmän hyväksi ja koko kansan menestykseksi.

    -vähentää maaseudun naisten työtaakkaa ja parantaa heidän olosuhteitaan,
    -maaseudun äitien lomien kaikille järjestämisessä on siirryttävä sanoista tekoihin,
    -luoda onnellisia koteja ja raittiita kansalaisia ja toteuttaa toimenpiteitä, jotka tähtäävät näihin päämääriin.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Välit poikki aikuisen lapsen perheen kanssa.

   He suuttuivat kun kuulivat ettemme puolisoni kanssa ota rokotetta. Emme todennäköisesti saa tavata enään lapsen lapsiamme, emmekä saa heitä yökylään k
   Maailman menoa
   523
   10974
  2. Yllätys-sexy! Sanna Ukkola poseeraa korsettitopissa nuoruuskuvassa: "Housut jalassa, kerrankin"

   Sanna Ukkola on totuttu näkemään aina hyvin asialinjalla. Nyt hän todellakin yllättää. UUH, aika hot! https://www.suomi24.fi/viihde/yllatys-sexy-bb-sa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   56
   10035
  Aihe