Kuka kotouttaisi perussuolaiset Kotkaan

Anonyymi

Halla-ahon mukaan Suomen taloutta voisi vahvistaa veronkevennyksillä – HS:n haastattelemat professorit tyrmäävät väitteen. Halla-aho uskoo veronkevennysten vähentävän työttömyyttä. Taloustieteilijöiden mukaan veronkevennykset eivät silti rahoittaisi itseään vaan heikentäisivät julkista taloutta.
Sitähän me Haittasuolaiset haluammekin, saadaan hallituksia nurin kun eivät ota meitä mukaan ja vaikka ottavatkin niin ei me siellä pysytä kun se vaatii vastuunkantoa.

Museomestaajakin kotoutui Haminaan, siellä aina ystävä. Lindelöfin stibendillä veronmaksajilta perskutarallojen ajamana.

14

55

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Haittasuolaisten Vappu viissatanen Tavio tukiolta;

      Perussuomalaiset vaatii, että Suomen tulisi tehdä koronaelvytystä keventämällä veroja.

      Puolueen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavio sanoi puolueen tiedotustilaisuudessa maanantaina, että Suomessa voitaisiin toteuttaa ostovoimaelvytystä esimerkiksi antamalla 500 eurolla kasvatettu työtuloverovähennys.

    • Anonyymi

      Kansanedustaja Mari Rantanen (ps) sanoi viestinnästä, että ihmiset arvostavat sitä, jos kerrotaan ja tunnustetaan jonkin asian menneen pieleen.

      Suomalaiset ovat odottaneet jo pidemmän aikaa perussuolaisilta edustajan esittämää omakohtaista viestintävastuuta.

      • Anonyymi

        Perussuolatut ovat tehneet sellaisen keitoksen, jossa sokerin ja suolan suhde on täysin pielessä. Sen tietää siitä, että Justiina Hallavako kärsii enenevässä määrin hiusrajan siirtymisestä kohti niskavilloja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Perussuolatut ovat tehneet sellaisen keitoksen, jossa sokerin ja suolan suhde on täysin pielessä. Sen tietää siitä, että Justiina Hallavako kärsii enenevässä määrin hiusrajan siirtymisestä kohti niskavilloja.

        Körtti look varapuhejohtaja mies testamenttaa bonnarin mestarille jolla varmistetaan immokuutsa look ja pääminsteriys Haitallispuolueelle


    • Anonyymi

      Perussuomalaiset kertovat, että heidän tavoitteenaan on tehdä perussuomalaisista Kotkan suurin puolue , on mistä valita, kts perlooks.

      Per Looks -kuvagallerian ehdokkaiden äänimäärät.Perussuomalaisten ehdokkaista tehty netin kuvagalleria Per Looks kohautti.

      Mukana myös Kotkan oma poika IDA Stenholm.. Persuista eronnut ja karannut kun Arton erotitte, pitäkää tunkkinne. Tunkki hyväksyttiin takaisin vaalipalikka Kekkosen kannattamana ehdokkaaksi.

      https://is.mediadelivery.fi/img/658/b97a4c3b31da41c3b9dcd17c08e4725a.jpg

    • Anonyymi

      Muutama poiminta 2017 Kunnollisvaali tuloksista

      Ent persu, liigaan pelaamaan lähtenyt Merivirta, Mertsu KESK 31 ei valittu
      Tunkki Stenholm ps 13 ei valittu
      Hirvonen, Arto E324 13 ei valittu

    • Anonyymi

      Aikovatko persut vaalien jälkeen kiistää sen tuloksen, väittää vaaleja väärennetyiksi ja persujen vaalivoittoa varastetuksi ja järjestetäänkö kunnissa aseellisia yhteenottoja persujen toimesta, vaalituloksen kumoamiseksi ja persujen julistamiseksi vaalien voittajiksi?

      Supo: Äärioikeistolaisen terrori-iskun valmistelusta on saatu viitteitä – suurimmat uhat tällä hetkellä ovat äärioikeisto

    • Anonyymi

      Uusi Haittasuolainen ps, Mikko Haaksluoto Karhuvuori. Ulostaa itseään vaalien edellä ilmaismainoksella yleisön osastoilla. Kehuu Kierolan Slummia (Karkkari) hyväksi asuinalueeksi.

      Itsensä pinnalle saaminen ja massasta erottuminen on vaikeaa näin vaalien alla pitää puhua haitta maahanmuutosta ja joululauluista.Kenen puoluetukea juot sen lauluja laulat Kevät virtenä koulujen lopuilla.

    • Anonyymi

      Sehän riippu rofessorin ideologiasta. Vasemmalla mahdollisimman korkeat verot ja oikealla matalat tukevat työllisyyttä ja hyvinvointia. Koska maa on palkkavetoinen, on aika selvää, että käteen jäävä osuus kasvaessaan ruokkii kysyntää ja parempia valintoja. Korkeat verot taas elättää pummeja ja muita. Tässä yhteydessä EI puhuta oikeasti sosiaalista apua tarvitsevista.

    • Anonyymi

      Persujen syntysanat lausuttiin 1959

      SUOMEN PIENTALONPOIKIEN PUOLUEEN OHJELMA

      (Vahvistettu Kiuruveden puoluekokouksessa 29-30.11.1959

      Suomen Pientalonpoikien puolueen puoluekokous on

      kootakseen pientalonpoikien, vapaitten työmiesten ja todellisten pienyrittäjien hajallaan olleen maan suurimman kansanvaltaisen voiman,
      estääkseen maan suurimman väestöryhmän keskuudessa Ideologisilla perusteilla sekä propagandalla ja rahalla vanhojen puolueitten kautta johdetun tuhoisan hajoitustyön ja kiihoituksen taisteluun toinen toisiansa vastaan ja
      toteuttaakseen väistämättömän kehityksen kasvattaman asioiden hoidon ja vastuun kansanvaltaisen haltuun oton maan suurimman.
      henkisesti ja taloudellisesti yhtenäisen - väestöryhmän omiin käsiin perustuslakiemme tarkoituksen mukaisesti päättänyt hyväksyä maan suurimmalle kansanvaltaiselle väestöryhmälle seuraavan Suomen Pientalonpoikien puolueen varsinaisen kansan todellisen puolueohjelman.


      Puolueemme näkee, että pientalonpoikia, vapaita työmiehiä ja todellisia pienyrittäjiä painaa ja uhkaa rahan ja valtion kasvava mahti

      Tästä syystä puolueemme katsoo

      että jokaisella on oikeus ihmisarvoon ja siunaukselliseen äidinrakkauteen,
      että jokaisella on oikeus kotiin ja turvattuun toimeentuloon,
      että raha ja valtio ovat vain välikappaleita, mutta eivät itsetarkoitus eivätkä kansan sortamista varten,
      että rakkaus on voimakkaampi kuin viha, mistä syystä puolueemme vastustaa väkivaltaa ja sotia,

      Erityisesti on maamme ylläpidettävä ja kehitettävä hyviä suhteita sekä tervettä taloudellista kanssakäymistä naapurimaiden ja varsinkin suuren itäisen naapurin Neuvostoliiton kanssa

      • Anonyymi

        On yhdestoista hetki luoda todella suureksi Suomen pientalonpoikien ja vapaiden työmiesten sekä todellisten pienyrittäjien puolue maan suurimman ja terveimmän väestöryhmän hyväksi ja koko kansan menestykseksi.


        -vähentää maaseudun naisten työtaakkaa ja parantaa heidän olosuhteitaan,
        -maaseudun äitien lomien kaikille järjestämisessä on siirryttävä sanoista tekoihin,
        -luoda onnellisia koteja ja raittiita kansalaisia ja toteuttaa toimenpiteitä, jotka tähtäävät näihin päämääriin.


    • Anonyymi

      Puheenjohtajaksi valittu Purna on ensimmäisen kauden kansanedustaja Kirkkonummelta, josta myös Kymsoten alasajaja Jorma Haapanen..

      Purra ei silti ollut puolueessa tuntematon hahmo. Monille soinilaisille kyllä, mutta ei niille, jotka olivat tulleet puolueen toimintaan mukaan Jussi Halla-ahon, keskustelupalsta Homma-forumin ja maahanmuuttoa koskevan keskustelun kautta. Useampi perussuomalainen kertoo joko tunteneensa Purran tuolta ajalta tai tietäneensä, että Purra liikkui näissä piireissä.

      Keskiviikkokerho oli Helsingissä kokoontunut maahanmuuttoa käsittelevä keskustelukerho, jonka toiminnassa olivat Purran lisäksi mukana myös esimerkiksi Halla-aho ja väistynyt puoluesihteeri Simo Grönroos.
      Kerholla oli myös tiiviit kytkökset kiihkokansalliseen Suomen sisu -järjestöön.

      Puolue­sihteeri Arto Luukkanen. Luukkanen haastoi istuvan puheenjohtajan Simo Grönroosin ja voitti hänet äänin 706–397.
      Hän on kirjoittanut useita kirjoja Venäjästä.

      Kolmas varapuheenjohtaja Sebastian Tynkkynen. Tynkkynen voitti äänestyksessä kansanedustaja, eduskunnan varapuhemies Juho Eerolan, joka oli hoitanut kolmannen varapuheenjohtajan tehtävää tähän asti.

      Purraa kovemmat aplodit saivat kuitenkin puoluesihteeriksi valittu Arto Luukkanen sekä uudet toinen ja kolmas varapuheen­johtaja, Mauri Peltokangas ja Sebastian Tynkkynen. Molempia vastaan on nostettu syyte kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Lisäksi Tynkkysellä on samalla rikosnimikkeellä kaksi tuomiota.

    • Anonyymi

      On Riikka Purnalla porukka kivireessä vedettävänä.

      Somessa persut huutavat miten sotilaita ei saa lähettää Afganistanin. Saman aikana puolue ei äänestänyt siitä vastaan Eduskunnassa kun asiasta päätettiin.
      Vähän sama kävi Kreikan tukipaketin ja taksiuudistuksen kanssa. Julkisesti vastustetaan ja sitten painan "Jaa" nappia.

    • Anonyymi

      Hankala sanoa kuka tämmöistä asiaa hoitaisi.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      60
      5887
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3727
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      229
      2008
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1809
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1246
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1229
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      289
      1037
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      980
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      909
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      858
    Aihe