Oliko tämä mies kommunisti tai kommunistin kaltainen ?

Anonyymi

16

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   No, kyllä se oli pikkuisen tai vähän emnemmänkin pimee tyyppi. Tuommoisia kasvaa vain hyvin epäedullisissa kasvuolosuhteissa... Kehitys menee niin paljon pieleen kuin se ikinä voi mennä.
   No onko se sukua kommunismille, sen ratkaiskoot historia, minkä se toki on jo aloittanut ratkaista.... Ootellaan loppulausumaa....

  • Anonyymi

   Hyvä kysymys. Kyllä noilla uskonnoilla näkyy olevan samankaltaisia toimintatapoja... Miksi niin on, ei ole minun tiedossa.

   Joku viisas sanoi aikoinaan, 'maailma on vasta nuori'. Olisko nuo ns kasvukipuja...

   No oli mitä oli, kaikkien kuitenkaan ei tarvi käydä läpi hulluuksia, joita ko uskonnot näyttävät käyvän läpi...

  • Osa islamilaisista liikkeistä ja kommunismi ovat kuin veljekset. Ne eivät kunnioita kuin yhtä tahoa, joskin tahot elävät eri osoitteissa. Ne eivät myöskään kunnioita muun uskoisia, vaan ovat yleensä innokkaita niitä tappamaan, koska ovat vääräuskoisia eikä heillä siten ole edes elämisen oikeutta.

   • Taisitte puhua persuista. Kertomuksenne viittaa heihin. Äärioikeistolaisista islamisteistakin kerroitte oikein. Persut asettavat islaminuskoiset arabit alimpaan kristilliseen helvettiin.


   • Partacus kirjoitti:

    Taisitte puhua persuista. Kertomuksenne viittaa heihin. Äärioikeistolaisista islamisteistakin kerroitte oikein. Persut asettavat islaminuskoiset arabit alimpaan kristilliseen helvettiin.

    Kommunismi on ISIS islamismiin verrattavaa, jos mietit miten se valtaan naapurissakin pääsi. En muista ainakaan kuulleeni persujen aikaansaamista joukkomurhista mutta komuloisten muistan kuten muidenkin sosialistien siihen yltäneen siinä kuin ISIS porukoidenkin, joskin komuloiset taitavat vielä olla johdossa ruumiiden määrissä!

    Et sitten Partacusi kykene ymmärtämään reaalimaailmaa lainkaan, vai?


   • Anonyymi
    Extyökkäri kirjoitti:

    Kommunismi on ISIS islamismiin verrattavaa, jos mietit miten se valtaan naapurissakin pääsi. En muista ainakaan kuulleeni persujen aikaansaamista joukkomurhista mutta komuloisten muistan kuten muidenkin sosialistien siihen yltäneen siinä kuin ISIS porukoidenkin, joskin komuloiset taitavat vielä olla johdossa ruumiiden määrissä!

    Et sitten Partacusi kykene ymmärtämään reaalimaailmaa lainkaan, vai?

    Toitte esille aitoa persumaista propagandaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Toitte esille aitoa persumaista propagandaa.

    Persumaista? Miytä sillä tarkoitat tarkemmin ajatellen? Pyritkö vain välttelemään totuuden ajattelua sillä tuioi mitä kirjoitin on faktaa eikä persuilua, minä kun en ole persu alkuunkaan eikä minusta edes persua tule. Ei ainakaan nyky moodissa mutta on se fiksumpaa porukkaa kuin mihin sosialistit koskaan tulevat yltämään!

    Erittelepä nyt mitä tarkoitat persumaisella! Millaista se on?


  • Anonyymi

   Osama edusti kiihkouskonnollista äärioikeistolaisuutta. On järkyttävää, että suomalainen porvari rinnastaa hänet vasemmistolaiseksi.

   • Osaman linja oli lähes yhtenevä kommunismin nousussa havaittuun. Sitä et muuksi kykene osoittamaan.

    Molemmissahan uskottiin yuhteen voimaan ja toisin ajattelevia sai huoletta laittaa päiviltä!

    Mitä eroa sinä niissä näet? Jos noiden uskontunnustukset olivat eri sanoin kirjoitettuja niin käytäntö oli samaa!

    Sama koskaa yhdistelmää ISIS - Kommunismi!


  • Anonyymi

   Kuten huomaatte, hluuseri puolustaa raakaa väkivaltaa ja diktatuuria. Se todistaa sen että hluuserit ja muslimit ovat hengenheimolaisia, molemmat ovat raakoja väkivallan käyttäjiä.

   Onneksi elämä vastaa, "paha saa aina palkkansa", joka on suurempi kuin heidän harjoittamansa väkivalta. Heitä ei kohta enää ole.

  • Anonyymi

   No ainakin seuraava yhtäläisyys on molemmissa uskonnoissa, kommunismissa ja al gaidan islamissa, ne vihaavat toimivia markkinataloussysteemejä.

   Mikä lie noita pikkupäisiä ärsyttää toimivissa markkinataloussysteemeissä, en osaa arvata...

   • Anonyymi

    Onko istuva presidenttimme kommunisti, koska hän puhuu sotaa vastaan?


  • Anonyymi

   Oliko nämäkin murhamiehet muslimikommunisteja ja keitä ne olivat !!!
   Vai olivatko nämä murhat kommunistien sisäisiä välienselvittelyjä !!!

   https://fi.wikipedia.org/wiki/Charlie_Hebdo

   Sattuuko joku tuntemaan tuon murhaiskun detaljeja !!!

   • Anonyymi

    Kyllä noi murhaajat olivat sielultaan kommunisteja, kuten kaikki tietävät...
    mutta tarttee muistaa, paha saa aina palkkansa, ennemmin tai myöhemmin..

    Ne rangaistaan joko tässä ajassa tai ikuisuudessa, rangaistaan kuitenkin...


  • Meksikon presidentti on pyytänyt anteeksi alkuperäiskansa mayoilta vuosisatoja jatkuneista väärinkäytöksistä kansaa vastaan. Ratkaisua kuvataan BBC:n mukaan historialliseksi, mutta sen olleen kuitenkin odotettavissa.
   – Pyydämme mitä vilpittömimmin anteeksi maya-kansalta niitä hirvittäviä väärinkäytöksiä, joita sekä yksittäiset henkilöt että kansalliset ja ulkomaiset viranomaiset ovat tehneet valloituksessa kolmen vuosisadan siirtomaavallan ja kahden vuosisadan ajan itsenäisen Meksikon aikana, López Obrador sanoi.
   Norjan kuningas esitti anteeksipyynnön saamelaisille yli 20 vuotta sitten
   https://yle.fi/uutiset/3-11914049

   Milloin Suomen porvarit ja valtiovalta tunnustavat aseettomien punakaartilaisten joukkosurmaamisen sekä töväenliikkeen ihmisten vainot 1918 - 1944.
   Noilta ajoilta toimii edelleen Maalaisliitto Keskustapuolueena, Kokoomus ja Ruotsalainen kansanpuolue. Heidän olisi aika muistella menneitä tekojaan.

   • Anonyymi

    Olet oikeassa, suomalaisten elämisen olosuhteet ovat olleet loistavat jo hyvin pitkän aikaa.. Eikös se ollut suomi kun kaikki ihmiset saivat äänestysoikeuden hyvin aikaisin ja muistaakseni suomen naiset saivat äänestysoikeuden 1.nä maailmassa vai kuinka ?

    Sosialismissa rehellisiä vaaleja ei vissiin ole vieläkään opittu tai haluttu pitää... Joku ryhmä saa alustavissa ääntenlaskuissa ehkä 120% kannatuksen ja sen jälkeen tarttee suorittaa uusi ääntenlasku joka julkistetaan. Ja jossa ko ryhmän kannatus on "vain" 98%...

    Ja tuskin vieläkään paikoissa joissa on edelleen ns sosialistinen järkestelmä, ihmisillä ei ole mitään mahdollisuuksia elää normaalia ihmiselämää, vaan he ovat käytännössä vankilassa, ilman minkäänlaista mielipiteen esittämisvapautta...

    Ihmiset ovat siis vankeja riippumatta etnisestä asemastaan... He ovat täysiä orjia, se on sosialismin laki ja määräys." Kertoo ihmiskunnan historia.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Välit poikki aikuisen lapsen perheen kanssa.

   He suuttuivat kun kuulivat ettemme puolisoni kanssa ota rokotetta. Emme todennäköisesti saa tavata enään lapsen lapsiamme, emmekä saa heitä yökylään k
   Maailman menoa
   521
   10824
  2. Yllätys-sexy! Sanna Ukkola poseeraa korsettitopissa nuoruuskuvassa: "Housut jalassa, kerrankin"

   Sanna Ukkola on totuttu näkemään aina hyvin asialinjalla. Nyt hän todellakin yllättää. UUH, aika hot! https://www.suomi24.fi/viihde/yllatys-sexy-bb-sa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   56
   9866
  Aihe