Tampere on täynnä rinkula Audeja

Anonyymi

En ymmärrä mikä villitys on kun Mansessa suositaan rinkelimosseja eli Audia.
Hyvänen aika sentään kun pikkupojat kaasuttavat 40km/h alueella lähemmäs satasta.Audi näyttää olevan hörhöjen suosikkiauto.
Audi vikoineen ja kaistapäisinä kuskeineen.

3

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hyvä avaus, joku junnu just kävi juhlii Audillaan motarilla, pidin sitä Fiestalla kyykyssä. Sinänsä kilpa-ajo yleisillä teillä ei kiinnosta eikä ole järkevää, mutta noi Jonnet on pakko laittaa kyykkyyn. Se mikä mikä niistä tekee naurettavan on se, kun ne on niin täynnä sitä autoaan, jo pelkkä autovalinta kertoo kaiken arvomaailmasta, pitää näyttää että massia muka muka olis. Joo ne tulee rinnalle ja aikoo näyttää, sitten kun rattimies kyykyttää ne suuttuu ja pyrkii väkisin ohi. Mitä autokoulussa nykyään opetetaan?

   Paljon jännempää ajaa sleeper Fiestalla joka kirmasee 5 sekkaa sataseen ja lähtee vauhdista kuin ohjus, kaikinpuolin asiallinen käyttöauto jossa paukku ei ihan heti lopu ja se paukku ei näy ulospäin mitenkään.

   Olen huomannu, että aika monet vetää herneen nenään kun tulee ohitetuksi Fiestalla, tänään viimeksi tuli keskisormea tummahipiäiseltä kaverilta ja ainoa mitä tein, oli että ohitin sen 2-kaistasella tiellä kun käännyttiin risteyksessä, Fiesta loikkaa niin iloisesti ettei sillä aina malta jäädä hitaamman taakse, tämä ei kuitenkaan ole laissa kiellettyä olla nopeempi, mutta joltakin se on aina pois, sitten alkoi mustapoika ajamaan vimmatusti Fiestaa takaa jotta pääsi seuraavissa valoissa näyttää mulle keskaria. On ihmiset kyllä herkkänahkasia.

   Ajatteleeko ihmiset oikeesti, että miitä kalliimpi tai isompi auto, sitä enemmän oikeuksia yleisillä teillä ja että esim. pikkuautolla ei sais ohittaa??? Pitäiskö munki ostaa iso Audi tai Bemari ja alkaa kiusallani ajaa tappituntumalla ja härnätä pikkuautoja???

   Joo ei se auto vaan se asenne, turpaan tulee jos sokeesti luulee, meitsi kyykyttää myös ajotaidoilla kenet tahansa niin onhan se tyhmää alkaa mulle, millä vois viestiä, että kokeile onnees, olisko "Make my day" tarra takalasissa mitään? Tilaisin, mutta pelkään että joku tulkitsee sen pyynnöksi tehdä ilkivaltaa :)

   • Anonyymi

    Tilaan tarran


   • Anonyymi

    Asenteesi on kyllä oikea yleiseen liikenteeseen, mutta tuo fieskolla Audin voittaminen on kuin suoraan pikkulapsen suusta/päiväunista, mikä toki oletkin.

    Audi King.
    -Teiden King-


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eläinten pitoon pohjautuva maatalous loppuu

   https://yle.fi/uutiset/3-11918309 Uutiset näyttävät selvän suunnan.
   Maailman menoa
   311
   3196
  Aihe