Syvimmän olemuksen ja olotilan tutkinta

Anonyymi

Sitä jaksaa aina uudestaan ihmetellä ja pohtia sitä, että joku ihminen on paljon mielenkiintoisempi kuin toiset ja sitä ihan tuntee sellaista erityistä vetoa. Niitä on ainakin allekirjoittaneella hyvin harvassa. Ihmisestä tulee hyvin kotoisa ja magneettinen olotila. Mikähän on se syy ja miksi se on niin, siis ihan jos yrittää syvemmin miettiä ja monelta kantilta.

4

86

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Enimmäkseen samankaltaisuus, joka sitten tuo sen tuttuuden ja turvallisuuden tunteen? Se on se samankaltaisuus ei erilaisuus, mikä vetää puoleensa.

   • Anonyymi

    Ihmiset ovat oikeasti erilaisia

    Toiset ovat tylsiä

    Jotkut positiivisia

    Eräät valittavat joka asiasta

    Kateellisia löytyy, mutta eivät myönnä

    Varsinkin suomalaiset, kaikki erilaisia

    Metsäläisiä enimmäkseen


  • Anonyymi

   Jaappa, en osaa kyllä sanoa.

   Olen kyllä enemmän huomannut että mun "syvemmänstä olotilasta" ei paljon naiset kiinnostu että kyllä aika pintatasolla liikutaan jos vaikutuksen haluaa tehdä, enkä puhu nyt vain ulkonäöstä vaan sen olemuksen pitää olla sellainen miehinen ja aikaansaava.

   Mutta tollaisilla syvällisillä ajatuksilla joita kyllä multa löytyy ei ole yhtään naista isketty, päinvastoin on ajattu naiset pois.

   Toki on näitä miehiä jotka osaa hyvin feikata syvälliset ajatukset, sitten vain jotain mustaa päälle, kajaalia silmäkulmaan ja "synkistelemään" tai esittää muutama filosofinen sanonta.
   Mutta silloinkaan kyse ei ole mistään "syvällisyydestä" vaan tuosta ulkoisesta olemuksesta ja siitä mitä se muka viestii.

   Olisko siitä kyse kuitenkin lopulta?

  • Anonyymi

   En vastaa kysymykseen, mutta kerron ajatuksen jonka aloitus herätti ensimmäisenä mieleen.

   Uskon, että jokaisesta ihmisestä löytyy näköaloja, kerroksia ja syvyyksiä. Ajattelen niin, että jokaisessa elävässä ihmisessä on tämä sisäinen puoli olemassa. Toinen asia on, kuinka kokonaisvaltaisesti kosketuksissa ihminen on omaan mielenmaisemaan ja vaikka olisi joutunut (syystä tai toisesta) sulkemaan itseään joltain sielun osin ne kaikki syvyyden on olemassa ja löydettävissä.

   Sellainen ihminen, joka on pystynyt pitämään itsensä maailmalle auki (riippumatta vastoinkäymisistä) ja on kosketuksissa omaan sisäiseen maailmaan vetää puoleensa niitä, joilla sama potentiaali sisällä. Sellaisen ihmisen seurassa on helppo olla.

   Sellaiset pinnalta viileät kiehtoo näitä ulospäin lämpimiä, koska heissä vetoaa se löytämätön salaisuus.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eronnut Kirsi Alm-Siira vitsailee "jäätävistä silmäpusseista" - Yöllinen valvottaja on tässä!

   OMG, nyt on kyllä söpö yöllinen valvottaja. Kummatkin on kyllä aikamoisia nappisilmiä täytyy sanoa: https://www.suomi24.fi/viihde/eronnut-kirsi-alm-si
   Kotimaiset julkkisjuorut
   25
   4372
  Aihe