Mitkä olisi ehdot jos antaisit lainaa?

Anonyymi

Hei!
Jos antaisit yksityiselle tasan 12kk kuluessa takaisin maksettavana 15 000e lainaa niin mitkä olisi ehdot? Paljonko haluaisit takaisin ?

Tilanne on se, että minä tarvitsen pikaisesti todella tärkeään asiaan 15 000e
ja olen valmis maksamaan takaisin 12 kk päästä kokonaan sen summan mistä sovimme. En kuitenkaan mikään narkomaani tai alkoholisti ole, että tarvitsen rahaa hinnalla millä tahansa, mutta olen valmis maksamaan takaisin todella hyvän summan jos tässä vaikeassa tilanteessa saa joltain lainaa.

Takaisinmaksussa ei tule ongelmia sillä minulla on takuu varmasti iso summa rahaa, mutta saatavilla vasta seuraavana vuonna. Pystyisin siis kerrallaan jopa maksaa koko summan takaisin.

Jos tosissaan joku kiinnostuu niin kertokaa vaikka kommenteissa millä ehdolla lainaisit niin katsotaan meneekö minun mahdollisuuksien yli.

13

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   "minulla on takuu varmasti iso summa rahaa"

   Tästä takuusta haluaisin nyt aluksi selvityksen. Eli mitä helposti rahaksi muutettavaa antaisit lainan takuuksi?

  • Anonyymi

   Olen yrittäjä ja meidän firman liikevaihto on viimeiset 2-3 vuotta pyörinyt noin 100k-300k välillä. Olemme nyt tänä vuonna allekirjoittaneet sopimuksia jotka nostaa meidän liikevaihto arvioiden mukaan jo heti ensimmäisen vuoden aikana kymmeniin miljooniin. Tiedän, että tuosta ei vielä melkein mitään selkene, mutta tarkemmin voisin kertoa ja keskustella kun tavataan tai vaikka jossain yksityisellä chatilla?

   • Anonyymi

    "Olemme nyt tänä vuonna allekirjoittaneet sopimuksia"

    En voi myydä sopimuksianne siinä tapauksessa, että et maksa lainaa takaisin. Lainan vakuudeksi tarvitaan jotakin KONKREETTISTA ja arvokasta, jonka lainan antaja saa kaupaksi helposti siinä tapauksessa, että lainan saaja ei maksa lainaansa.


  • Anonyymi

   Pystyn myös bonuksena tarjoamaan hyvälle rakennusmiehelle työpaikkaa hyvällä hyvällä palkalla.

  • Anonyymi

   Takuuvarmasti saat pankista edullista lainaa, jos tilanne on se, mitä täällä sepität.

   • Anonyymi

    Pankistakin saisi varmasti... itse en henk.koht syistä halua ottaa pankista lainaa.


  • Anonyymi

   Jos minulla olisi tuollainen summa lainata, niin lahjoittaisin. Olet niin hyvä ja rehellinen. Maksaisit takaisin sitten jos pystyisit ja haluaisit. Jos et, niin ollaan molemmat silti onnellisia.

  • Anonyymi

   Miksi aina pitää olla huijausta? Ymmärrän sen kyllä, että netissä on niin saatanasti liikkeellä huijareita, mutta kai nyt yksi tuhannesta voi puhua totuutta, kysyä ja muutenkin keskustella ilman taka ajatuksia ?
   Tässä vaan oli tarkoitus kysyä jos olis henkilö jolla on tuo summa saatavilla ja on kiinnostunut tuplaamaan sen vuoden aikana.

   kaikki muut tarkempi keskustelu ja sopimukset jne. oli tarkoitus käydä läpi kasvotusten jolloin voi tehdä jo lopulliset päätökset.

   • Anonyymi

    "oli tarkoitus käydä läpi kasvotusten "

    Missä asut? Kasvotusten keskustelu on hankalaa, jos lainan antaja asuu Turussa ja lainan ottaja Inarissa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "oli tarkoitus käydä läpi kasvotusten "

    Missä asut? Kasvotusten keskustelu on hankalaa, jos lainan antaja asuu Turussa ja lainan ottaja Inarissa.

    Pk seudulla


  • Anonyymi

   tämän viikon perjantain mennessä on vielä tarvetta, mutta sen jälkeen en tarviikkaan enään lainaa...

  • Anonyymi

   Laitan tähän vielä , että olen valmis maksamaan 30 000e takaisin 12 kk kuluessa jos tosissaan joku kiinnostuu ja onnistumme hoitaa tämän asian viikonloppuun mennessä. Tämä 30 000 summa kuitenkin ihan maksimi.

   • Anonyymi

    Miten kukaan voi olla niin pöljä, että ihan tosissaan kuvittelee saavansa lainan ventovieraalta ihmiseltä ilman minkäänlaista todellista vakuutta? Vai trollaatko vain?


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Välit poikki aikuisen lapsen perheen kanssa.

   He suuttuivat kun kuulivat ettemme puolisoni kanssa ota rokotetta. Emme todennäköisesti saa tavata enään lapsen lapsiamme, emmekä saa heitä yökylään k
   Maailman menoa
   704
   17708
  2. Yllätys-sexy! Sanna Ukkola poseeraa korsettitopissa nuoruuskuvassa: "Housut jalassa, kerrankin"

   Sanna Ukkola on totuttu näkemään aina hyvin asialinjalla. Nyt hän todellakin yllättää. UUH, aika hot! https://www.suomi24.fi/viihde/yllatys-sexy-bb-sa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   76
   17053
  3. Eronnut Kirsi Alm-Siira vitsailee "jäätävistä silmäpusseista" - Yöllinen valvottaja on tässä!

   OMG, nyt on kyllä söpö yöllinen valvottaja. Kummatkin on kyllä aikamoisia nappisilmiä täytyy sanoa: https://www.suomi24.fi/viihde/eronnut-kirsi-alm-si
   Kotimaiset julkkisjuorut
   34
   7498
  4. Aikapommi räjähti BB-talossa - Ikävä "leikki" teki tehtävänsä - Nina Mikkonen häätöäänestykseen

   Voi ei, nyt kävi yksinhuoltajalle köpelösti… Mitä mieltä, pitäisikö Mikkosen jo tippua BB-talosta? https://www.suomi24.fi/viihde/aikapommi-rajahti-bb-
   Big Brother
   65
   5118
  Aihe