Kevytliikenne Liikenteen yhteyteen?

Anonyymi

Nyt Kevytliikenne on osastossa Autot ja liikenne. Se hukkuu sinne kaikenlaisten automerkkifanaatikkojen raivoamiseen automerkkien paremmuudesta ja huonoudesta.
Ja siellä hyvin vähän tapahtuu.
https://keskustelu.suomi24.fi/ajoneuvot-ja-liikenne

Nyt Kevytliikenteen palstalla jalankulkijat ja pyöräilijät usein puhuvat samoista asioista kuin autoilijat Yleistä liikenteessä -palstalla, mutta eivät kohtaa ja keskustele keskenään.
Monet ongelmat liikenteessä tapahtuu kevyen liikenteen ja muun liikenteen välillä. Olisi luontevaa, että kaikki pelkästään liikenteestä, säännöistä ja ongelmista kiinnostuneet keskustelisivat keskenään saman Liikennepalstan alla.

Voisiko Kevytliikenteen polun vaihtaa Liikennepalstan alle alasivustoksi samaan missä on jo alasivustona mm. Joukkoliikenne, Liikenneonnettomuudet ja Yleistä liikenteestä?
https://keskustelu.suomi24.fi/ajoneuvot-ja-liikenne/liikenne

Kiitos

0

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Nyt se lipsahti, EU-elvytyspaketista pysyvä

    https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7fd43a15-b005-4c03-a1cc-dc1f8ad1ff2c Nyt onkin huomisella EU-elvytyspakettiäänestyksellä ihan eri arvo. Jos hyv
    Maailman menoa
    505
    5229
   2. Wau! Seksikäs Diili-Sointu poseeraa nahkarotsi auki: "Eka työviikko purkissa ja heti..."

    Uhkea Sointu Borg poseeraa ekan työviikon kunniaksi nahkarotsissa ja revityissä farkuissa - toki tyylilleen uskollisena nahkarotsi paljastavasti auki.
    Kotimaiset julkkisjuorut
    20
    3762
   3. BB-suorasuu Aleksi Valavuori napakkana mies-nais -keskustelussa: "Eihän se ole meidän syy..."

    Big Brotherissa päästiin kipakkaan keskusteluyhteyteen jo heti aamusta. Aamupalapöydässä tasa-arvoasiat pistivät porukan kommentoimaan tunteella ja to
    Big Brother
    22
    3421
   Aihe