Vuokra auto hajos

Anonyymi

Onko kellään kokemusta vuokra auton rikkoontumisesta?? Omavastuu lisämaksulla 500€.. autolla saa vetää 2800 , perässä traileri jonka paino 660kg jonka päällä riisuttu vanhan hiacen runko ( kaikki penkit, ovet ja takaluukku poistettu) jolloin painoks sille jää tuskin ees 1000kg. N 100 m peruutuksen jälkeen kytkin hajos.. hinurilla oli ajettu 13000 km. Tyhjänä ajettaessa (ei siis ees traileria perässä) tää hinuri "hyyty" vastaseen ajettaessa .....voiko vuokrafirma periä kokonaisuudessan korjauskustannukset??

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei tietenkään voi autohan pitää olla vakuutettu kun sitä vuokrataan. Kuka sulle on väittänyt että joudut maksamaan koko remontin.

  • Anonyymi

   100 metrin peruutus jarrullisella peräkärryllä hajottaa melkein auton kuin auton kytkimen. Luistattaa ei saisi kuin pienen hetken liikkeelle lähtiessä ja sitten kytkinpoljin ylös. Mutta kenelläkö taidot riittää peruutukseen ellei ole kokenut karavaanari jolle tuollainen on "pala kakkua". Peruutettaessa peräkärry jarruttaa hieman koko ajan, joten kulku on kuin ylämäkeen peruuttamista. Vain oikealla automaattivaihteistolla voi peruuttaa jarrullisen peräkärryn kanssa vähän turvallisemmin, mutta kyllä siinäkin laatikko kuumenee.

   Tuo ominaisuus olisi pitänyt tuntea, joten mennee neuvotteluksi vuokraamon kanssa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eronnut Kirsi Alm-Siira vitsailee "jäätävistä silmäpusseista" - Yöllinen valvottaja on tässä!

   OMG, nyt on kyllä söpö yöllinen valvottaja. Kummatkin on kyllä aikamoisia nappisilmiä täytyy sanoa: https://www.suomi24.fi/viihde/eronnut-kirsi-alm-si
   Kotimaiset julkkisjuorut
   26
   4428
  Aihe