Tunnustanko vai jätänkö asian väliin?

Anonyymi

Todennäköisempää on, että minun tapauksessani on vain kyse ns. seksuaalisesta viha-rakkaus-suhteesta-tunnetilasta. Olen itse ja aidosti ihastunut siihen erääseen henkilöön, mutta tavallaan "vihaan" häntä koska en saa rakkaudelleni vastakaikua.

15

266

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mitä toivoisit tunnustuksella tapahtuvan? Jos molemmilla on vastaava suhtautuminen toiseen, niin onko juurikaan vaihtoehtoja mitä voi tapahtua? Lähinnä, että kohtaatte muka vahingossa ja annatte hetken tunteiden purkautua fyysisesti ja täysin kontrolloimattomasti. Sen jälkeen jatkatte niin kuin mitään ei tapahtunut. Miltä se tuntuu? Kannattiko vai ei? Voihan se toinen tuntea ihan aidosti sua kohtaan, muttei voi lähteä siihen viha-rakkaus-sekoiluun kun ei kestäisi sitä enää.

  • Anonyymi

   Jos et ole tunnustanut niin et voi tietää ettetkö saisi vastakaikua, ellei hän ole nimenomaan suoraan sinulle sanonut jo ettei tunne mitään. Itse tunnustaisin ja olen myös omassa elämässä siinä vaiheessa, että kohta on pakko kun ei tätä epätietoisuutta enää kestä ja haluaa jatkaa joko yksin, yhdessä tai jotain siltä väliltä. Sillä se selviää ja voi yllättyä aikalailla. Omalla kohdalla olen tosin varma, että se olen minä, joka en päälipuolin ole ollut se josta vastakaikua olisi huomannut..

   • Anonyymi

    Ei AP

    Entäpä, jos on kyseessä samaa sukupuolta olevia ihmisiä?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei AP

    Entäpä, jos on kyseessä samaa sukupuolta olevia ihmisiä?

    Ei kai siinä sen kummempaa onko samaa vai eri sukupuolta jos tunne on tuo
    --sivusta


  • Anonyymi

   Voit tunnustaa silleen kierrellen? Tai kysyä vähän asiaa ? Onhan se suora tunnustus helpoin ymmärtää eikä jää epäselyyksiä joskus on helpoin olla suora. Eipä siinä mitään menetä. Kehotan tunnustamaan mutta tyyli on vapaa, mikä itselle tuntuu parhaimmalta.

  • Anonyymi

   Osoita ihastumisesi ja katso mitä tapahtuu.

  • Anonyymi

   Joskus on parempi jättää asia väliin ja silleen!
   Koska et voi pakottaa, ketään rakastamaan itsesi.
   Varsinkin jos et ole kykenevä ymmärtämään, että aikaisemmin tapahtuneet asiat vaikuttavat koko tilanteeseen. Muitakin syitä voi olla siihen, miksi toinen ihminen ei vaan ole kiinnostunut sinusta.
   Elämä on ja rakkauden osoittaminen, toiselle ihmiselle on täysin vapaaehtoista ja jokaisen omassa vallassa.

   • Anonyymi

    Ihan kuin tietäisit kenelle kirjoitat. Säälittävää toimintaa


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ihan kuin tietäisit kenelle kirjoitat. Säälittävää toimintaa

    Päinvastoin, hyvinkin kokemuksellisesti selitetty, ihan kuin toiselle kirjoittaisi. Hänellä on niin elävää kokemusta tilanteesta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Päinvastoin, hyvinkin kokemuksellisesti selitetty, ihan kuin toiselle kirjoittaisi. Hänellä on niin elävää kokemusta tilanteesta.

    Ei herätä luottamusta tällainen.


  • Anonyymi

   Vihasi tunnen luissani ja ytimissäni, jos katse voisi tappaa olisin käristynyt tuhanteen kertaan. Mutta kuka tietää, ehkä taustalla tosiaan on elämää suurempi rakkaus joka korventaa ja saa aikaan nuo vihan liekit.

  • Anonyymi

   Näin on.

  • Anonyymi

   Just joo. 🙄

  • Anonyymi

   No, ei kai tuossa ole kovin montaa vaihtoehtoo, joko annat ihastuksesi hiipua omia aikojaan, ja usko pois, kyllä se sen tekee, jolloin tuo ärsytyskin lakkaa. Tai sitten tuot ihastuksesi ilmi, jolloin asia ratkeaa suuntaan tai toiseen. Eihän tuota toista oikein siksikään voi vihata, jos sillä tunteita ei kerta kaikkiaan ole. Silloin jos tarkoituksella esittää vaikeasti saatavaa, niin pieni pissiintyminen ehkä sallittua. Mutta jos et ole aloitetta tehnyt, niin ei kai nyt niinkään sentään voi ajatella, että toinen lukisi ajatuksesi, toteuttaisi toiveesi ja tulisi luoksesi kuin ihmeen kaupalla. Itseään kai lähinnä pitää syyttää saamattomuudesta.

  • Anonyymi

   Ihan normaalia, halujen ja toiveiden kohde näyttäytyy tahallisen vaikeana, vaikkei sitä olisikaan, syyt itsessä. Tai kohde valittu tarkoituksella mahdottomaksi, jottei tarvitsisi kohdata omia ongelmiaan.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Aikapommi räjähti BB-talossa - Ikävä "leikki" teki tehtävänsä - Nina Mikkonen häätöäänestykseen

   Voi ei, nyt kävi yksinhuoltajalle köpelösti… Mitä mieltä, pitäisikö Mikkosen jo tippua BB-talosta? https://www.suomi24.fi/viihde/aikapommi-rajahti-bb-
   Big Brother
   30
   3722
  2. Välit poikki aikuisen lapsen perheen kanssa.

   He suuttuivat kun kuulivat ettemme puolisoni kanssa ota rokotetta. Emme todennäköisesti saa tavata enään lapsen lapsiamme, emmekä saa heitä yökylään k
   Maailman menoa
   108
   2818
  Aihe