Milloin vihervaino päättyy?

Anonyymi

Olemme eläneet jo ennen tätä nykyistä koronaa vihervainojen aikaa. Jokainen näkee miten yhteiskunta on mennyt tämän viherterrorin johdosta hyvin ahdistavaksi paikaksi elää. Nämä erilaiset viherterrorin vihakampanjat kuten metoo, ympäristösyyllistys, menneisyyden anteeksipyytäminen, vihapuhekampanjat, seksuaalisuuden määrittely ,homojutut jne ovat tietokoneillaan ja kännyköillään viihtyvien vihreiden sekä vasemmiston maalittamiskampanjoita. Juuri mitään hyvinvointia lisäävää noista ei löydy joskin joku metoo on nostanut osin ansiokkaasti tärkeitäkin teemoja esille. Siihen vihreillä ei tosin ole roolia vaan he ovat omineet aiheen itselleen siitä huolimatta että jotkut vihreät ovat itsekin syyllistyneet naisten ahdisteluun. Odotan monien muiden kanssa että perussuomalaiset sekä kristillisdemokraatit pääsevät vallankahvaan ja saadaan käännettyä Suomen suunta aidosti sananvapauden puolesta liputtavaksi paikaksi johon mahtuu monenlaisia näkemyksiä. Vihervainojen aikaa voimme muistella samaan tapaa sitten kuin koronaa epätoivottuna asiana.

13

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Päivi Räsäsen syyte on tyypillinen osoitus viherterrorista. Sellaisia aikoja tässä elellään. Muutos on kuitenkin tulossa ja vihreille käy kuin taistolaisille aikoinaan.

   • Anonyymi

    Räsästä vastaan nosti syytteen valtakunnansyyttäjä, jolla ei ole mitään tekemistä puoluepolitiikan kanssa..


  • Anonyymi

   Intersektionaalinen tasa-arvo ohjelma on laiton ja valtionmuotomme vastainen radikaali ideologia. Tarvitaan esitapaus jossa joku heistä saa syytteen jostain asiasta

   • Anonyymi

    Hölö hölö.


  • Anonyymi

   Vihervainoa harrastavat nimenomaan persut. Avaus on muutenkin täysin järjetöntä skeidaa.

  • Anonyymi

   Aina on kilpailua, jos et pidä puoliasi niin häviät.

  • Anonyymi

   Vihervaino on punaterrorille läheistä sukua. Vihreät ja vasemmisto aidosti kyttäävät ja maalittavat tahoja jotka eivät jaa varauksetta heidän ahdasmielisiä ajatuksiaan. Jostain käsittämättömästä syystä esim. Yle on mukana tässä syyttelyssä ja vihervainon levittämisessä. Toivon persuille riittävän isoa vaalimenestystä kaikissa tulevissa vaaleissa että saadaan sananvapaus takaisin.

   • Anonyymi

    Kerrot persujen toimintatavoista"


  • Anonyymi

   Yksi ilmiö on tämä että kaikkea pitäisi pyytää julkisesti anteeksi. Vihervasemmiston aatokset on kuin jostain diktatuurista missä käytetään uudelleenkoulutus- vankileirin rangaistuksen osana julkista häpeää. Omia moraalittomuuksia he eivät herkästi ole anteeksipyytelemässä kuten on nähty vaikka ministeri Pekka Haaviston tapauksessa taannoin. Vihervainon aika on aivan oikea termi tälle ajanjaksolle koska sitähän tämä on.

  • Anonyymi

   Käykäähän allekirjoittamassa kansalaisaloite nro
   7914

   Turve on luokiteltava uusiutuvaksi luonnonvaraksi.

   • Anonyymi

    Kyllähän turve uusiutuu. Uusiutuminen kestää n. 100000 vuotta.


   • Anonyymi

    Kasvaako se turve nopeammin adressilla?


  • Anonyymi

   Aloittaja on ilmeisesti perussuomalaistien kuntavaaliehdokas. Kannattaa laitta nimi esille, noin pitkän vikalistan koonnut ehdokas kyllä saa persuääniä.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mitä kuuluu nyt? Maajussi-Mustafa paljastaa, onko sutinaa vai ei - Yllätys kuvausten jälkeen

   Turkin lahja suomineidoille elikkäs Maajussi-Mustafa on kyllä aikamoinen tapaus! https://www.suomi24.fi/viihde/mita-kuuluu-nyt-maajussi-mustafa-palja
   Viihde ja kulttuuri
   61
   4803
  2. Miesten kokema seksuaalinen ahdistelu

   Mieheni on kertonut aika uskomattomia juttuja nuoremmalla iällä tapahtuneista ahdisteluista. Oli vielä kokematon ja uimarannalla häntä vanhempi nainen
   Parisuhde
   98
   4248
  3. Korona Hyrynsalmella

   Se sitten koronakin saavutti Hyrynsalmen.Kaikki siis nyt maskia käyttämään ja muutenkin olemaan varotoiminen.
   Hyrynsalmi
   108
   2853
  Aihe