Suomen erottava EU:sta

Anonyymi

Suomen on erottava EUsta ja sillä saadaan potenttiaaliset säästöt ja Suomen talous kuntoon:
Työvoiman vapaa liikkuvuus poistaisi maasta heti arvion mukaan ainakin vähintään 50 000 työläistä jotka ovat tulleet Virosta, Latviasta, Liettuasta, Latviasta, Puolasta ym. ja tilalle suomalaiset työtekijät työttömyys menojen säästö vuositasolla noin 1 miljardi.
Suomen maksama jäsenmaksun netto säästö 580 milj.
Kehitysavun suoraleikkaus 1.2 miljardia, kehitysapua voitaisiin antaa ja kehittää rajattuun määrään asti suomaisilla tuotteilla ja teknologia viennillä tällöin se myös työllistäisi.
Veropolitiikan uudistus niin että veroja kerätään enemmän kulutusverojen kautta ja tuloverotusta pienemmäksi, käteen jäävä osuus isommaksi.
Minimipalkka lakiin ja paikallinen sopiminen mahdollista.
Suomella mahdollisuus tehdä kauppaa suoraan USA, Venäjä, Kiina ja muut kolmannet maat, Elintarviketeollisuusvienti nousisi tosi paljon mm. viennistä Kiinaan ja Suomi ei olisi kauppapoliittisissa kahleissa EU:n kanssa ja rahoittamassa Saksan ja Ranskan vientiä. Helppoa ei aluksi olisi mutta lopputulos parempi noin 5-15 vuoden tähtäimellä.

0

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Eronnut Kirsi Alm-Siira vitsailee "jäätävistä silmäpusseista" - Yöllinen valvottaja on tässä!

    OMG, nyt on kyllä söpö yöllinen valvottaja. Kummatkin on kyllä aikamoisia nappisilmiä täytyy sanoa: https://www.suomi24.fi/viihde/eronnut-kirsi-alm-si
    Kotimaiset julkkisjuorut
    37
    6471
   Aihe