PPO myytiin, nyt internet takkuaa

Anonyymi

Ei tule yrittäjiä Ylivieskaan kun verkko on niin hidas että busineksentekoa jo haittaa. Mitäs myytiin puhelinosuuskunta?

10

95

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Niin komsomolskaja pravdaa,suunnitelmataloutta on

   • Anonyymi

    Tshaikalla kokoukseen ja kontaten poijes


  • Anonyymi

   Ylivieska kaipaa ratkaisukeskeistä melkein maisteria ratkaisemaan tietoliikenne ongelmat kaupungin alueella. Joku tohelo tj ja sen puoluehemmot oli menneet myymään toimivan palveluja tarjoavan osuuskunnan ja nyt ei pörssiyhtiötä kiinnosta kuin laskutus ja mobiilipuolen investoinnit. Organisaatiot on ajettu alas niin myynni-markkinoinnin kuin kunnossapidonkin osalta ja hommat tökkii.
   Siellä huseeraa joku "arvo" jolla on ne aikaisemman puhelinfirman rahat mutta hautaa niitä maan alle ja jakelee konkurssi kypsille pikkunarikoille, varmaan omille tutuille kavereille jotta saavat leikkiä sijoittajaa.. apua ja ratkaisuja tarvitaan kun pääpukarit on poistuneet kaikessa hiljaisuudessa takavasemmalle tyypilliseen tyyliinsä.. pakoon.

   Purkasivat sen arvon ja laittasivat rahat tietoliikenneverkkoihin ja tarjoaisivat toimivia palveluja niinkuin muutkin naapurikunnat tekee.. haloo..

  • Anonyymi

   Eiköhän tässä oo takana se että kohta kaupataan 5g, tä

   • Anonyymi

    Ketä etes tarvii viittä geitä, eikö yks riitä?


  • Anonyymi

   Niiten hallintoammattilaisten aika menee siihen kun ne selvittelee konkurssipesiä joissa ovat mukana.

  • Anonyymi

   Kun tarkemmin tutkin ja perehdyin Osuuskunta PPO: n ja sen sidos-omistusyhtiöiden tilinpäätöksiin ja kirjanpitotietoihin niin tulin siihen tulokseen, että jäsenille voidaan palauttaa 16 439 000 € joka on vapaata sitoutumatonta pääomaa kuten kaikki tarkastus ja selvitysinstanssit ovat lausunnoissaan julkituoneet. Milloin teemme ao. päätöksen asiassa saadaksemme yhden kaikkia jäseniä tyydyttävän ratkaisun toteutettua ?

  • Anonyymi

   Odottaako nämä Arvon puuhastelijat, että eidän kummaliset touhut rehabilisoidaan ja saavat armosta luottamuksen.

  • Anonyymi

   Muistelen vieläkin hämmennyksellä 10 vuoden takaista tilannetta, miten moni tuntui olevan tyytyväinen siitä että PPO:n monopolista päästään eroon. No, tilalle tuli Elisan monopoli ja palvelutaso on mennyt vuosi vuodelta huonompaan suuntaan.

  • Anonyymi

   Saas nädä saako nykyinen toimitusjohtaja jotakin rotia tuohon hallitukseen ja hallintoneuvostoon.
   Hallitus ja hallintoneuvosto pitäisi hävittää kokonaan ja tilalle muutama ammattilainen. Samoin noita palkollisia on aivan liikaa ja se "lakimiehen" palveluiden käyttö pitää lopettaa.
   Lakimiestä ei tarvita jos asiat hoidetaan laillisesti, ei tarvitse sitä potaskaa kuunella kuinka lakia voidaan tulkita.
   Lopullinen valta pitää saada omistajajäsenille.
   Kriittinen keskustelu kokoksissa pitää sallia ja puheenjohtajan sen poodiumilla istujan pitää ottaa lusikka kauniiseen käteen ja antaa jäsenistön tehdä kysymyksiä ja jäsenaloitteita.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Wau! Seksikäs Diili-Sointu poseeraa nahkarotsi auki: "Eka työviikko purkissa ja heti..."

   Uhkea Sointu Borg poseeraa ekan työviikon kunniaksi nahkarotsissa ja revityissä farkuissa - toki tyylilleen uskollisena nahkarotsi paljastavasti auki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   59
   7207
  2. Nyt se lipsahti, EU-elvytyspaketista pysyvä

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7fd43a15-b005-4c03-a1cc-dc1f8ad1ff2c Nyt onkin huomisella EU-elvytyspakettiäänestyksellä ihan eri arvo. Jos hyv
   Maailman menoa
   571
   6997
  3. BB-suorasuu Aleksi Valavuori napakkana mies-nais -keskustelussa: "Eihän se ole meidän syy..."

   Big Brotherissa päästiin kipakkaan keskusteluyhteyteen jo heti aamusta. Aamupalapöydässä tasa-arvoasiat pistivät porukan kommentoimaan tunteella ja to
   Big Brother
   34
   4162
  4. Eläinten pitoon pohjautuva maatalous loppuu

   https://yle.fi/uutiset/3-11918309 Uutiset näyttävät selvän suunnan.
   Maailman menoa
   358
   3766
  5. Stefulla uusi naisystävä

   Ylilaudalla juoru että Stefulla olisi uusi naisystävä. Juoru lähtenyt Helsingin jodelista onko totta vai tarua ? Sen jälkeen Sofia laittanut tämän yli
   Kotimaiset julkkisjuorut
   207
   3538
  Aihe