Päivi Räsäsen puolesta

Anonyymi

"Kutsun kaikkia tolkun persuja puolustamaan Päivi Räsästä, kun häntä yritetään näin tökerösti vähätellä. En usko teidän haluavan Suomesta maata, jossa pitkäaikainen kansanedustaja, ministeri ja puoluejohtaja yritetään leimata ”harmittomaksi täti-ihmiseksi”."
- Maria Pettersson/Twitter

15

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Suomi on vapaa maa ja täällä saa tosiaan ehdottaa mitä vaan. Kansanryhmähän on mikä tahansa ryhmä jolla on yhteinen nimittäjä, kuten esim. kahvinjuojat. Niin eikö heille saisi sanoa että lopettakaa kahvinjuontia? Tai eikö se ole tupakoitsijoiden syrjintää jos sanoo että täällä ei saa poltaa tupakkaa?

  • Anonyymi

   Tupakoitsijoita vastaan on suoranainen apartheid, kun on sellaisia ruutuja vain tupakoitsjoille. Ajatelkaa jos muite kansanryhmiä alettaisi syrjimään samalla tavalla

  • Anonyymi

   Töiviäinen haluaa syöttää Räsäsen vihervassupedoille.

   • Anonyymi

    Se on kristityn kohtalo vaaemmistolaisten maailmassa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Se on kristityn kohtalo vaaemmistolaisten maailmassa.

    Oikeuslaitos on Suomessa riippumaton poliittisista mielipiteistä!


  • Anonyymi

   Räsänen on rohkea taistelija, eikä mikään harmiton täti. Sorosin johtama globalisaatio yrittää muuttaa kaikki suomalaiset homoiksi, että väestönvaihto onnistuisi.

  • Anonyymi

   Täystuki Räsäselle, kansalaisaloite alkuun valtakunnansyyttäjä erotettava ammattitaidottamana

  • Anonyymi

   Mitähän tolkun täti:t ajatteleen rastafaneista? #uskonnonvapaus

  • Anonyymi

   Persut nielevät epäröimättä Petterssonin piruilevan syötin.

  • Anonyymi

   Räsänen jeesustelee suomesta helvetin .

  • Anonyymi

   Eihän Räsänen mikään ihan harmiton täti ole, vaan pahimman luokan kansankiihottaja. Onneksi kuitenkin vain pienen aasilauman.

  • Anonyymi

   Mitä mieltä tolkun akat on muista uskonnoista? Kiinnostaisiko kuulla rastafanien uskomuksista ja totuuksista - päiveille pari naurutupakkaa ka menoksi.

  • Anonyymi

   Räsänen on perustellut kirjoituksiaan Paavalin roomalaiskirjeessä olevalla kohdalla.
   Sen vuoksi Jumala on jättänyt heidät mielihalujensa valtaan sellaiseen saastaisuuteen, että he keskinäisissä suhteissa häpäisevät oman ruumiinsa.He ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen. Siksi Jumala on jättänyt heidät häpeällisten himojen valtaan, naiset ovat vaihtaneet luonnollisen sukupuoliyhteyden luonnonvastaiseen, ja miehet ovat samoin luopuneet luonnollisesta yhteydestä naisiin ja heissä on syttynyt himo toisiaan kohtaan. Miehet ovat harhautuneet harjoittamaan keskenään säädyttömyyttä ja saavat ansaitsemansa palkan.
   Toiviainen on paheksunut että Räsäsen kirjoitukset ovat netissä nähtävillä, tämä kyseinen kohta on myös netissä nähtävillä, syyllistyykö myös kirkko kiihotukseen kansanryhmää kohtaan, koska pitää kyseistä kirjettä nähtävillä?

  • Anonyymi

   Kyllä Räsänen on kovan luokan täti. Ei tarvitse kuin että hän avaa suunsa, niin 100000 eroaa heti kirkosta. Ateistit kiittävät!

  • Anonyymi

   Ulkokultaisuus on kuolemansynti.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Wau! Seksikäs Diili-Sointu poseeraa nahkarotsi auki: "Eka työviikko purkissa ja heti..."

   Uhkea Sointu Borg poseeraa ekan työviikon kunniaksi nahkarotsissa ja revityissä farkuissa - toki tyylilleen uskollisena nahkarotsi paljastavasti auki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   84
   11182
  2. Nyt se lipsahti, EU-elvytyspaketista pysyvä

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7fd43a15-b005-4c03-a1cc-dc1f8ad1ff2c Nyt onkin huomisella EU-elvytyspakettiäänestyksellä ihan eri arvo. Jos hyv
   Maailman menoa
   709
   8926
  3. BB-suorasuu Aleksi Valavuori napakkana mies-nais -keskustelussa: "Eihän se ole meidän syy..."

   Big Brotherissa päästiin kipakkaan keskusteluyhteyteen jo heti aamusta. Aamupalapöydässä tasa-arvoasiat pistivät porukan kommentoimaan tunteella ja to
   Big Brother
   48
   4921
  4. Mitä kuuluu nyt? Maajussi-Mustafa paljastaa, onko sutinaa vai ei - Yllätys kuvausten jälkeen

   Turkin lahja suomineidoille elikkäs Maajussi-Mustafa on kyllä aikamoinen tapaus! https://www.suomi24.fi/viihde/mita-kuuluu-nyt-maajussi-mustafa-palja
   Viihde ja kulttuuri
   57
   4406
  5. Vappubrunssi

   Vappubrunssin järjestäjät hävetkää! Tiesitte että näin tulee käymään,vaaransitte ihmisten terveyden muutaman euron takia. Mahtaa omatunto,ei teillä ta
   Kokkola
   248
   3497
  Aihe