Hallituksen veroratkaisut mahalasku, täystyrmäys asiantuntijoilta!

Anonyymi

Kyllä osaa viisikko sekoittaa asiat. Olisi hyvä kuunnella asiantuntijoita myös talousasioissa ja työllisyyden hoidossa. Onneksi sentään ovat kuunnelleet THL:lää koronan hoidossa, ettei meillä mennyt kuin Ruotsissa. Mutta talous, verotus ja työllisyys. Voi, voi, voi. Täysin päin seinää! Täystyrmäys. Hallitus ottaa lukua.

Yksityiskohtana se, että hallitus on päättänyt, että tulevan hallituksen veropohjaa leikataan siirtämällä poistojen kaksinkertaistaminen vuosille 2024-2025. Siis yritysveroja pienennetään seuraavan hallituksen ajalta. Tehoton toimi kaiken lisäksi. Yritykset investoivat, jos ne ovat kilpailukykyisiä. Ei verosyistä.

Toinen yksityiskohta on taas kerran perustettava työryhmä, joka pohtii verottomien osinkojen tilannetta POISLUKIEN ammattiliittojen kuittaamat verottomat osingot. Ammattiliittojen veronkierto eli harmaa talous pitäisi jo saada kuriin. MOTin mukaan 10 viime vuoden aikana ammattiliitot ovat nostaneet 900 miljoonaa verottomina osinkoina kiinteistöbusineksistä. Se on jo liiketoimintaa, voisi sanoa jo pääasiallinen tulonlähde ja pääasiallista toimintaa. Verolle. Vero on 30%.

https://www.hs.fi/talous/art-2000007955354.html

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Meillä onkin sellainen ylimielinen viherdemukomu hallitus jossa olevinaan tiedetään kaikki, vaikkei tiedetä hevon vittua. Sanat eivät riitä kertomaan vihaa tätä tuhon visikkoa kohtaan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Aikapommi räjähti BB-talossa - Ikävä "leikki" teki tehtävänsä - Nina Mikkonen häätöäänestykseen

   Voi ei, nyt kävi yksinhuoltajalle köpelösti… Mitä mieltä, pitäisikö Mikkosen jo tippua BB-talosta? https://www.suomi24.fi/viihde/aikapommi-rajahti-bb-
   Big Brother
   30
   3722
  2. Välit poikki aikuisen lapsen perheen kanssa.

   He suuttuivat kun kuulivat ettemme puolisoni kanssa ota rokotetta. Emme todennäköisesti saa tavata enään lapsen lapsiamme, emmekä saa heitä yökylään k
   Maailman menoa
   108
   2818
  Aihe