Kupolikeskuskesta jälleen asiaa!

Anonyymi

Onhan se eittämättäkin selvä, että Haapavesi ansaitsee kupolikeskuksen statuksen. Tämä on ollut jo monella sektorilla selvä tapaus ja onhan kaupunkimme selvästi ylempänä muita Pohjanmaan kaupunkeja. Ei syyttä mainita, että Haapavesi on todella Pohjanmaan helmi. Kaikkien kannattais kerran elämässä kokea Haapavesi. Monelle tämä kaunis idyllinen pitäjä on kuitenkin sangen tuntematon. Moni sekoittaa tämän Haapajärveen. Ei ole ennenkuulumatonta, että haapavetisille sanotaan, että niin joo, oot sieltä Mika Myllylän kaupungista. Joo-o, Haapajärvi ja Haapavesi on edelleen kaksi eri asiaa, eikä näitä voi edes verrata keskenään. Haapajärvi painii ihan samassa sarjassa Nivalan ja Ylivieskan kanssa, eli on todella laakeaa seutua.

Jos ja kun Haapavesi nostetaan Kupolikeskuksen asemaan ja saamme tällaisen uljaan kupoliaseman kauniine kultasine kupoleineen, niin kaikki tunnistaa Haapaveden siitä, eikä yhdelläkään mene enää Haapavesi ja Haapajärvi sekaisin. Eikä toisinaan Haapalahti, tai jopa Haaparanta. Kaikille on tällöin selvää, missä Haapavesi on ja mistä se on tunnettu. Monihan tuntee kaupunkimme nykyisin lähinnä vain kanteleista. Jos taas et tiedä, mikä on kantele, et todennäköisesti tiedä Haapavettäkään. Siispä nyt hommaamaan sitä kupolikeskushanketta eteenpäin!

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tässä on upea asianhaara. Milloin tämä otetaan vakavalla tasolla käsittelyyn? Haapaveellä on vain viime aikoina keskitytty pelekkään riitellyyn. Eikö tätä hanketta vois jo viiä etteenpäin? Mitä te sanotte, talousoppineet, eikö juuri nyt olisi kupolikeskuksen paikka?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eronnut Kirsi Alm-Siira vitsailee "jäätävistä silmäpusseista" - Yöllinen valvottaja on tässä!

   OMG, nyt on kyllä söpö yöllinen valvottaja. Kummatkin on kyllä aikamoisia nappisilmiä täytyy sanoa: https://www.suomi24.fi/viihde/eronnut-kirsi-alm-si
   Kotimaiset julkkisjuorut
   33
   6724
  Aihe