Kielletyt tunteet

Anonyymi

Mies, koen vahvaa ihastusta ja seksuaalista halua sua kohtaan. Olemme tunteneet toisemme jollain tavalla jo vuosia, eikä minulla aiemmin näitä tunteita ole ollut. Tai ne ovat olleet ohi meneviä... Nyt kun olemme olleet enemmän tekemisissä niin jotain on tapahtunut. Joudun pidättelemään itseäni seurassasi, olenhan varattu. Puolisoni taas ei näitä fiiliksiä ole mussa ikinä herättänyt, valitettavasti. Parisuhteemme on kaverillinen. Mutta en osaa enkä uskalla erota. Kun halaat mua huumaannun tuoksustasi enkä haluaisi päästää irti. Ruskeat silmäsi... Olet nokkela, hauska, taiteellinen ja musikaalinen. Huumetta myös aivoilleni siis. Mitäköhän tapahtuisi jos olisimme joskus pidemmän aikaa kahden jossain rauhallisessa paikassa?

2

112

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   "Mutta en osaa enkä uskalla erota"

   Naisvauva siis, joista kannattaa tosiaan pysyä kaukana.

   • Anonyymi

    Katsos kun kaikki, siis ihan kaikki, on ulkoistettu. Myös parisuhteen asiat. Säädetään menemään mut vastuuta ei ole eikä sitä oteta. Selitykset aina samoja kuluneita fraaseja. "Ollaan kavereita/puoliso ei sitä eikä tätä/kerranhan täällä/ei se järvi soutamalla kulu/ oon ihastunut / mutkun minä ja mun värkit/ja loppuun se kaikkein tärkein jolla oikeutetaan asiat.

    KOSKA MINÄMINÄMINÄ! Näin👍


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mitä kuuluu nyt? Maajussi-Mustafa paljastaa, onko sutinaa vai ei - Yllätys kuvausten jälkeen

   Turkin lahja suomineidoille elikkäs Maajussi-Mustafa on kyllä aikamoinen tapaus! https://www.suomi24.fi/viihde/mita-kuuluu-nyt-maajussi-mustafa-palja
   Viihde ja kulttuuri
   27
   2672
  Aihe