Julkkis BB Suomi !!

Anonyymi

Ketkä ovat sinun suosikkisi ? Entä ehdottomat inhokkisi ? Kommentteja julkkis BB,stä. . . Mun inhokit ovat roni (kotivideoiden pilaaja) Bäck. Ja se äärifeministi Rosa meriläinen. Suosikit on Janne Porkka ja... No katsellaan vielä...

14

52

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Nina mikkonen yök ! Ja rosa meriläinen on karmee tyyppi.

  • Anonyymi

   Rosa ja Kelly yök!
   Janne ja Markku sekä Sanna ja Petra on alun perusteella mukavan oloisia.
   Sara ja Toni vois yllättää ja Sani saattais heittää illanistujaisissa mukavaa läppää.

  • Anonyymi

   Se petra on ilmeisesti mykkä ? Ja kävelee kuin mies. jäykkä ja tönkkö tapaus.

   • Anonyymi
    UUSI

    Ei tosiaankaan kovin eloisa tapaus, tämä Petra Olli. Ns "Jätkämäinen" vähän jörökin naiseksi.
    Mutta ehkäpä hänen lajinsa muovaa naisesta tuollaisen. Paini kun vaan on aika miehinen laji.
    Rosa Meriläinen on nykyään yllättävän tanttamainen. Mikä voi vanhentaa naisen tyylin noin äkisti? Ihmetyttää, mikä tuon kasvojen punoituksenkin aiheuttaa? Onkohan hänelläkin jo vaihdevuodet? Ehkä couperosa iho, tai jotain psyykkistä?
    Nina Mikkonen on varmasti kovia kokenut. Mutta ehkä bb ei kuitenkaan ole oikea paikka terapoida itseään, avautumalla taas samoista asioista, joista hän on jo monesti avautunut toimittajille muutamissa lehdissä. Kuulostaa myös siltä, että Nina Mikkonen on menettämässä kohta äänensä. Äänijänteet joutuneet koville, vai mistä käheys johtuu?
    Toni Nieminen on täysin hajuton ja mauton tuolla. Virnottaa vaan aina jossain tuolilla muista sivussa, silmät sikkaralla. Kuuntelee mykkänä muiden keskustelua, osallistumatta itse mihinkään. Nieminen olisi joutanut ensimmäisenä ulos, herttaisen Kellyn sijaan
    Valavuori on mitä on, mutta tuolla talosssa, mies on eloisa ja juttelee monille, monenlaista.
    Sara Forsbergkin on mennyt aika vaisuksi tapetiksi alun jälkeen. Sani näyttää vaan koko ajan miettivän, mitehän täällä nyt kuuluisi ja pitäisi olla? Lähinnä keskittyy ilmeisesti siihen, että näyttää ruudussa hyvältä, vaatteineen, hiuksineen, meikkeineen. Roni Backin olemuksesta ja ulosannista en vaan pidä talossa, enkä talon ulkopuolella.
    Sedukin on pelkkä seinäruusu tuollaisessa ympäristössä. Näistä muista en osaa sanoa mitään.
    Juontajista kyllä on sanottavaa. Ihan kertakaikkisen kauheat asut nähty molempien yllä. Kukahan ne suunnittelee ja ompelee?
    Anni Hautalalla ja Tinni Wikströmmillä myös suut käy juontojen aikana, kuin vanhojen suomifilmien sentraalisantroilla. Viimeisen päälle veikeitä ja velmuja heitä on ilmeisesti ohjeistettu olemaan. Ehkä on vähän otettu Jim Careysta mallia. Mikrofonien käytössäkin näyttää olevan ongelmia.


   • Anonyymi
    UUSI

    Ne nimeämis perusteet on kyl joillakin oudot. Ne löytyy muuten Juutubestakin..


  • Anonyymi

   Saakohan toni aikaan tuollakin vauvoja ?

  • Anonyymi
   UUSI

   Kyllä on ala-arvoista "viihdettä " kaikki nämä tosi-TV -OHJELMAT ja niitä vielä tulee mainoksissa yhtäpäätä lasten katseluaikaan. Ei ole kyllä hääviä kun pikkulapset näkevät sänkykohtaus ja -muita tötteröhuulien ja täyteen tatuoitujen sikailuja.

   • Anonyymi
    UUSI

    Nää naisjuontajat aika hösläystä.


   • Anonyymi
    UUSI

    Taitaa salkkarit tulla maikkarilla aikaisemmin(lasten katseluaikaan?) kuin neloselta tämä bb-ohjelma.
    Salkkareissa on kai sitten sopivampia kohtauksia lapsille? Siksikö heitä jo kouluissakin käydään valistamassa sateenkaariperheistä ja homoseksuaalisuudesta yms? Ettei tälläiset telkkarin kotimaisen saippuasarjan"sänkykohtaus ja -muita tötteröhuulien ja täyteen tatuoitujen sikailut" salkkareissakaan aiheuta lapsosille kysymyksiä.


  • Anonyymi
   UUSI

   Tuskin julkkis beebeessä nähdään mitään tuollaista, kuten muissa bb. kausissa. Näiden julkkisten eri- iköiset lapsetkin nimittäin katsoo tätä ohjelmaa.

   • Anonyymi
    UUSI

    Mut ketävän uusia talossa käväisee.. ?


  • Anonyymi
   UUSI

   Janne Porkka ja sanna ukkola on mun suosikit. Rosa meriläinen ja nina TA mikkonen on ylivoimaiset inhokit. Muut ihan jees... Mielipiteet voi tietysti ohjelman edetessä muuttua..

  • Anonyymi
   UUSI

   Jarkko Valtee sanoi osuvasti. Kun Nina Mikkonen avaa suunsa. Hän ei anna kellekkään mahdollisuutta sanoa siihen väliin mitään. Eli, hänellä taitaa olla isommassa porukasa keskustellessa, sosiaaliset vuorovaikutustaidot vielä hakusessa. Jotkut on seĺlaisia. Ulos kyllä tulee paljon asiaa, mutta sisään ei mene mitään.

   • Anonyymi
    UUSI

    Nina TA mikkonen. Nina puhuu timosta varmaan 24/7. Ja vielä seuraavat 40 vuotta ! Se on nyt kuultu jo! Joka lehdessäkin aina sama tarina. Ei vaan jaksa samaa enään.. Ja jotenkin feikki on, Esittää yliempaattista enkeliä. Ei mee ainakaan minulle tuo läpi. Ja sit se puheääni ? Ääni kuin murrosikäisellä. Ei vaan jaksa kuunnella, ei.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Aikapommi räjähti BB-talossa - Ikävä "leikki" teki tehtävänsä - Nina Mikkonen häätöäänestykseen

   Voi ei, nyt kävi yksinhuoltajalle köpelösti… Mitä mieltä, pitäisikö Mikkosen jo tippua BB-talosta? https://www.suomi24.fi/viihde/aikapommi-rajahti-bb-
   Big Brother
   25
   3352
  Aihe