Peppurakkautta (=alistamista?)

Anonyymi

Naisten peput ovat olleen aina itselleni ihan uskomaton kiiman lähde. Sormeni on käynyt syvällä sisällä hyvinkin monien naisen anaalissa, mutta kovaa vehjettä on päässyt upottamaan pääosin vain parisuhteissa.

Nyt olen päässyt rakentamaan taas vakituista kiiman ja rakkauden täyttämää elämänkumppanuutta viime vuodesta asti ja estottomammatkin seksin väylät on taas avautuneet. Nainen olisi ollut henkisesti alusta asti valmis ottamaan kaiken vastaan mutta paikat ovat olleen vaan niin herkkiä että ainoastaan sormi on mahtunut satunnaisesti sisään. Yhtäkkiä viime aikoina on tullut käänne ja kiima on ylittänyt kaikki esteet. Mentiin täysin naisen ehdoilla ja pitkän lämmittelyn jälkeen hän yhtäkkiä rentoutui täysin ja sanoi minulle että voin tehdä hänelle aivan mitä haluan. Lopputuloksena oli aivan järisyttävän kiimainen pano syvälle sisään, rakkaani sai järisyttävän orgasmin kun samalla koskettelin hänen pilluaan ja hän sai myös siemenet sisäänsä.

Tuo "saan tehdä aivan mitä haluan" on jäänyt pyörimään päähän usean päivän ajaksi. Yksi pitkäaikainen haaveeni liittyy valta/alistus fantasioihin jossa nainen saisi vuoronperään syvälle peppuun ja tämän jälkeen suuhunsa. Tuntuu mahtavalta ajatukselta että toinen antaa ihan kaikkensa minun eteeni (ja toki itsekin teen kaiken hänen nautinnon vuoksi!).

Yleensä olen todella estoton ja seksistä ja muistakin aiheista voi puhua aivan vapaasti kaikissa muodoissa häpeilemättä ja nolostelematta. Jotenkin tämä pepusta suuhun fantasia on sellainen ettei silti uskalla tuoda esillä. Miksi haluan alistaa rakastani? Mikä siinä kiihottaa? No kai se on jollain tavalla tuo valta ja "omistaminen", vaikka toisaalta en ole edes lainkaan mustasukkainen tyyppi ja koen että naisellani on täysi oikeus omaan kehoonsa jos vaikka joskus haluaisi hetkellisesti muutakin miestä maistaa.

Ihmiset ovat pervoja eläimiä, eikä noissa hommissa sinänsä nyt mitään kummallista ole, mutta jossain näköjään menee omakin "kehtaamisen" raja. Onko muilla fantasioita ja ajatuksia joita ei ole kehdannut esittää kumppanilleen? Ehkä vielä joku kerta saa rakkaani maistaa itseään minun kauttani.

2

600

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Raju anaalipano oli fantasia, jota ei kehdannut vaimolle kertoa, mutta kun sai hänet lopulta suostumaan kokeilemaan peppuseksiä, niin harjoittelun myötä homma edennyt pikkuhiljaa rajummaksi. Nykyään vaimo tietää, että aina seksin harrastamisen loppuhuipennukseksi haluan panna takaapäin peppuun.

    • Olen päässyt yhden kanssa tuota pepusta suuhun hommaa tekemään. En kyllä ole siinä nyt ollenkaan varma, kumpi vei ja ketä. Nainen oli silloin minua yli 10 vuotta vanhempi ja itse vähän yli parikymppinen ainavalmis ompelukone. Hänen kanssaan sai kyllä tehdä ihan mitä vaan ja milloin vaan, mutta se kai oli tarkoituskin. En siis osaa sanoa, oliko kysymys varsinaisesti alisumisesta tai antautumisesta.

      Pimpsasta suuhun ja takaisin ja välillä pimpan nuoleminen on ihan vakiokamaa kivaa sellaista. Kiihottava ottaa se pimpan makuinen kuoli ja työnenllä suuhun, ottaa huulilta naiselta maut itsellekin.

      Peppu on minulle panopaikka siinä missä muutkin paikat, ihana sellainen toki. Jos haluan panna perseeseen, panen sinne ilman sen kummempaa numeroa. Ihana ollut saada sellaisten naisten kanssa, joille asia ei ole ongelma tai kynnyskysymys.

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      109
      7883
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2882
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2472
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      119
      2185
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1855
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1609
    7. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1459
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1446
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1415
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1364
    Aihe