Parkkipaikka onnettomuudet on yleisiä.

Anonyymi

Ei mikään ihme kun katselee lätsäpäisten metrimakejen hommia. Ajelevat täysillä marketin parkkialueella. Jos nopeus on yli 20kmh parkkipaikalla pitäisi ottaa kortti pois viideksi vuodeksi. Autojen takaa voi tulla lapsia ja aikuisia tai joku yhtä vajaa voi lähteä pakittamaan täysillä ym ym. Ei ole ihme että tule kalliiksi.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Olen kuullut puhuttavan ilottomasta ajosta tällaisten keskenkasvuisten suusta. Iloton ajo=liikennesääntöjen mukaan ei äkkinäisiä jarrutuksia tai kiihdytyksiä. Minun mielestäni tuo on normaali ihmisen ajoa sen sijaan toisenlaista voisi nimittää aivottoman ajoksi.

  • Anonyymi

   Ensinnäkään teillä ei ole kilpa autoja. Henkilöautoja ei ole tehty kestämään mitään äkkilähtöjä kovinkaan kauaa. Ettekä ole myöskään ralli kuskeja vaikka niin luulettekin. Liikennesääntöjen mukaan ajetaan ja liikenne ei ole kilpailu te ette ole saamassa pisteitä jos ohitatte edessä ajavan auton eikä se kerro teistä että olisitte parempia kuskeja jos ohitatte. Se kertoo lähinnä siitä että koko käsityksenne liikenteestä ja autolla ajosta on väärä. Kuunnelkaa ammattilaisia jotka ajaa tavallisella henkilöautolla sillä ei ole mitään tekemistä ralliauton tai formulan kanssa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Aikapommi räjähti BB-talossa - Ikävä "leikki" teki tehtävänsä - Nina Mikkonen häätöäänestykseen

   Voi ei, nyt kävi yksinhuoltajalle köpelösti… Mitä mieltä, pitäisikö Mikkosen jo tippua BB-talosta? https://www.suomi24.fi/viihde/aikapommi-rajahti-bb-
   Big Brother
   26
   3511
  Aihe