Oletko tarpeeksi aikuinen

Anonyymi

parisuhteeseen?

26

147

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Olen arka ja poikamainen. Hän ei ikinä halua minua murheekseen.

   • Anonyymi

    Älä oo niin varma


   • Anonyymi

    Haluaapas. Tietysti haluaa. Olet saalis.


   • Anonyymi

    Olisi se kiva kesyttää ja sytyttää hehkuun sellainen kokematon mies. Vaan tuleeko sille sitten kokemusten haun kaipuu ja lähtee irtosuhteileen, kun on saanut vaivalla temput oppiin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Haluaapas. Tietysti haluaa. Olet saalis.

    Mistä hän minut muistaisi? Arasta ja pelokkaasta luonteesta ja huonosta itsetunnosta? Mitä muuta on muistettavaa minussa? Ei mitään.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mistä hän minut muistaisi? Arasta ja pelokkaasta luonteesta ja huonosta itsetunnosta? Mitä muuta on muistettavaa minussa? Ei mitään.

    No tiedä kuinka ihana oot, kun paremmin tutustuu. Tiedä miten lempi leiskuisi, kun alkuun pääsisi.


  • Anonyymi

   Riippuu siitä, kuinka määrittelet aikuisuuden.

  • Anonyymi

   En tiedä, oletko liian analyyttinen ja et uskalla siksi elää?

  • Anonyymi

   En todellakaan ja hyvä niin. :)

  • Anonyymi

   En ole playboy jolla kultainen pyykinpesukone. Mutta toisaalta en ole sentään mikään Jakkekaan. Olen jossain siinä välimaastossa.

  • Jaa-a, olen ainakin ollut vuodesta 2003 yhtäkyytiä varattu. Olen edelleen.

   • Anonyymi

    Ikäsi?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ikäsi?

    Kesällä 45 vuotta.


  • Anonyymi

   Saatan olla jo liian aikuinen parisuhteeseen. Liian itsenäinen.

   • Anonyymi

    Vaan miten ihanaa sekin, jos toinen hoivaa ja saa hoivata.


  • Anonyymi

   Tarpeeksi aikuinen ollakseni yksin.

  • Anonyymi

   Kuvastaako tänne aloitusten teko aikuisuutta?

   • Anonyymi

    Kuvastaa. Yksikään lapsi ei jaksaisi tätä paikkaa tuntiakaan.
    -sivusta


  • Anonyymi

   En todellakaan tiedä enää:) T. N vm76

   • Hyvää vuosimallia. :)

    Olen samaa vuosimallia.


  • Anonyymi

   No en varmasti

  • Anonyymi

   Aikuisuus.. se tarkoittaa vastuunottoa toisistakin.
   Se tarkoittaa kykyä tarkastella itseään ja käytöstään, kykyä nähdä asiat laajemmin, harkita tekojaan ennen kuin ne tekee ja osata nähdä mikä teko tuhoaa ennen pitkää suhteen ja mikä taas edesauttaa suhteen koossa pysymistä.

   Aikuisuus on halua olla rehellinen ja uskollinen, Lisäksi halua toimia vastuullisesti ja ymmärtää oman käytöksen vaikutukset kaikkiin lähipiirin ihmisiin. seurustelukumppaniin, mahdollisiin lapsiin.

   epäkypsyys taasen on harkitsematonta toimintaa, omien viettien viemänä hetkenmielijohteessa seurauksia etukäteen miettimättä..

   Uskon olevani näiden kriteerien mukaan aikuinen. 35 vuotiaana.. oikeestaan tässä kohtaa vuotta voin sanoo 36 vuotiaana, kun alan mielestäni oleen sen ikäinen enemmän vaikken ihan vielä täyttänytkään sitä ole, niin alkaa noi nuoruuden spontaaniudet olla vaihtunut harkinnalliseen toimintaan.

   Vielä 25 vuotiaana olin kuin tuulispää, menossa aina johonkin tietämättä oikein mitä siellä odottaa. Olin sellanen. Sitten tuli elämä ja opetti, että se sattuu ja ihan helv. kovaa ja vahingot maksaa mulle puhdasta kahisevaa tuhansia euroja kun lätkin niitä sairasloma ja hoitokuluihin kun menen henkisesti niin romuksi etten selviä siitä kuin sijoittamalla tonneja yksityiselle ja häviän palkkatuloja kun alan nostaan sairauspäivärahoja vuositolkulla..

   Niin paska parisuhde ajaa henkisesti että taloudellisesti raunioksi.
   En valehtele yhtään kun sanon että yhdenkin 3 kk:ssa depressioon maksamani tehokkaampi hoito maksoi 5000 euroa. Sen summan pulitin kun ex petti mua ja mä jätin sen ja muutin avoliitosta pois.

   Pää ei vaan kestäny vaan romahdin henkisesti ja vajosin keskivaikeaan masennukseen. Sen hoito maksoi 5000 euroo plus tietty kaikki muu kuten lääkekulutun ja tappiot mitä tuli kun olin työkyvytön ja sairauspäivärahalla. Tienasin vähemmän joten siitä tuli lisää tappioo-

   Eli nää kaikki opetti harkinnallisuutta, ettei ihan tuulispäänä mennä suhteisiin ettei siinä kärsi kukkaro ja pää

  • Anonyymi

   No eiköhän tämä koko valtava parisuhteen ympärille kehittynyt professionaalinen sektori ja bisnes kerro että siellä pari suhteissa ne lapsellisimmat on. Kun niille pitää ihan kädestä pitäen opettaa normaalin sivistyneen ihmisten välisen kanssakäymisen rajoja ja tapoja. Tai oikeastaan koko parisuhteen lähtökohtahan on näiden terapeuttien ja rakkausfilosohvien mukaan regressio, taantuminen. Ei ole koskaan liian myöhäistä saada hyvä lapsuus, vai miten se nyt meni. Parisuhteessa eletään uusiksi niitä lapsuuden kiintymyssuhdemalleja, ainakin yhden mallin mukaan, ja toistetaan samoja virheitä yhä uudestaan. Ennen liitot olivat aikuisia, taloudellisia perustaltaan, nykyinen "aito suhde" taas kaikkea muuta kuin sitä. Avioliittoneuvojien sun muiden maakarien lompakko tietenkin kiittää. Ja tehdään yksinelämisestä se pahin sairaus.

  • Anonyymi

   Aikuisia lapsia on paljon, eivät kykene säätelemään omia tunnetilojaan itse vaan tarvitsevat siihen toisen, sälyttävät vaikeat asiat toisen tehtäväksi, kiukuttelevat asioiden mennessä toisin kuin itse haluavat, eivät osaa kuvata tunnetilojaan ja niiden tiedustelu nostaa piikit pystyyn, pelaavat toisen tunteet itseensä lapsen lailla, ovat heikkoja kontrolloimaan impulssejaan, vaativat jatkuvaa kannattelua, ovat jatkuvasti kiinni toisessa, eivät ota vastuuta tekemisistään, pitävät toista itsestäänselvyytenä. Aikuiset lapset pitävät suhdetta elämän tärkeimpänä asiana noista edellämainituista syistä.

  • Anonyymi

   Pitää tunnustaa, että kadehdin niitä, jotka saavat haastaa kumppaninsa säännöllisesti pierukilpailuun kotoisasti sohvalla tai parivuoteessa. Minullakin olisi paljon potentiaalia sellaiseen ja toivottavasti se saa tulla käyttöön jossain vaiheessa! :)

   • Anonyymi

    Eikös toi oo tarhalaisten leikkejä?


  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Välit poikki aikuisen lapsen perheen kanssa.

   He suuttuivat kun kuulivat ettemme puolisoni kanssa ota rokotetta. Emme todennäköisesti saa tavata enään lapsen lapsiamme, emmekä saa heitä yökylään k
   Maailman menoa
   508
   10463
  2. Yllätys-sexy! Sanna Ukkola poseeraa korsettitopissa nuoruuskuvassa: "Housut jalassa, kerrankin"

   Sanna Ukkola on totuttu näkemään aina hyvin asialinjalla. Nyt hän todellakin yllättää. UUH, aika hot! https://www.suomi24.fi/viihde/yllatys-sexy-bb-sa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   53
   9398
  3. Aikapommi räjähti BB-talossa - Ikävä "leikki" teki tehtävänsä - Nina Mikkonen häätöäänestykseen

   Voi ei, nyt kävi yksinhuoltajalle köpelösti… Mitä mieltä, pitäisikö Mikkosen jo tippua BB-talosta? https://www.suomi24.fi/viihde/aikapommi-rajahti-bb-
   Big Brother
   55
   4969
  Aihe