Parkkipate hävisi taas oikeudessa

Anonyymi

"YKSITYINEN pysäköinninvalvontayritys Parkkipate on hävinnyt oikeuskiistansa maksamattomista pysäköintivirhemaksuista. Helsingin hovioikeus ei myöntänyt yritykselle jatkokäsittelylupaa." uudisoi Hesari 4.5.2021.

Lyhyesti sanottuna PP karhusi auton haltijalta viittä sopimusrikemaksua, mutta oikeus katsoi että PP ei ole pystynyt todistamaan että haltija oli auton pysäköinyt.

Näinhän se menee kuten pitääkin. Oikea auton pysäköijä pitää pystyä tunnistamaan ja todistamaan. Omistaja/haltija ei ole vastuussa autostaan.

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   pysäköinnistä on siten vastuussa vain ja ainoastaan , henkilö kuka nousi autosta sen pysähtymisen jälkeen ulos , olkoot vaikka itse semeikka jos kyse on itäkeskuksesta , itse pyydän aina kohteliaasti että joku somali pysäköi autoni ruutuun.
   ja ikkunaan tulee tietysti pysäköintikiekko missä lukee vieraan kiekko.
   laki tuntee vain yhden seikan yksityisalueen pysäköinnistä , merkinnän tulee olla selvä, olen joutunut usein tekemään virhemaksusta reklamaation jossa lukee , merkintänne oli epäselvä , joten turvauduin ulkopuoliseen pysäköintiapuun.

   omakotitaloni takapihalla on selvä kyltti , pihaan ajo on ilkivaltaa , johon vastataan asettamalla iso kivi tielle joka poistetaan , kivensiirtomaksua vastaan , maksu 6000e,
   laki ei tunne mitään maksun ylärajaa yksityisalueella.

   myydään halpa muumimuki , tule ostamaan......

  • Anonyymi

   alueet jotka eivät ole yksityisalueita ovat julkisia yksityisalueita ( huoltoasemat , nakkikiskan pihat , ostarit , kauppakeskukset ) niiden pihoille on täysin sallittu ajaa sekä pysäköidä , toisin kuin yksityisalueet joihin ei oleteta kenenkään tulevan pyytämättä.
   yksityisalueella ei tarvitse pitää kilpiä kiinni.

  • Anonyymi

   kävelemällä pihaan olet lupautunut tekemään kaikki lumityöt........katsomalla näyteikkunan tavaraa olet tehnyt ostopäätöksen............pyytämällä naista tai miestä tanssiin olet mennyt naimisiin...................mitä miältä näiden säännöistä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eronnut Kirsi Alm-Siira vitsailee "jäätävistä silmäpusseista" - Yöllinen valvottaja on tässä!

   OMG, nyt on kyllä söpö yöllinen valvottaja. Kummatkin on kyllä aikamoisia nappisilmiä täytyy sanoa: https://www.suomi24.fi/viihde/eronnut-kirsi-alm-si
   Kotimaiset julkkisjuorut
   36
   5967
  Aihe