"useampi saa kieleteisen päätöksen asuntolainaan keski-suomessa"

Anonyymi

Otsikon mukainen otsikko sanomalehti keskisuomalaisessa 7.5.2021

Syy riittämätön maksukyky!

Ette te perkeleet ymmärrä, että esim. 300 000 euron omakotitaloa ei voi tavallinen ihminen ostaa täydellä vieraalla pääomalla tai edes 10-15 omarahalla! Ette te perkeleet ymmärrä että oman elämänne ulkopuolisten ihmisten varallisuutta tai nimeä ei voi laittaa kiinni omaan asuntoon jolla ei ole laadullisesti mitään merkitystä teidän elämänne ulkopuolisille ihmisille kuten kaverit, sisarukset ja omat vanhemmat!

Ette te perkeleet ymmärrä, että jo 40v ikäiselle se 200 000 € talolaina voi olla kova, jos maksuaika on vaikka 15v ja hyvällä taloudenhoidolla saatte maksuaika joustoa 5v lisää tai pystytte säästämään lainanrinnalla summan jolla saatte lainan maksettua aiemmin vaikka 3 vuotta etuaikaan.

Ette te perkeleet ymmärrä, että lainoihin ei pidä käyttää esim. 1/3 enempää nettotulosta eikä toisaaltaan asumiseen 20 pinnaa enempää. Jotkut on onnistuneet menemään niin pitkälle ettei tulot edes riitä!

Nyt tähän sopii tämä EU tukipaketti. VOitte toki saada apua sotkuihinne, mutta sen pitää oikeasti olla kertaluontoinen! Jos joudutte kuseen velkojenne takia, niin ensin kaikki lihoiksi järkevällä rahalla ja loppu velkaksi korkealla korolla ja viimeksi ulosotto ja järjestely!

Lukekaa tuo lehtiartikkeli ennenkuin edes mietitte velkaa! Vitun ääliöt!

2

96

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Aloittaja on lainan määrissä aivan oikeassa.
      Ensiasunnon hankkijana sain pankista yksinkertaisen ja selkeän neuvon .
      Lainan takaisinmaksuerät saa olla KORKEINTAAN 1/4 bruttotulosta ja 1/3 netosta.
      Tuo on siis käytännössä molemmilla laskutavoilla sama summa ja jos maksun sovittaa tuohon suuruusluokkaan, niin ei ikinä tule vaikeuksia. Muuhunkin elämään jää rahaa.
      Käytännössä siis velan määrä kannattaa pitää siellä alle 200 t€ eikä yltiöpäisesti yrittää saada kerralla sitä 300 t€;n lainaerää, sillä se johtaa vaikeuksiin ainakin tavallisen ihmisen tuloilla. Ministeripalkat on sitten erikseen.

    • Anonyymi

      Järkevä ja maltillinen ihminen aloittaa pienellä asunnolla ja kun saa maksettua siitä suuren osan, niin voi ostaa isomman, sillä siinä tilanteessa omarahoitusosuus on jo kunnossa. Ei kannata siis repiä kuuta taivaalta eli 300 t€:n lainoja, jollei satu olemaan todella jättimäiset tulot ja varmuudella vuosiksi eteenpäin.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Savonlinnassa machete hyökkäys!

      Myös kirvestä käytetty lyömäaseena......näin se Savonlinnakin rikastui...
      Maailman menoa
      133
      1768
    2. Jos sinua kiinnostaa nainen

      tai olet miettinyt, niin ei minulla ole ollut ketään. Olen viettänyt hiljaista ja yksinäistä elämää. En ole "käynyt nais
      Ikävä
      57
      1411
    3. Suoraan Sinulle

      En usko välttämättä mihinkään sielunkumppanuuteen tai muuhun maagiseen voimaan, mutta sinussa olen silti nähnyt jotain,
      Ikävä
      49
      1159
    4. Mikä siinä sun kaivatussasi on niin

      erityistä muihin verrattuna? 🙋‍♂️
      Ikävä
      82
      1026
    5. Apokryfikirjat: mitä "kielletyt kirjat" kätkevät sisäänsä?

      Itämaiset palstat eivät ole Raamatun tai kristinuskon asialla, mutta koska meitä häiritään täällä, meidän on puhuttava a
      Hindulaisuus
      371
      881
    6. Miksi toisille löytyy kumppani, mutta joillekin ei?

      Usein ihmettelee, miten helppoa joillekin on löytää seuraa. Jo nuoresta asti on kumppani vierellä ja jos tulee ero, vaih
      Sinkut
      124
      739
    7. Niin siinä kävi

      Mä ihastuin suhun. Kukapa ei? Olisi pitänyt kuunnella sisäistä naisen vaistoa, etten takuulla ollut ainut. Kuulin sattum
      Ikävä
      39
      711
    8. aa eli nyt tajuan..

      eli siis pitkä-aikainen vaikeus parisuhteen saamisesta johtuu omalta kohdaltani alhaisesta yhteiskunnallisesta asemasta.
      Sinkut
      117
      685
    9. Mikähän auttaisi kun kuIIi

      Seisoo kun lipputanko. PaIIien sitominen antaa voimakkaan orkun mikä jeesaa himoja hetkeksi, mutta se panetus tulee pian
      Ikävä
      69
      663
    10. Mitä siellä tapahtuu?

      Mitä ihmettä? Joku hyökkäys?
      Savonlinna
      17
      661
    Aihe