Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Salo on paska kaupunki

Anonyymi

Paskan siitä kaupungista tekee sen asukkaat. Kävin joskus 25 vuotta sitten Salossa ja kyllä minulle tuli vasenmielinen tunne sen kaupungin asukkaista kohtaan; koskaan en siihen paskapaikkaan, siis Saloon muuttaisi. Hyvä että Nokiakin on sieltä lähtenyt pois.

37

2425

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan..missäs sitten on niitä ihmeellisiä ihmisiä jotka on erityisen hyviä?.Täytyy sanoa että kesätori on ollut Salossa hyvin järkätty ja miellyttävä musiikki tilaisuus..Pidetään se vastaisuudessakin mukavana tilaisuutena..Myös kesäkahvila torilla muotona samanlainen viihtyisä kuin useissa välimeren maissa,harmi et aika aikaisin päivästä sulkeutuvat mutta kai ehkä edes torstaina pidempään??

    • Anonyymi

      salo, saisi mennä konkkaan,

      terveisin, N, eli, PAKSU PEKKA,


      ei, helmiä koskaan sioille,

      kunpa koko ihmiskunta, ymmärtäisi tämän raamatun viisauden,

      niin, kaikki, olisi maailmassa paljon paremmin,

      N

    • Anonyymi

      Salolaiset on tylyjä. Eniten vihaan huutelijoita. Salossa valikoidaan ihmisiä pärstäkertoimen mukaa. Vaikka tunnetaan, niin silti valikoidaan kelle puhutaan. Salon Citymarketissa on ainankin ollut nuori ja tyly nainen kassalla. Hän ajoi minut tylysti pois kassaltaan ilman syytä. Hän sanoi: En palvele sinua. Mene toiselle kassalle. Tämä oli toinen kerta, kun niin tapahtui.
      Osuuspankissa oli nuori nainen kassalla. Pyysin, että hän kirjoittaa paperille tilini summan. Ei. Hän kailotti sen kovaan ääneen. En olisi halunnut. Viereinen kassa toimi oikein kysyessä asiakkaaltaan lupaa, että saako sanoa ääneen? Minultakin olisi pitänyt pyytää lupaa.
      Jos kaupassa kysyy jotain, niin saa vastauksekseen se on sen ja sen hyllyn takana. Hyvin harva tulee näyttämään. Muualla ollaan palvelualttiimpia.
      Salolainen on ihmisenä hyvin ilkeä ja kateellinen.
      Jos olet jossain salolaisten porukassa, niin huomaat, että olet kakkosluokkaa. Kukaan ei puhu sinulle. Olet vain seurassa, koska yksi pitää saada koristeeksi. Monet salolaiset ovat hyvin takakieroja. Toisaalta sellaisten ihmisten joiden pitäisi olla hiljaa suuvärkki käy ahkeraan muiden asioista.
      Sitten se, jota vihaan perijuuria myöten. Heittäydytään valekaveriksi. Valekaveruuden katalin piirre on toimiminen sinua vastaan. Luulet, että henkilö on sinun kaverisi. Sitä hän ei kuitenkaan ole.
      Monet Salon naiset ovat hyvin täynnä itseään. Useat miehet pullistelijoita. Monet osaavat näytellä hyvää ulkopaikkakuntalaisille olematta sitä todella.

      • Anonyymi

        Menepä Halikon Prisman viinakaupaan,on ystävällistä palvelua.Ja kyllä se helpottaa muutenkin.Sittarin Alkossa on tatuoitu Kulmuuni ,ilo silmälle.😁😁😁


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Menepä Halikon Prisman viinakaupaan,on ystävällistä palvelua.Ja kyllä se helpottaa muutenkin.Sittarin Alkossa on tatuoitu Kulmuuni ,ilo silmälle.😁😁😁

        Kokoomuksen paskat urpo ja sale ovat Salosta, näin ollen ei ihme että haisee rappio.


    • Anonyymi

      salossa on paskaa vain se fakta, että nokian pako, heinälato, sininen mato, uber-taksin haku
      salossa pärjää hyvin pikku psykoosissa ja jos on varaa kaaraan. jos tuntuu ettei, haikailee suurempiin ympyröihin. psykoosin tuottaa saatananmieliset hahmot, joihin oli pakko tutustua pakkokoulussa. muutoin salo on oikein mainio mesta. täällä on kaikki mitä eristäytyvä apina tarvitsee. työtä kun vielä olisi; olisi se ihme; täällä näet toisen työ on sinulta pois. kumma juttu. kuten sanottua, pikku psykoosi on tarpeen, ystävän pulan voi korvata ajatustenrunsaudella

    • Anonyymi

      Salon kouluissa oli niin paljon paskakiusaaja tyyppejä. Niin paljon idiootteja, jotka kuvittelivat olevansa suurempia kuin muut. Isä pokotti jäämään Saloon. Olen vieläkin katkera asiasta. Minun ja isäni välille puhkesi asiasta suuri riita. Hän tuhosi unelmani.

      • Anonyymi

        mitkähän unelmat isäsi on mennyt tuhoamaan. Tokkopa vain, Olet sellaisen sadun ja uskomustarinan päässäsi kehittänyt. Itse aikuisena rakennat oman elämäsi. Niin hyvässä kuin pahassa. Joka päivä voi kehittää tavoitteita itsellensä. Unelmia ja suuntia syntyy joka päivä. Se toteutuu siellä missä oletkin. Kukaan ei estä sinua aikuisena valitsemaan asuinpaikkaasi. Jos 12 kesäisenä asuit Salossa niin 20 vuotiaana voi asua melkein missä vain kaupungissa tai maalla tai toisessa maassakin.


    • Anonyymi

      Salo joka päivä parempi…

    • Anonyymi

      Kaveri talletti tänään käteistä Plazan seteliautomaatilla,
      automaatti sekoili ja talletti rahat edellisen kävijän tilille,
      kuitti tuli ulos, sitten tuli häiriöilmoitus vempaimeen ja sama häiriö myös
      Cittarin koneessa oli koko päivän. Oma viestini sensuroitiin
      täältä tänään, tämä sama aihe, en tiedä miksi. Myöskään
      uutta aihetta en voi aloittaa, eläköön Suomi ja Salo.

    • Anonyymi

      Ei ole Salon vika, mutta kun ei saanut aloittaa uutta viestiketjua niin laitoin tänne.

    • Anonyymi

      Osuit kyllä aivan naulan kantaan!!!!

      • Anonyymi

        Millainen kanta on naulan kanta?


    • Anonyymi

      En suosittele kenellekään kyseistä paikkaa!!!

    • Anonyymi

      Persläpi ollut aina, kyrvät saloon go go go huudettiin muinoin jäkispeleissäkin.

    • Anonyymi

      Ei Salo paikkana huono ole asustella, täällä on vain liikaa persuhenkisiä hölmöjä.

      • Anonyymi

        Valoa Salon kaltaiselle perslävelle antavat äärimieliset Kokoomuspoliitikot orpo ja sale.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Valoa Salon kaltaiselle perslävelle antavat äärimieliset Kokoomuspoliitikot orpo ja sale.

        Salo päivä päivältä paskempi. Kehtaako edes sanoa et asuu Salossa tai jossain sen lähiöissä jotka kuntaliitoksessa valitettavasti tulivat riesaksi


      • Anonyymi

        Se on pahinta !!!!!!!


    • Anonyymi

      En mielelläni mainitse asuvani Salossa. Se on suuri häpeä. Toivottavasti pääsisi joskus pois tästä mulkkucitystä.

      • Anonyymi

        sitä, minäkin haaveilen,


    • Anonyymi

      Salolaismulkut pilaavat jo Halikonkin.

    • Anonyymi

      Salossa asuminen on niin vaikeaa. Taloyhtiöt keksivät kaikenlaista vittumaista. Kutsumattomia pakkovieraita tulee asuntoon, jos minkäkinlaisella verukkeella. Tullaan asentamaan sitä ja sitä täysin tarpeetonta.
      Suurimpana syynä voidaan pitää myös urkkimista. Hölmöt taloyhtiön edustajat antavat tulla ihmisten asuntoihin kaikenlaisia asentajia ja korjaajia, jotka sanelevat , miten asukkaiden pitää tavaroitaan siirrellä. Monet vielä jättävät sotkunsa asukkaan korjattavaksi.
      Eräs piirre on varastaminen ja rikkominen sekä huolimattomuus. Varastaminen on ikävä piirre. Korjaaja tai asentaja saattaa syyllistyä varkauteen tai juoruta jollekin tuttavalleen, millaista kenenkin asunnossa oli. Juoruaminen voi aiheuttaa vääriin korviin joutuessaan murron asuntoon. Kaikki juoruaminen aukkaasta on tuhoisaa.
      Tiedän tapauksen, jossa entinen talon Isännöitsijä juorusi talon asukkaan asioita tuntemattomille ihmisille. Valitettavasti moni salolainen ei osaa pitää suutaan kiinni.
      Sitten se omaisuuden tuhoaminen. Taloon saapunut pakkovierailija saattaa tuhota taloyhtiön tai asukkaan omaisuutta tarkoituksella. Se on erittäin ikävä piirre. Huolimattomuus voi näkyä siinä, että pakkovierailija unohtelee ovia auki tai tekee huonoa jälkeä.

    • Anonyymi

      No joo on Salossa runsain mitoin epämiellyttäviäkin,mutta onpa niitä muuallakin,että vähän kai liiottelua nyt on mukana..Pikkasen välillä Turussa esim.tuntui välillä tulevan hankalampiakin ihmisiä vastaan esim.,mutta no suhteellista se on kehen nyt törmääkin sitten vaan..!.

    • Anonyymi

      Olen asunut ympäri Suomen, useilla eri paikkakunnilla, enkä ole missään koskaan pahoinvoinut, kuten asuessani Salossa. Harmillisesti tuolloin oli perhe siellä, joten ei ollut vaihtoehtoja. Salon todellakin pilaa ne siellä kasvaneet ja pitkään asuneet ihmiset. Myrkyllisiin käärmeisiin voisin heitä verrata, aivan käsittämättömän takapajuista, ilkeää/kieroa porukkaa. Olen onnellinen, että vuosi sitten pääsin muuttamaan pois. Voin henkisesti ja fyysisestikin paljon paremmin. Ja onneksi siellä ei enää asu läheisiä, niin ei tarvitse tulla käymäänkään!

    • Anonyymi

      Salosta hyvät muistot kun selvisin hengissä. Oblivion stout...

    • Anonyymi

      Töissä oli salolaisia joista jäi paskan maku, samoja piirteitä mitä täällä on kerrottu.

      Kysyn aina jatkossa mistä on kotoisin, jos on Salosta niin saa olla omillaan... ei kiinnosta.

    • Anonyymi

      Ei kannata ulkopaikkakuntalaisen, tai kauan kuvioista pois olleen, muuttaa Saloon. Et mahdu (enää) porukkaan mukaan. Se tehdään kyllä selväksi hyvin pian. Siinäpä sitten kärvistelet ulkopuolisena "kylähulluna". En ole koskaan ymmärtänyt miksi salolaiset ovat niin koppavia ja ylpeitä, kun ei siinä pienessä kaupungissa ole yhtään mitään, mutta kai se sitten on se ikuinen Nokia...

    • Anonyymi

      Älkää puhuko pskaa tässä ketjussa! Muuttakaa jonnekin Keski-Pohjanmaan, Kainuun tai Itä-Lapin kuppaiseen pikkukuntaan ja haukkukaa sen jälkeen Saloa.

      • Anonyymi

        Muuttaisin Itä-Lapin "kuppaiseen pikkukuntaan" heti, jos olisi rahhoo!! Savukoskella on sukuakin.


    • Anonyymi

      VIELÄKÖ TÄMÄ PITÄÄ PAIKKANSA ?

      Salolaiset on tylyjä. Eniten vihaan huutelijoita. Salossa valikoidaan ihmisiä pärstäkertoimen mukaa. Vaikka tunnetaan, niin silti valikoidaan kelle puhutaan. Salon Citymarketissa on ainankin ollut nuori ja tyly nainen kassalla. Hän ajoi minut tylysti pois kassaltaan ilman syytä. Hän sanoi: En palvele sinua. Mene toiselle kassalle. Tämä oli toinen kerta, kun niin tapahtui.
      Osuuspankissa oli nuori nainen kassalla. Pyysin, että hän kirjoittaa paperille tilini summan. Ei. Hän kailotti sen kovaan ääneen. En olisi halunnut. Viereinen kassa toimi oikein kysyessä asiakkaaltaan lupaa, että saako sanoa ääneen? Minultakin olisi pitänyt pyytää lupaa.
      Jos kaupassa kysyy jotain, niin saa vastauksekseen se on sen ja sen hyllyn takana. Hyvin harva tulee näyttämään. Muualla ollaan palvelualttiimpia.
      Salolainen on ihmisenä hyvin ilkeä ja kateellinen.
      Jos olet jossain salolaisten porukassa, niin huomaat, että olet kakkosluokkaa. Kukaan ei puhu sinulle. Olet vain seurassa, koska yksi pitää saada koristeeksi. Monet salolaiset ovat hyvin takakieroja. Toisaalta sellaisten ihmisten joiden pitäisi olla hiljaa suuvärkki käy ahkeraan muiden asioista.
      Sitten se, jota vihaan perijuuria myöten. Heittäydytään valekaveriksi. Valekaveruuden katalin piirre on toimiminen sinua vastaan. Luulet, että henkilö on sinun kaverisi. Sitä hän ei kuitenkaan ole.
      Monet Salon naiset ovat hyvin täynnä itseään. Useat miehet pullistelijoita. Monet osaavat näytellä hyvää ulkopaikkakuntalaisille olematta sitä todella.

    • Anonyymi

      Ihan sysipaska edelleen! Pian aloittavat Salon "uudelleenbrändäyksen", jos sillä saataisiin puhallettua eloa kuolleeseen kaupunkiin. Ja saahan toki yrittää paskaa kiillottaa ja kuorruttaa sokerilla, mutta ei se paska silti paskasta paremmaksi muutu!

      • Anonyymi

        Mut jos joku vaikka kiinnostuis siitä paikasta? 😆


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mut jos joku vaikka kiinnostuis siitä paikasta? 😆

        *paikasta eli pa$kasta


    • Anonyymi

      Kaupungin, jossa persujen kannatus on korkealla on pakko olla -ittumainen.

    • Anonyymi

      Onko Salo pikkusieluisten ihmisten ja persun kannattajien pesäke ?

    • Anonyymi

      On.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1678
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1496
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe