Miksi EU:n elvytyssopimus on niin sikahuono Suomelle?

Anonyymi

Hallitus ei ollut juuri puolustamassa EU-elvytyspakettia eduskunnassa. Vastuuministerit loistivat poissaoloillaan. Tapahtuiko sama EU:n käytävillä? Olivatko vastuuministerit mieluummin shoppailemassa ja kuvattavina kuin neuvottelemassa Suomelle parempaa sopimusta. Tehtiinkö itseasiassa mitään suurten maiden sopimalle sopimukselle jossa Suomi laitettiin maksumieheksi koska tiedettiin Suomen edustajat pekiksi joo joo-myötäilijöiksi.

9

50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Koska EU:n keräämillä verovaroilla kustannetut huippupalkatut suojatyöpaikat luontaisetuineen ovat kivoja niin kukas sitä nyt ajattelisi maansa etuja kun omat edut on niin hyvät.

    • Anonyymi

      6,6 miljardia jonka lapsiparkamme joutuvat kaiken muun päälle veroina maksamaan ilman, että ovat siitä mitään hyötyneet.

      • Anonyymi

        Päättäjät eivät tienneet edes mitä olivat päättämässä, eivät edes Suomen neuvottelijat olleet tietoisia asiasta ja silti laittoivat nimensä Suomen kaikkien aikojen huonoimpaan sopimukseen. Kansalle valehdeltiin päin näköä, lapsemme sidottiin velkavankeuteen ja Suomi yhteisvelkojen pysyväksi maksajaksi miljardilahjoitusten lisäksi.

        https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007993896.html


    • Anonyymi

      Koska meidän neuvottelijat ovat sikahuonoja.
      Aina vaan kumarrellaan ja nuollaan EU,ta.
      Me maksamme ilomielin muidenkin valtioiden velkoja,sanoo neuvottelijat.
      Jäljet senmukaisia

      • Anonyymi

        Aivan, eikös se porvarihallitus aikoinaan neuvotellut eli Ahon hallitus ja kas siitä asti suomi on ollut vain se maksajan roolissa.


    • Anonyymi

      Oikeastaan itse sopimuksen sisällöllä ei ollut mitään merkitystä Sannalle vaan NARSISTINA hänelle oli tärkeintä saada suurten EU-maiden poliitikkojen kehut "hyvästä yhteistyöstä" joka tässä tapauksessa tarkoitti sitä että Sanna ei laittanut "kapuloita rattaisiin" vaan hyväksyi muitta mutkitta hänelle esitetyn "paperin"!

      Julkisuudessahan hän on esittänyt asian "hieman" toisella tavalla MUTTA kuten olemme havainneet niin Sannan puheet ja teot eivät "aina" oikein kohtaa!

      • Anonyymi

        Tosin miten se eroaa muista politiikoista? Kerros kuka se lupasi jopa 6 kuukaudessa työttömyyden poistaa? Ja missäs ne viisaat poliitikot luuraa kun 40 vuodessa eivät ole sitä työttömyyttä poistaneet kuin puheissaan... ja jotkut tollot ne käy äänestämässä..


    • Anonyymi

      Suomen edustajat ovat niin hyvissä tuloluokissa etteivät välitä yhteiskunnan muista toimjoista . Ikäänkuin he olisivat ainoat joiden tulevaisuudesta on kyse .

      • Anonyymi

        Tai sitten ovat liian nuoria ja toisten vietävissä. Arvostuksen saaminen menee nuoruudessa helposti asiaoissa edelle valokiilan loistoon pääsemiseksi ollaan valmiita tekemään lähes mitä tahansa . Tuo ei ole politiikassa suosiollinen asetelma vaikkakin se saattaa olla eduksi muissa ammateissa etenemisissä.

        Politiikassa ei myöskään pelkkä nerokkuus ,tarvitaan harkinta ja asioiden puntarointia ,jossa on eduksi iän tuoma maltillisuus ja kokemus. Jos vastassa on nuo elementit kokemus ja nuoruus ja taustalla yhtäläinen järjen juoksu ,veikkaan että vanha kettu vie potin kotiin.

        Toki etua on tasoitettavissa poliittisia neuvonantajia kuuntelemalla, mutta jos poliittisella sektorilla nuokin on valittu ikä /kaveriporukasta ,voipi olla että siitä ei ole liiemmälti apua ja tuloksissa sitten näkyy.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 175
      5156
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4643
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      2976
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      31
      1955
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1737
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1726
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1720
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1633
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1561
    Aihe