TP-IPU nukkui taas onnensa ohi

Anonyymi

Euroneuvostoliiton pitkässä prosessissa sen perustamisesta Maastrictin sopimuksella (1992) alkaen on nyt puheena ollut nk. elvytyspaketti vain lisänä rikka rokassa koko sopan kokonaisuutta katsellen. Maastrichtin sopimus teki EU:sta alusta alkaen liittovaltion. (Euroopan integraatiota ylhäältä alaspäin sanellussa teollisuus- ja suurpääomapiirien ja poliittisen vallanpitäjäeliitin haluamasaa politiikassa on ollut II maailmansodan päättymisestä lähtien, mutta "Euroopan unioni"-niminen järjestö perustettiin vasta 7.2.1992). Kaikki siitä seuranneet tapahtumat ovat olleet pelkkiä pieniä askelia kohti yhtenäisvaltiota.

En ole osoittanut samaa suurta kiihkoa elvytyspakettia kuin koko Euroneuvostoliittoa vastaan, joten ei myöskään ihmetytä, että TP-IPU on ollut asian suhteen hiljaa. Puolueen Twitter-profiilin viimeinen postaus on maaliskuulta, siinä missä uudet puolueet ja myöhäisheränneet kansalaisaktivistit paahtavat tuhatta ja sataa massiivista somemyrskyä. #elvytyspaketti taisi hetken trendata jopa ykkössijalla. Mutta se on sama kuinjos porukka etsisi hiusta keitoksesta, joka kokonaisuudessaan on pilaantunutta. Nämä velkapaketit eivät yllätä eivätkä järkytä: me ensimmäisen aallon euroskeptikot tiesimme jo yli 25 vuotta sitten, mikä EU on, ja mikä Suomen osa siinä tulisi olemaan.

TP-IPUn hiljaiselo kuitenkin missasi jälleen miljardin dollarin paikan vastustajan maalilla, kun pallo vieri jalalle. Siinä olisi ollut paikka muistuttaa ja osoittaa, kenellä Suomessa on pitkäaikaisin ja linjaltaan kovin asenne Euroneuvostoliittoon ja EU-mielisiin vallanpitäjiin.

Puolueen sivulla lukee, että että tue toimintaamme, ja olenpa siihen valmis, vain vaatimattomalla panoksellani, mutta mitä toimintaa? Missä? Myöhäisheränneet kansalaisaktivistit ja uudet nuoret aktivistit uusissa puolueissa kokoavat kannatusta monilla somekanavilla; Twitterissä, YouTuben live-lähetyksissä, miekkareissa ja kuntavaalityössä, mutta kerran niin mahtava turboahdettu Vapaan Suomen Liitto - TP-IPU jurnuttaa jossain hiljaa kuin kotilona järven pohjassa. Jos Suomeen saataisiin kansanäänestys Euroneuvostoliitossa pysymisestä tai vapautumisesta, niin riittäisikö sekään yllykkeeksi Tasapainon puolesta toimivan Itsenäisyyspuolueen aktivoitumiseen?

4

676

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eikun yhteyttä puheenjohtajistoon/ puoluehallitukseen kun ne tiedot löytyy puolueen sivuilta ja mukaan toimintaan! Kaikenlaisia sitä täytyy aikuisille neuvoakin...

      • Anonyymi

        Eikö ole mitään muuta sanottavaa? Leikkijohtajuus ei kiinnosta ketään joka tietää miten vaikeaksi politiikka on IPUssa tehty.Ja vielä neuvojakin esitetään! Erotkaa koko porukka jotta asiassa päästään eteenpäin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikö ole mitään muuta sanottavaa? Leikkijohtajuus ei kiinnosta ketään joka tietää miten vaikeaksi politiikka on IPUssa tehty.Ja vielä neuvojakin esitetään! Erotkaa koko porukka jotta asiassa päästään eteenpäin.

        Kuinkas vaikeaksi se kansan valitsema IPU:n johto on asiat tehnyt? Olitkos puoluekokouksessa äänestämässä ja hyviä puheita pitämässä? Kenen pitäisi erota, kansan valitseman puoluejohdonko sentakia että sinä et ota hyviä neuvoja vastaan ja mene sinne kentälle puolueen lehteä jakamaan ja kokouksia järjestämään? Onpa ihmeellistä touhua, kyllä tämmöisissä asioissa pitää neuvoa ja enemmänikin kun ei kannattajan homma näköjään toimi! Ei tässä ole leikistä kysymys, vaan sinunkin jäsenyytesi velvoittamasta toiminnasta puoluetta kohtaan! Tunne vastuusi ja ala toimia mars mars! : D


    • Anonyymi

      Vapaan Suomen Liitto perustettiin 1994.Alkuun oli innostusta mutta valtapuolueet päättivät väkivalloin tuhota suomalaiset heidän omassa maassaan. Nyt heidät on kärrätty Helsinkiin ja aurinkorannoille vaurastuttamaan niitä muutamia jotka johtivat EU-jäsenyyskampanjaa joka oli kaikkea muuta kuin rehellinen. Jäsenyyden jälkeen rahat ja omaisuudet ovat siirtyneet samoihin taskuihin suunnitelman mukaan. EU oli vain keino rikastua kansan kustannuksella. Ihmetyttää että vieläkin jotkut uskovat törkyvalheisiin. IPUn nimen muuttaminen oli turhaa ja vahingollista, Mitähän tällainen tasapaino merkitsee kun kaikki menee kansalla päin honkia? EUn tärkein päätös oli rajojen avaaminen ja tukiaispolitiikka jolla on luotu suuryritykset jotka ovat valtiota mahtavampia ja joita tuetaan kansaa köyhdyttämällä samalla tapaa kuin natsi saksassa. Lopputuoloskin on jo sama. Kansantalous on tuhottu täysin valtaviin velkoihin jotka rasittavat kansalaisia ja yhteiskuntaa joka siksi enää ei toimi. Koronaepidemian avulla kiihdytettiin rahanjakoa entisestään ja kohta valehdellaan tuo välttämättömäksi. Kumma että yritykset toimivat kuten ennen ja tuottavat suurempia voittoja.Lieneekö palkkoja laskettu vai tunteja lisätty? Sairastuneisiin ei ole mitään yhteyttä otettu eikä rahoja tuhlattu.Pörssi tuottaa entistä enemmän ikäänkuin korona olisikin hyvä asia sille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Metsäkoneen kuljettaja huuteli tutkijalle

      "voisit kyllä ottaa rintaliivit pois ennen kuin tulet minulle juttelemaan, hän sanoo." https://yle.fi/a/74-20106446 On
      Suomussalmi
      704
      9209
    2. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      386
      3839
    3. Sano vain suoraan, että nyt riittää

      ettei kiinnosta. Sano, että lopeta! En ihmettelisi, jos olet saanut tarpeeksesi ja toivot minun ymmärtävän lopettaa. Eh
      Ikävä
      43
      2795
    4. Kaikki ei vieläkään usko luontokatoon.

      Suomussalmen Hukkajoella foliohattu metsäkoneen kuljettaja tuhosi tuhansia harvinaisia jokihelmisimpukoita eli raakkuja
      Kajaani
      87
      2690
    5. Mari Rantanen asettaa sairaan lapsen edun oman uransa edelle - (tekikö Marin samaa)

      Noin toimii kunnon vastuuntuntoinen äiti, mutta siitäkin nämä mt-ongelmaiset vasemmistolaiset häntä täällä haukkuvat. "
      Maailman menoa
      175
      2505
    6. Ohhoh! Ex-pääministeri Sanna Marinin Joni-rakas paljasti ilouutisen: "Tässä kuussa..."

      Sanna Marin on ollut naimisissa Markus Räikkösen kanssa. Nyt hänen seurassaan on usein julkkishiusmuotoilija Joni Willb
      Kotimaiset julkkisjuorut
      55
      2504
    7. Mitä ajattelet aina

      Kun hän tulee näköpiiriin?
      Ikävä
      152
      1783
    8. Luokatonta toimintaa

      Tyrmistyttävää toimintaa Stora Enson korjuu yrittäjältä Hukkajoella. Täyttä piittaamattomuutta laeista ja luontoarvoista
      Suomussalmi
      68
      1612
    9. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1560
    10. Maailmankuulu homopingviini on kuollut

      Minä niin toivoin että pariskunta olisi saatu kunniavieraiksi ensi kesän Prideen. 💔 "Maailmankuulu homopingviini on k
      Lapua
      6
      1393
    Aihe