Turhautunut yksinäinen paha olla

Anonyymi

Olen aikunen mies ja yksinäinen ollut jo pidempään. Käyn töissä ja olen masentunut. Ei ole yhtää kavereita ei tuttuja ei ketään. Vloput pahimpia ku on yksin. Kokoajan tuntuu pahalta ei vaa kestä enää. Miettiny välil pahinta. Ei ihmisiin vaa tutustu missää. Kaikilla on omat kaveripiirit ja elämä.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Usein mietin että mussa on pahasti vikaa. Yli 30 on mittarissa ja ei parisuhdetta ei ketää tuttua. Työpaikalta en ole saanut kavereita. Turhauttaa vaan tää elämä. Aika monella on ne omat piirit jo ja kumppanit. No kai tää elämä on tälläistä.

      • Anonyymi

        Olen hyvin ujo ja vaikea lähestyä uusia ihmisiä. Koen ettei mun seurasta kukaan tykkää. Alkanu niin tuntumaa pahalta tää elämä kun ei oo siis ketää.


    • Anonyymi

      Mul yli 30 mittarissa ja ed. lyhyestä seurustelusta jo noin 7-8 vuotta. Kärsin raivokohtauksista, ja sosiaalinen media ahdistaa yleensä.

      Monesti miettiny että vaa jos sillon ja sillo ois lähteny elämä eri urille mut se lähti tälle väärälle.. Näistä käännöksistä aikaa jo vuosikymmen(iä).

      Monet ihmiset vittuilee ja naureskelee tietty minulle se vaan lisää vettä myllyyni kun onjo valmiiksi hermoraunio.. Eipä työtäkään ole kiikarissa edes, tai en tiedä pystyisinkö siihenkään..

    • Anonyymi

      Turhautunut, yksinäinen ja pahalta tuntuu...
      En haluaisi lisätä...kertomalla kuinka yleinen tilanne Suomessa on, mutta sosiaali puoleen ja kaikkeen siihen laitetaan nykyään paljon, -kaukaista ja ohimenevää , koska kokovallasta on kysymys ja yksilöt ajetaan ahtaalle, se on tuo muumaailma ensin, ennen oli , omamaa mansikka, muumaa mustikka.
      Toisinsanoen, kyllä sen täytyisi olla yksilö ensin ja sitten kokovalta. Sisialisti sanoo, on vaarallista ajatella, yksilö ensin.....Tytti Tuppuraisen filosofiaa.
      Kuule se on ihan perinteistä vasemmistolaista tautia, suoraan sanoen ongelmaa. Kokeileppa aloittaa persujen filosofialla, jo löytyy yhteinen sävel, ainakin pitäisi-, jos mieli pärjätä, henkistähän tämä myös on, henkisesti ja taloudellisesti. Siitä voi sitten siirtyä vaikkapa, rikkaaseen kokoomukseen, jos oikein uhkarohkea on ja haluaa pelata tosisuurilla kansainvälisen mittapuun pelejä, mutta rikas ja varmalla pohjalla täytyy olla, ettei lähde turhaan rimpuilemaan ja tule huijatuksi. Siihen ei vastaamokaan nykyään enää kykene vastaamaan, teki konkurssi, huijat huijasi huijaria.Psykoterapiakeskus.
      Mutta katsopas tätä, Sanna Marin, niinpähän vaan likka periksi antoin, isätön kasvatti, uppiniskainen. Puheenjohtajien vaalitentissä, tulevista kunnallisvaaleita, toimitti sen puheenvuoron mikä kuuluikin harhapuhein.
      Tuli kameroiden eteen kertomaan nykyisenä kotikaupunkinaan pitämästään Tampereesta, Helsinkiläissyntyisenä. Omana itsenään. Kummasti se ihminen voi muuttuakin, on se vaan niin merkillistä.
      Rahat on mennyt, omat ja vieraat, itku suuresta ilosta, lopuksi, niinhän sitä sanotaan. Näin siinä on kuulkaa käynyt ja pitihän se jo arvatakin.

    • Anonyymi

      Yksin on hyvä olla :D

      Mä muistan kun löysin vihdoinkin kaverin samat mielenkiinnot ja kaupunki ja kaikki sitten meni pari viikkoo kuin hiprakassa oli niin hyvä olo juteltiin,kahviteltiin jne.
      Si mä ilmotin että löysin tosi siistii musiikkii ja kun kuunneltiin hän totesi ''v*ttu mitä roskaa ihan kuuntelukelvotonta''
      Se oli kuin isku palleaan :( ja nyt mietin miten tyypin sais heivattuu lopullisesti kun itse ei älyä laittaa vaa mesessä viestiä että en mä kai niin tosikko oo että yhden roskakappaleen takii pilaan tän jutun?

      ja joo oon vähän lapsellinen eikä kaikesta tarvii tykätä tasan mutta kai sen vois ilmottaa vähän nätimmin etenkin kamulle?? Etenkin kun on hsp/asperger jonka ilmotinkin hälle alussa ja

    • Anonyymi

      Olisiko täälä jotain ihmistä munkaa kahville?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      241
      2132
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      154
      1378
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      53
      1270
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1025
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      999
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      211
      933
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      930
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      835
    9. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      650
    10. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      649
    Aihe