S-Pankin omituiset hylkypäätökset - Tässä teille syy jos ihmettelette

Anonyymi

Jos joku ihmettelee miksi S-Pankki hylkää ison osan hakemuksista vaikka hakijalla on ok tulot, ei maksuhäiriömerkintää yms niin minäpä kerron.

S-Pankki on jo hyvän aikaa ollut mukana roskalainakantaruletissa. Eli ostavat roskalainakantoja joista saavat tietoja asiakkaista ja sitten myyvät taas paketin eteenpäin. Taisi olla suurin tällainen mitä itse urallani näin Santanderin jättimäinen paketti suomalaisten asiakkaiden vakuudettomia kulutusluottoja jotka olivat päätyneet luottotappioiksi mutta roikkuivat silti vielä perintäyhtiöiden taseissa.

Olen kuullut paljon tarinoita lähipiiristäni kun se kolmekymppinen pariskunta menee avaamaan S-tilin ja sitten aletaan nieleskelemään tiskintakana kun ilmoitetaan että teille emme myönnä mitään muuta kuin teinivisan (Electron).

Monellehan tämä tulee järkytyksenä jos kuvittelee että aikoja sitten poistunut maksuhäiriömerkintä tai jonkun vanhan luoton maksussa ollut tilapäinen viive tai muu ongelma seuraa näiden firmojen järjestelmissä loppuelämän ja näitä tietokantoja myydään nippuina eteenpäin vauhdikkaasti. Usein tämä tulee myös sille puolisolle järkytyksenä kun toisen usein hyvinkin vanha maksukäyttäytymishistoria lävähtää näytölle.

Tosin eiväthän he sitä tietenkään kerro mistäsyystä laina- tai luottokorttihakemus hylätään. Hakija yleensä laskee 1 1 itsekin kun muista pankeista saa kaiken mitä hakee ilman kummempia venkulointeja.

Santander taisi häipyä vähin äänin suomen roskalainamarkkinoilta ja suurin veivaaja tällä saralla on nyt Collector ja Bank Norwegian. Näiden ja muiden "pankkien" asiakastiedot ovat erittäin helposti ja halvalla saatavilla kenelle tahansa dark netissä. Pankit kuten S-Pankki ei kehtaa (oletettavasti) näitä reittejä käyttää vaan turvautuvat ns. lailliseen keinoon saada nämä tiedot ostamalla ne roskalainamarkkinoilta.

7

3464

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Erittäin mielenkiintoista, kiitos tiedosta!

      • Anonyymi

        Jotakin tämän suuntaista on epäiltävissä.


    • Anonyymi

      "Jos joku ihmettelee miksi S-Pankki hylkää ison osan hakemuksista vaikka hakijalla on ok tulot, ei maksuhäiriömerkintää yms niin minäpä kerron."

      Luottotiedot katsotaan Bisnode & Asiakastieto, katsovat myös positiiviset tiedot.
      Kuukausitulojen pitää olla vähintään 2K tasoa että minkäänlaista luottoa edes harkitaan. Pankkibotit tekee esityön jonka mahdollisesti joku vahvistaa. S-ryhmän henkilökuntaetu ei ole salaovi lainaonneen. Valtaosa S-Visa Debit korteissa onkin ON-Line kortteja. MobilePay on ainoa virallinen mobiilimaksutapa, johtuen huippudiilissä jonka tekivät. Toimivuus vain paranee jahka VIPPS tulee käyttöön, siinä katoaa koko MobilePay alusta alta, jatkossa joskus 1 -2.v sisään maksaminen muuttuu QR maksamiseksi jossa samassa on Alipay (osana jo VIPPS alustaa) sekä mahdollisesti WeChat Pay tulee mukaan myös. Tärkein ominaisuus S-Etukortti upotus jatkuu. OP samalla upottaa PIVO alustansa kun siirtyy VIPPS osaksi. Apple puolella jo toteutettu, Android puolella se hoidetaan vähin äänin.

    • Anonyymi

      Useimmat pankit karsastavst asiakkaita joiden palkka ei tule kyseiseen psnkkiin, haluavat nähdä todellisen taloudenhallinan.

      • Anonyymi

        "Useimmat pankit karsastavst asiakkaita joiden palkka ei tule kyseiseen psnkkiin, haluavat nähdä todellisen taloudenhallinan.".

        Näin onkin, mutta S-Pankin tapauksessa palkka / eläketulojenkaan ohjaaminen
        ei ole tie Visa Credit tai S-laina saamiseen ellei kk tulo ole 2K tasoa vähintään.
        Toki saa peruspankkipalvelut, ellei luottotietokyselyissä ole ongelmia.


    • Anonyymi

      kukaan perintätoimisto ei osta maksamattomia saatavia koska useimmissa tapauksissa niitä ei koskaan pystytä perimään eikä maksamaan. ainoastaan luottotappioita liikutellaan ja ne kulkevat suomessa toimivan päätominimen ja perintätoimiston kautta tämän kansainvälisen emoyhtiön tilinpäätöksen taseeseen. emoyhtiö on kansainvälinen holding-yhtiö, jonka tulot koostuu huumekaupasta, asekaupasta, ihmiskaupasta, prostituutiosta... Tälläinen emoyhtiö on voitu rekisterödä esim. Maltalle. Suomessa se saattaisi toimia päätominimellä esim. "Money Finland Oyj" ja sen kansainväline emoyhtiö voisi olla muotoa "Money Group" rekisteröity Maltalle.

      Suomessa vippimarkkinoille luotiin mahdollisuudet parlamenttaalisilla päätöksillä jo vuosituhannen vaihteessa heikentämällä yksityistalouksien oikeusturvaa ja ansiomahdollisuuksia sekä toimeentuloturvajärjestelmää. Kansalaisille tyrkytettiin "pakkoratkaisua" velkaantumiseen. Nykyinen epidemia ja sen hallinta erilaisine rajoituksineen ja sulkuineen on vain pahentanut tilannetta.

      Kysymyksessä on biljoonien ja biljoonien suuruisesta rikollisesta rahanpesusta ja veronkierrosta ja usein mukana on venäläistä rahaa sekä väliamerikan huumekardellien rahaa samoin mukana saatta olla myös suomalaisten "sijoittajien" rahaa. Wahlroos totesi hiljattain julkisuudessa hävinneensä suurehkon vilpittömässä mielessä sijoittamansa summan. Eräs suomessakin ja muualla mailmalla kohdemaissa päätoiminimenä toimiva "vippipankki" antaa maksamattomat luotot perintätoimistojen kautta omalle kansainväliselle emoyhtiölleen sen tilinpäätökseen ja näin saadaan likainen raha puhtaaksi tekaistuilla kaupoilla.

      Jokainen voi arvioida onko ollut realistista tyrkyttää yksityistalouksille 200-300 %:n vuotuisella korolla helppoa rahaa ja ihan laillisesti Suomessa. Korot ja kulut ovat usein suuremmat kuin itse lainapääoma. Nämä kulut ja saatavat päätyvät kansainvälisten ja rikollisessa tarkoitetussa toimivien holding-yhtiöiden tilinpäätökseen ja saa näyttämään tuloksen lailliselta.

      tässä yhteydessä mainittakoon, että nordea ja danske ovat molemmat jääneet kiinni rahanpesusta, nordea panamakuppojen yhteydessä ja danske virossa.

    • Anonyymi

      Juuri sen tähden S-pankilla on niin edulliset hinnat, kun ei hyöky jokaista.

      Hyvät asiakkaat saavat muissa pankeissa maksaa toisten ongelmista.

      Käyn useammassa pankissa, siinä viereisellä kassalla kyselevät koska eläke tulee ? Paljonko on tilillä ? yms. Voisiko tämän laskun laittaa maksuun, kun rahaa tulee ?

      Tuollaiset kasvattaa jonoa ja kustannuksia.

      Eikä se 3000 tai 5000 e tilillä mitenkään tuota pankille niin paljoa että se kattaisi kustannukset.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      414
      8662
    2. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      239
      6320
    3. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      334
      2295
    4. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      12
      1816
    5. Salakamera! Kirsikka Simberg julkaisi Farmilla otetut salakuvat: "Paha tapa" paljastuu! Katso kuvat!

      Oho, no nyt on kyllä rikottu sääntöjä… Farmi Suomi -kuvauksista paljastuu yllättävää materiaalia. Lue lisää: https://w
      Tv-sarjat
      9
      1657
    6. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      95
      1623
    7. Olen ollut pois täältä neljä kuukautta

      Neljä kuukautta sitten olin tosiaan psykoottinen, ja jouduinkin osastolle hoidettavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Ystävyys-
      Ikävä
      187
      1263
    8. Keski-ikäinen nainen raiskasi miehen

      https://www.hs.fi/helsinki/art-2000010451173.html Ei olisi varmasti kymmenen vuotta nuorempana tarvinnut pakottaa.
      Sinkut
      183
      1255
    9. Olen ollut ikävä, tiedän

      ja myönnän sitten ettei johdu mistään vahvuudesta, vaan siitä, että olen ollut aika loukkaantunut. Voit kerätä siitä pi
      Ikävä
      77
      979
    10. Olet seksikäs nainen

      Olet seksikäs nainen
      Ikävä
      48
      944
    Aihe