Tinkiä store

Anonyymi

Tinkiä storen tuote,jonka ostin,ei vastannut ollenkaan kuvastossa ollutta tuotetta.
Mekon piti olla pellavaa,mutta se oli intianpuuvillaa,eli aivan eri materiaalia mitä sen piti olla.
Palautus on kovan työn takana,sillä palautuksesta on tehty niin hankalaa ja kallista,että moni ei viitsi siihen ryhtyä.
He yrittävät tarjota alennuskuponkia,mutta reklamaatiolomaketta,mikä vaaditaan palautukseen,he eivät ole lähettäneet.
Siis en koskaan enää osta TINKIÄ storesta yhtään mitään!
Varokaa huijausta!

25

1899

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Minä ostin kyseisetä kaupasta enkelikoristeen. En ole sitä saanut. Viestiä laitoin heille,mutta eivät ole vastanneet

    • Anonyymi

      Tilasin Tinkiältä monta viikkoa sitten paitiksen, maksoin😒. En ole saanut sitä, enkä saa mitään yhteyttä firmaan.

    • Anonyymi

      Kuukausi sitten tilattu takki, ei ole saapunut ja tuskin koskaan saapuukaan. Ei mitään vastausta asiakaspalvelusta vaikka useampia sähköposteja laittanut.
      Rahojakaan tuskin saa mitenkään takaisin tältä huijarifirmalta. Kiertäkää kaukaa.

    • Anonyymi

      Samat kokemukset.

    • Anonyymi

      En osta minäkään , niin huijausta koko touhu!! Loppu pitäisi tehdä tuollaiselle kaupankäynnille!!

    • Anonyymi

      Samat kokemukset!!! Huijjausfirma! Olen mailannut sinne viikon saadaakseni palautusosoitteen mutta ei mitään tapahtuu!! Ei koskaan enään Tinkiä-tilausta!!

      • Anonyymi

        Firman kotisivuilla on selkeät palautusohjeet sekä palautusosoite.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Firman kotisivuilla on selkeät palautusohjeet sekä palautusosoite.

        Ei toimi!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Firman kotisivuilla on selkeät palautusohjeet sekä palautusosoite.

        Juu ohjeet on, eipä onnistunut... Kysyttiin syytä palautukselle, koko väärä, alettiin kyselemään että katoikko kokotaulukosta koon, katoin, ois pitänyt laittaa heille valokuva pusakka päällä, että olisivat voineet todentaneet asian


    • Anonyymi

      Joo ei todellakaan kannata tilata täältä mitään!
      Lapsille keväällä tilasin dinosaurusmunia, joita en koskaan saanut. Saapumisessa kesti ja myönnän että ehdin hetkeksi jo unohtaa sen. Kun viimein aloin ihmettelemään missä tilaus viipyy ja tarkistin lähetystunnuksella, selvisi että paketti oli kyllä käynyt täällä, mutta koska siitä ei tullut tekstiviestiä tai sähköpostia en ehtinyt käydä hakemassa ennen kuin se oli jo lähetetty takaisin (tai ilmeisesti nämä tuhotaan, jos ei niitä noudeta?)

      Postin virkailija vahvisti että tiedot paketissa oli väärin, joten tietoa tai muistutuksia paketin noutamisesta ymmärrettävästi ei voinutkaan saapua. Koska sain tilatessa tilausvahvistuksen oli heillä oikea sähköposti joka on vain sössitty.
      Viestiminen yrityksen kanssa on tuskaista. Vastuuta he eivät ota, tarjosivat 50% alekuponkia. Ei kiitos. Usean viestin jälkeen ainut mihin olisivat valmiita on 20% hinnan hyvitys. Nielen tappioni ja otan opikseni että ensi kerralla katson tarkemmin mistä tilaan :D

    • Anonyymi

      Samoja kokemuksia. Mulle tullut "pellavamekko" oli polyesteriä. Palutus ei onnistu ei sitten millään. Alennuskuponkia seuraavaa tuotetta varten kaupitellaan. Ei kannata osta tinkiältä. Täyttä huijausta.

      • Anonyymi

        Saman "pellavamekon" ostin, lähetin omalla kustannuksella Hollantiin. Klarna jäädytti perinnän, nyt tuli lasku perintätoimistosta ja on kohta kaksinkertainen. Ei auta kuin maksaa!! Myydään täyttä roskaa, palautus tehty lähes mahdottomaksi, firma tienaa tällä tavoin! ÄLKÄÄ IHMEESSÄ TILATKO TINKIÄLTÄ MITÄÄN, TÄYTTÄ HUIJAUSTA!!


    • Anonyymi

      Samanlaiset kokemukset. Huijarifirma. Prosessi edelleen käynnissä. Otin yhteyttä Klarnaan, joka jäädytti maksun. Lähetin ”pellavamekon” viikko sitten ilman palautuslomaketta. Mitään ei ole kuulunut. Älkää ostako täältä mitään!

    • Anonyymi

      Reilu kuukausi sitten tilasin mekon ja maksoin eipä ole mekkoa näkynyt.Taitaa olla huijausta koko kauppa.Olipa viimeinen kerta kun tilaan näiltä .

    • Anonyymi

      Minulla aivan sama kokemus! Vaatteen piti olla pellavaa., on kiiltävää polyeste/ puuvillaa! Samat kuviot palautuksen suhteen. Hyväksyin lopulta 30% alennuksen, kun en jaksanut tapella enää sen palautuksen kanssa! Mutta nyt en sitten taas ole kuullutkaan mitään. Klarnassa maksu on jäädytetty ja he odottavat sitä alennettua hintaa Tinkiältä. Klarna on toiminut hienosti. Lopputulosta tässä odottelen, enkä myös ikinä tilaa Tinkiältä.

      • Anonyymi

        Klarnako toiminut hyvin, olen hieman eri mieltä asiasta. Heidän täytyy olla tietoisia, minkälaisen firman kanssa toimivat. Jäädyttävät kyllä maksuja vähäksi aikaa kunnes tulee lasku perintätoimistosta kaksinkertaisena! Mitään hyötyä tästä ei ole!!


    • Anonyymi

      Mulle kävi samoin että en ole saanut tuotetta sekä olen ollut monta kertaa yhteydessä mutta mitään vastauksia en ole saanut. Olen sama mietä että on oikein huijarifirma .

    • Anonyymi

      Oli ensimmäinen ja viimeinen kerta ku kyseisen puljun kans olin tekemisissä!!

    • Anonyymi

      Olen tullut huijatuksi: en saanut tilaamaani tuotetta enkä palautusta maksusta. Tiliä on epäluotettava verkkokauppa. Varokaa
      Anja Helvasto

    • Anonyymi

      Älkää ostako täältä mitään. Tilasin mekon kolme kuukautta sitten, ei ole näkynyt, raha kyllä on kelvannut. Vahingosta viisastuneena en enää tilaa tällaisista nettikaupoista.

    • Anonyymi

      Mulle kävi samoin että tilasin tuotteen noin 1,5kk sitten mutta tuotetta ei ole näkynyt olen jättänyt monta viestiä niihinkään ei vastattu niin jätin klarnan selvittämään asiaa nyt tänään sain tiedon klarnalta että he olivat saaneet yhteyden ,että mun tuote oli tullut johonkin postiin ja lähtenyt takaisin noutamatta oli vaikea hakea kun ei ollut mitään tietoa tullut mistään että näin kävi ja menetin rahat

    • Anonyymi

      Lähetin sähköpostia putiikille näillä sanoilla: "Firmanne on saanut ilmaista mainosta täällä" ja perään panin linkin tähän keskusteluun. Sain tämän vastauksen: "Olemme vastaanottaneet sähköpostisi oikein ja saamme vastauksen 24 tunnin sisällä." Lisääkin toki oli, mutta tuostakin jo ilmenee, että suomen kielen taito ei ole firmassa hallussa.

      Minunhan se vastaus pitäisi saada, ei heidän. "Vastaanottaneet ... oikein" ei sekään ole luontevaa suomea. Itse en koskaan tilaa mitään epämääräisistä verkkokaupoista, joten sikäli ei ole valittamista. Ihan vain kiinnostuksesta viestini lähetin.

    • Anonyymi

      Samat kokemukset...en koskaan..

    • Anonyymi

      Jos sinulla on kysyttävää vaihdosta ja palautuksista, ota meihin yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen [email protected]

    • Anonyymi

      Tilasin matonjarrut jo viime vuonna, eikä ole vieläkään tullut. Maksun kyllä ottivat vastaan. Viesteihin eivät vastaa. Huijari firma.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

      Tämä on ilon päivä 😁
      Kotimaiset julkkisjuorut
      120
      2563
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      66
      2368
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2061
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1727
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1648
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      14
      1460
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      16
      1413
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1393
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1367
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1292
    Aihe