Sanna Marin syö aamiaista valtion piikkiin - kotihoidon vanhus maksaa aamupalansa itse

Anonyymi

Moi, on se vaan kummallista tämä eriarvoisuus, Marinikin kumppaneineen väittää kuntavaalimainoksessa, että "me välitämme". Joo, pääministeri syö valtion piikkiin 300 eurolla aamiaisen, kun taas kotihoidossa oleva dementoitunut vanhus saa päivässä 7,70 euron polokka ruuan, jolla pitäisi elää eli laskun omainen tai virkaholhooja auttaa maksamaan kunnalle joka kuukausi ja se on alle 238,70 euroa 31 päivältä. Tähän ateriapakettiin kuuluu lämminruoka-annos, joka on terästetty jollakin ravinteella, minipullo juotavaa jugurttia, yksittäispakattuja leipäpaloja, annos yksittäispakattuna jotain kiisseliä tai vastaavaa jälkiruokaa. Annoksesta puuttuu iltaruoka, aamupala, keitetyt munat, maito, piimä, voi tai margariini, juustopalat tai leikkeleet useimmiten. Eli jos työssäkäyvä lähiomainen ei varaisi kaappiin pikaruokapuuroaineksia, muroja, maitoa, hedelmiä, munia, margariinia, hilloa, iltapalan, niin köyhää olisi vanhuksen ravitsemus ja suositeltu terveydenhoitajan ruokaympyrä ei toteutuisi päivän osalta. Kaikilla vanhuksilla ei eläke riitäkään ylimääräisiin ruokiin ja he eivät jaksa jonottaa seurakuntien leipäjonoissa ruokakassia, ellei seurakunnan diakoniatyö tuo lähes vuoteenomalle tai rollaattorilla kulkevalle kuukausittaista ruokakassia. Kaikillahan ei ole edes omaisia hyysäämässä vaan ovat virkaholhoojan armoilla. Moni vanhus on niin doupattu, etteivät he itse kykene edes laittamaan aamiaista saati käymään edes kaupassa ostamassa aamiaistarvikkeet. Sanna Marinin pitää ateriaedustaan maksaa vero, eikö vaan? Miksi sosiaalidemokraattinen puolue nykyisin muistuttaa äärioikeistoa eikä työväen ja köyhien etuja ajavaa puoluetta!

7

114

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eikös se ollut se SDP:n vaalislogani seuraava: "PIDETÄÄN HUOLTA KUNNASTA. KUNTA PITÄÄ HUOLTA MEISTÄ." Se näyttäisi olevan käytännössä: "LAITETAAN HUOLIA KUNNILLE. KUNTA PITÄÄ HUOLTA ISOKENKÄISISTÄÄN.

    • Anonyymi

      Porin Matti hienosti eleli puku päällä ja ravatti kaulassa, kierteli ravintoloissa, söi ja joi ilmaiseksi, jätti aina maksamatta.
      Joku sitten oli löytänyt Porin Matin paskakaivosta tapettuna.

    • Anonyymi

      Marin on Suomen valtiolle se antikristus.

      • Anonyymi

        antikri


    • Anonyymi

      Sanna on oikeasti porvari.

    • Anonyymi

      Nyt Oikeistohallitus ryhtyy mielipuuhaansa leikkaamaan vähävaraisilta. Ok kokoomus on rikkaiden puolue, mutta perussuomalaiset petti äänestäjänsä 110%

    • Anonyymi

      Marin antoi mahdollisuuden sähköveron helpotuksiin, nekin koitui rikkaiden hyväksi, ei kaksioissa ja yksiöissä asuvat sellaisia summia maksaneet että olisi helpotuksia ansainnut.
      Kaksinkertaiset lapsilisät koko kansalle .
      RAHAA MILJARDEJAKEHITYSAPUIHIN,UKRAINALLE ERI MUODOISSA ,RAHANA, SOTATARVIKKEINA, moneen kertaan vuoden sisällä...velkarahoilla joiden korkoja nyt alamme maksella kurjistaen tavisten elämän. Sen lisäksi elätämme suomessa 100 000 ukrainalaista.
      KORONA VUOKSI LOPETETTIIN KAIKKI HARRASTUSTOIMINNOT JA KOULUT SULETTIIN. Nyt mielenterveyden potilaita nuorten psykiatrisella kauheissa mömmöissä laitoksissa tai huumeissa kaduilla.
      SOTE PÄÄTÖS JOKA VEI KOKO TERVEYDENHOITOJÄRJESTELMÄN alas, hoitojonot kasvussa leikkauksiin ja hammashoitoon, vanhustenhoito ala-arvoista
      ja lakkautettu suurin osa kokopäivälaitoshoito ja terveyskeskusten vuodeosastot.
      KOTIHOITO IHAN SURKEAA, OVELLA HUUDETAAN HEIPAT, KANKAANPÄÄSSÄ 12 000 IHMISEN PAIKKAKUNNALLA KUOLLEITA SEURAKUNTA UUTISISSA VIIKOLLA16 19 IHMISTÄ JA SEN LISÄKSI NE JOTKA EIVÄT KUULU KIRKKOON
      Suomeen haettiin pakolaisia monesta eri maasta. Kaikki päästettiin nyt yi rajan , ei papereita,ei tietoa kuka kukin oli hyysättäväksi Suomen varoilla eläteiksi, monet rötöstelevä tkatujengeinä ja raiskaavat suomalaisia.
      POLISI, LAKITUVAT, JA VANKILAT TULEVAT KALLIIKSI.
      Rahaa kuluu eri kuntien alueilla toimivilla kalliilla rahalla toimiville konsulteille, miksi helvetissä meillä on erilaisia hallituksia ja istujia joille maksetaan palkkioita ja sitten päätökset tehdään jonkun ulkopuolisen järkeilyn mukaan,...onko niin että on siirretty vastuu muille on niin selkärangatonta toimintaa .
      Suomen firmat ja tehtaat menevät konkkaan ja kansa nekin maksaa . työttömiä lisääntyy sadoilla päivittäin, Lisäksi lomautetut.
      Työntekijöitä tarvitaan sote aloilla kesällä tarvitaan sijaisia mutta ei nuoret mene töihin kun kaikki haluavat olla blokkajia, sisällön tuottajia netissä ja taiteilijoita... voi tehdä töitä silloin kun itseä huvittaa ja anoa taiteilija apurahoja.
      Telkusta päivittäin huuhaa ohjelmia kun on näitä julkiksia työllistetää.
      Julkisten alojen johtajien palkat nostettu moneen otteeseen vaikka varaa ei olisi, nyt joudutaan lomauttamaan mutta monille se on helpotus päästä pois järjettömän byrokratian rattaista.
      Teiden kunto todella järkytäviäajaa , kauheita reikiä jotka rikkovat renkaita ja tukivarret... kallis tauton omistajalle
      SUOMEN BRUTTOKANSANTUOTE ALHAISEMMILLAAN JA VIELÄ LASKEE.Silti suomi maksaa EU:lle enemän kuin saa ja joka määrää meitä ja nyt tuli NATO menot lisänä , valtavat määrät uusia tarpeita, sotavarustelua ja ilmastoa rasittavia ,erittäin tyyriitä sotaharjoituksia. MENOT SENKUN LISÄÄNTYY.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      3
      1333
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      16
      989
    3. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      18
      986
    4. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      949
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      4
      924
    6. En koskaan

      Aliarvoinut, nauranut/pitänyt pilkkana, tai ajatellut mitään negatiivista sinusta. Jos nämä asiat uskot ja luotat sen v
      Ikävä
      49
      870
    7. 3
      840
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      2
      831
    9. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      4
      829
    10. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      1
      828
    Aihe