Mistä 30t lainaa?

Anonyymi

Mistä saa helpoiten 30t lainaa? Myös 15t ja 15t eri paikoista käy. Luottotiedot kunnossa, vakituinen työpaikka jossa tulot nettona vähän vajaa 4t. Kokemuksia?

20

834

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Pankista.

      • Anonyymi

        Pitääkö maksaa etumaksu tai muuta vastaavaa ennen kuin lainan saa?


    • Anonyymi

      S-Pankki tekee runsaasti bisnestä S-lainallaan, jota myönnetään kaikkien pankkien asiakkaille.

    • Anonyymi

      On kokemuksiakin, mutta voit jos et saisi niistä lainaa, niin hakea minun kanssa

      • Anonyymi

        Vitsi? En vaan haen jonkun kanssa


    • Anonyymi

      *voit hakea

    • Anonyymi

      Luottotiedot yksin ei riitä lainansaantiin. Pitää myös olla päivittäisestä säännöllisestä raha-asioitten hoidosta ja säästämisestä.

      Jos suomi24 palstalla pitää kysyä tälläistä asiaa niin ei taida olla puhtaat jauhot pussissa.

    • Anonyymi

      "Mistä saa helpoiten 30t lainaa? Myös 15t ja 15t eri paikoista käy. Luottotiedot kunnossa, vakituinen työpaikka jossa tulot nettona vähän vajaa 4t. Kokemuksia?"

      S-pankki jo mainittukin. Sitten on Bank Norwegian, InstaBank, Svea Ekonomi, Collector Bank.

      Kaikki pikavippipankit, sekä useimmat normi pankit tarkastaa positiivisen Asiakastieto rekisterin sekä negatiivisen Asiakastiedon & Bisnoden sekä käyttää näiden reittaustyökaluja. Luotonmyöntö automatisoitu. Nyt kun on 10% korkokatto, riskiluottoja ei enään myönetä.

      • Anonyymi

        Mulla on tilanne, jossa omassa työkyvyssä on ongelmia. Olen kuitenkin onnistunut säästämään ja ylläpitämään ihan kivan kasan. Pankki olisi ollut antamaan minulle pienen 1000€ debit/kredit kortin, mutta pankin luottokortti yhtiö ei sillä saan sosiaalietuutta.

        30000€ kredit on niin iso ja ilmeisesti takana on muutakin, niin mikään pankki ei lähde tuohon, eikä se mahdu kokonaisuuden kannalta edes takuusäätiön rajaan! Mutta 4 tuhannen euron tulo (netto vaiko brutto) ja tuollainen kysymys on tuntuu oudolle.... Jos minä saisin 4000e kuukaudessa, niin säästäisin tuon summan vaikka 20% ja yrittäisin uudelleen lainaa pankista, jos siellä on vielä asiat kunnossa. 300€ kk tekee jo 3500€ vuodessa ja viidessä vuodessa olisi 15 000€ ja sitä rataa! pitäs 4000e tulolla olla mahdollista.


    • Anonyymi

      Instabankilta puolet ja Brabankilta puolet, tai jommalta kummalta molemmat. Esim. En kuitenkaan suosittele kahdelta jos yksi on mahdollinen, koska toisen kk-maksu minimissä on ollut n.245-250 ja toisen 205-210. Itsellänikin tulee ainakin toisinaan yli 4000(ainakin bruttona), mutta kannattaa miettiä kun haluaa asuntolainaa tai jotain ehkä muutakin myöhemmin (tai jos on jo asuntolaina niin silti).
      Muista myös, että henkilötakauksella saa osuuspankiltakin 40000 jos toinen hlö takaa 20 000 ja toinen 20 000(voivat olla esim vanhempasi).

    • Anonyymi

      30 000€ on mikroskooppisen pieni laina, jos tulot ovat 4000€ netto kuukaudessa.
      Normaalisti noilla tuloilla "laina" otetaan omalta pankkitililtä, tai lunastamalla joitain sijoitusrahasto-osuuksia. Kurssien ollessa korkealla, on ehkä muutenkin hyvä kotiuttaa voittoja rahastoista tai osakkeista.
      Vai onko tässä kyse siitä, että 4000€ palkkaa on nautittu jo vajaa kuukausi ja koeaikaakin on vielä reilusti jäljellä?
      Muuten jos omaisuutta ei ole päässyt kertymään tuolla palkalla kohtuullisesti, vaan tosiaan tarvitaan lainaa, josta ollaan valmiita maksamaan korkoakin yli 5%, niin ensimmäinen paikka mistä lainan pitäisi lohjeta helposti on oma pankki. Toisena, jos on auton ostosta kysymys, niin autorahoitus autoliikkeestä. Molemmista pitäisi noilla tiedoilla lohjeta rahoitus ihan ilman mietintäaikaa. Mutta jotain on ilmeisesti pielessä, tai sitten kyse on vain ajankuluksi kirjoitetusta tarinasta S24:ään

    • Anonyymi

      Voiko kysyä kun tunnut tietävän, positiivisessa mielessä. En ole aloittaja. Jos mulla on brutto 4000, minkä kokoisen lainan mahdollisesti ehkä saisin? Olen vasta aloittanut rahastoihin rahan laittamisen. Lisäksi tuossa voi haitata se että omaisuutta ei vielä ole, mitään. Eikö pankit yleensä halua vakuutta? Op:lla oli henkilötakaus 20 000 euroa(eli takaajahenkilö laittaa 20000 euron edestä omaisuutta vakuudeksi).


      Eli oli töitä tehnyt 1 tai 4 vuotta, ei auta, jos omaisuutta ei ole?. Ja jos 4 vuotta eikä ole kerryttänyt omaisuutta, niin se toisaalta on liian todennäköinen merkki osaamattomasta rahankäyttäjästä.?

      Siksi mulla on ollut jo 4 vuotta Insta ja brabank. Eikä sitä ilman vakuutta korvaa Suomen pankit.?

    • Anonyymi

      Kilpailuta pankit, siitähän se lähtee ja valitse edullisin vaihtoehto.

    • Anonyymi

      Viellä kerran pari kommenttia muiden perään.

      1. 30000 ei ole mikroskooppisen pieni varsinkaan jos ne on kasattu useammasta erästä niinkuin tuolla joku fiksu sanoi. Todella fiksu, salli mun naura. Sitten kun se himmeli hajoaa niin sitä selvität.

      2. Tämän olen sanonut jo aiemminkin. Tavallinen ihminen ei paljoa pankkia kilpailuta. Ei varsinkaa jos 4000€ tulolla lähdetään ottamaan noin isoa lainaa. 4000€ tulosta joka kaiketi on brutto, niin pitäisi olla kykyä säästää aika kivasti. 4000€ vuodessa ei pitäisi olla mahdoton tavoite ja kahdessa kymmenen. Tuolla aiemmin sanoin että hyvinkin pienestä pystyy sen tekemään samassa mittasuhteessa. Säästäminen on osoitus vahvasta tahdosta hoitaa raha-asiat hyvin.

      Läpinäkyvyys on olla lojaali yhdelle pankille eikä lojaalisuutta saada aikaan jos kävellään uuteen pankkiin lainahakemuksen kanssa niin että asioidaan samaan aikaan viiden muun kanssa samalla asenteella kuin uuden kanssa.

      3. Kokemuksesta. Hyvin hoidetussa pankkiasioinnissa pankki jopa tarjoaa luottoa. Se on eri asia miten käy, mutta ainahan sitä voi kysyä!

      4. Kyllähän pankit uusia asiakkaita haluaa, mutta joskus olisi kiva tietää kuinka paljon on niitä asiakkaita joista pankit haluaisivat eroon? Kaksi syytä estää ulosheitot. Oma maine ja pieleen mennyt luototus joka estää ulosheiton koska toinen pankki ei aloita asiakkuutta epämääräisen luototuksen kanssa.

      • Anonyymi

        Aloittajalla luki netto. Ei ole kovin vaikeaa laittaa 1400 sivuun säästöön jos vuokraan menee vaikka vain 700, eikä ole velkoja. Ei säästäminen ole vaikeaa, mutta elämä on.


    • Anonyymi

      Bluestep

    • Anonyymi

      Omasta pankista. Sieltä, minne se 4t netto menee tilille. Korot ja kulut nykyään ehkä 1%.

    • Anonyymi

      Aiemmat velat? Tuohon kahden erillisen velan ostoon/ ja saamiseen ei ole mahdollisuutta eikä mitään järkeakään.

      Mutta entäs jos säästäisit toisen noista osista jonka olisit halunnut erillisenä. 15k vaikka 400€/kk on jo kolmessa vuodessa kasassa ja kolmen vuoden aikana tilanne voi muuttua ja parantua tai voi vaikka järki kohdata

    • Anonyymi

      30 on nykyää niin iso määrä rahaa ettei sitä ns köyhä saa mistään eikä järkevä edes mieti tosissaan. Siis 30k luoton voi saada jos on moninkertainen talletus pankissa. Siis monikymmen kertainen. Ja sitten sitä ei ehkä enää tarvitsekaan. Tyhjän päälle tuskin lainkaan varsinkaan jos talous on tippaleipätalous.

    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ole rohkeampi kuin koskaan

      ja kerro tähän suoraan kaivattusi nimi
      Ikävä
      94
      2011
    2. Oulussa puukotettu lasta

      Onko perussuomalaiset huolissaan julkisten tilojen turvallisuudesta. Miten sisäministeri Rantanen suhtautuu lapsiin kohd
      Perussuomalaiset
      418
      1561
    3. Mitä tekisit jos

      täällä ois viesti sulle, otsikossa sun etunimi ? Ja viestissä sanotaan "minä rakastan sua" ja allekirjoituksena kaiva
      Ikävä
      91
      1303
    4. Nyt pärähtää - Uusi lavatanssiohjelma starttaa tv:ssä!

      Oletko toivonut lavatanssiohjelmaa televisioon? Puoli seiskan kesäilta tuo lavatanssit suomalaisiin koteihin. Juontajin
      Tv-sarjat
      14
      1106
    5. Milloin olet viimeksi nähnyt

      Kaivattusi ja missä? Onko ikävä vastaa rehellisesti.
      Ikävä
      73
      1052
    6. Kokki Akseli Herlevin ex-rakas Emmi Suuronen kisasi Diilissä - Nyt Selviytyjissä: "Vaikka olen..."

      Emmi Suuronen ja Akseli Herlevi ovat ex-pariskunta. Nyt Emmi nähdään taas tosi-tv-ohjelmassa. Takana on jo Diili ja mis
      Suomalaiset julkkikset
      11
      1015
    7. Ääripersu puukotti taas.

      Kamalaksi on mennyt. Persut ammuskelee ja puukko heiluu..
      Oulu
      179
      989
    8. Miten ihmeessä

      on kaksi niin samanlaista. Älä ymmärrä väärin, en yritä mitenkään itseäni ylentää mutta eiköhän me jollakin radioaallol
      Ikävä
      49
      959
    9. Onpas punavihreät taas ärhäkkäinä

      😺 Ihan tuntuu kuin syyttäisitte meikäläisiä/meikäläistä Oulun puukotuksesta. Tapaus on hyvin ikävä ja tuomittava. En
      Luterilaisuus
      249
      930
    10. Pelkäätkö että olisin

      Ilkeä sulle jos nähtäisiin? Naiselta miehelle
      Ikävä
      74
      837
    Aihe