Kuntavaalien ehdokkaat

Anonyymi

Aika laiskaa on monen ehdokkaan kohdalla kuntavaalityö. Moni nuorehko it-taitoinen ei ole vastannut yhteenkään vaalikoneeseen, heillä ei ole mitään vaaliohjelmaa luettavissa netissä vaikka somessa raportoidaan muuten jokainen yksityiskohta.

Ainakin iso puolue haali listoilleen kaikki kynnelle kykenevät ehdokkaat ja nyt listoilla notkuu porukkaa, jotka jättävät muutenkin kaiken kesken, joka ainoan yhdistystoiminnan jne. ja jopa täysin feikkaavat koko elämänsä. Kyse kuitenkin vain yksilöistä, mukana taatusti myös niitä, jotka toimivat suoraselkäisesti. Muutaman puolueen ehdokkaat kommentoivat vain FB:n kyseenalaisemmassa paikkakuntaryhmässä, jossa koulutustaso on yleisesti matala eikä vasta-argumentteja tule, olisi kyllä hyvä lukea Orivesi-ryhmässä jotain.

Eipä sillä, muillakin puoleilla on kammottavia ehdokasvaihtoehtoja täytteenä listalla, joten näitä puolueita ei voi harkita äänestävänsä. Jäljelle ei jää juuri mitään. On ollut silmiä avaavaa seurata Kunnanvaltuuston kokouksia etänä. Kovasti on hiljaista porukkaa ja sitten joitakin, jotka väkisin vaalien alla haluavat olla äänessä jatkuvasti vaikka vain erikseen kiittämällä (aikaa viemällä) - sama ääntenkalasteluilmiö näkyy Facebookin Orivesi-ryhmässä. Noloa ja läpinäkyvää, kun koko talvi oltiin hiljaa.

Lisäksi olisi hyvä nähdä, kuka nostaa kissan pöydälle lentopalloasiassa. Miksi se vaiettiin/vaiennettiin?

Hyvät puolueet. Äänestäminen näissä vaaleissa on lähes mahdotonta. En tiedä kantojanne, puolueen todellista kantaa tai taitojanne. Kosiskelu tai valehtelu ei auta. Haluan avoimia mielipiteitä, rohkeutta ja aktiivisuutta, en koiranpentukuvia tai kivoja selfieitä. Menkää asiaan, nopeasti.

11

939

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olet täysin oikeassa. Itse jätän hyvin todennäköisesti äänestämättä. Lisänä vielä huomioosi, kovin wanhat lähteneet ehdokkaaksi. Miten joku lähelle tai reilusti yli 70-vuotias pystyy oikeasti toimimaan seuraavat neljä vuotta kunnallispolitiikkona. Taitanee mennä vain palkkioiden nostoon. Miten joku voi luulla olevansa niin tärkeä kunnalle, naurettavaa.

    • Anonyymi

      Hyviä havaintoja. Myös tuulimyllyistä vaiettu! Ei tahdo ylipäätään millään saada käsitystä siitä, mitä kukin ehdokas ajaa ja miten on kehittämässä Orivettä. Lapsista ja nuorista piti jokainen huolta paikallislehden paneelissa, ynnä muuta toiveiden liirunplaarumia oli paljon. Paikallislehti ei katsonut asiakseen ko. paneelissa kysyä kantaa tuulivoimaan. Olisi ollut yksinkertainen Kyllä/Ei -kysymys. Tästä(kin) voimme päätellä, että lehden väki ei tunne paikkakuntaa eikä halua tunnistaa siellä päätöksiä odottavia asioita.

    • Anonyymi

      Suttuileva vintiö on ainakin ostanut kallita puolen sivun mainoksia pönötyskuvineen. Pitipä poijaan päteä vielä ottamalla toiseen mainokseen suttuinen kuva itsestään samalla lavalla presidentin kanssa.

      • Anonyymi

        Mutta eipä auttanut mainostus pressan kanssa. Vähiin jäi äänipotti.


    • Anonyymi

      Ja vaalit voitti tuo hirveä koulukiusaaja, täysi rikollinen hunsvotti! Kertoo siitä, että tuollaista yhteiskunnnan roskaa on paikkakunnalla liikaakin. Tuontapaiset yhteiskunnan viholliset voisi kaikki vaihtaa afgaanipakolaisiin.

      • Anonyymi

        Ei kai ne mitään roskaa ole ne äänestäjät, ennemminkin työttömiä, köyhiä ja matalasti koulutettuja, joihin uppoaa tuollainen vihaa uhkuva palopuhe, kun eivät paremmastakaan tiedä. Onhan vastaavasta historiassa esimerkkejä. Kun menee riittävän huonosti, niin diktaattorimainen ja narsistinen "pelastaja" on se, jonka varaan köyhä kansa tulevaisuutensa uskoo. Sääliksi käy.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei kai ne mitään roskaa ole ne äänestäjät, ennemminkin työttömiä, köyhiä ja matalasti koulutettuja, joihin uppoaa tuollainen vihaa uhkuva palopuhe, kun eivät paremmastakaan tiedä. Onhan vastaavasta historiassa esimerkkejä. Kun menee riittävän huonosti, niin diktaattorimainen ja narsistinen "pelastaja" on se, jonka varaan köyhä kansa tulevaisuutensa uskoo. Sääliksi käy.

        Kovin on vihapitoista ja ihmisiä pilkkaavaa tuo sinunkin kirjoituksesi ihmisistä jotka eivät tue sinun poliittista näkökulmaasi.
        Näkyy olevan niin, että kun argumentit loppuu alkaa solvaaminen.
        Melko hyvin näissä hallitusministereissä näkyy ideologistinen narsistinen diktatuurimenttaliteetti eli kaikki jotka eivät tue samaa politiikkaa nähdään vihapuhujina tai muutenvaan pilkataan alentavaan sävyyn.
        Ilmankos kahtiajakautuneisuus on nykyään niin syvää. Ja sinäkin projisoit minäkuvaasi poliittisiin vastustajiin.


    • Anonyymi

      Rikkaat äänestävät useimmiten takuuvarmasti ja lähes kaikki. Tajuavat äänestämisen merkityksen omalta kannaltaan. Siksi Kokoomus menestyi näissä vaaleissa. Vähävaraiset ja köyhät ovat heitä, jotka useimmin jättävät äänestämättä. He tuskin äänestäisivät yritysten ja sijoittajien, eli elinkeinoelämän etua ajavaa Kokoomusta. Muut puolueet menettivät näiden nukkuvien äänet ja Kokoomus hyötyi tästä.

      • Anonyymi

        Ei kansaa kiinnosta enää äänestäminen, kun ei siitä ole mitään hyötyä. Nää poliitikkopellet pyrkii mukaan ja päteäkseen ja nostaakseen ties mitä palkkioita, onhan se nyt nähty. Ite en ainakaan auta enää yhtäkään pelleä pääsemään nauttimaan verovaroista. Tehkööt töitä, niin kuin muutkin.


    • Anonyymi

      Oletteko käyneet lukemassa Kymä-Sampsukan Facebook-seinää, perussuomalainen sami kymäläinen. Jannu postailee sinne jotain persu-yhteisöissä jaettuja uutisia ja höppänät elämänkoululaisseuraajat villiintyvät ja suu vaahdossa kommentoivat näitä höpöuutisia. On kyllä samaan aikaan hauskaa ja surullista katsoa näitä ääliöiden touhuja.

    • Anonyymi

      Taitaa se pekkasetä olla taas kuviossa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 154
      4403
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      115
      4000
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      23
      2701
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1891
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1757
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1659
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      20
      1641
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1561
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1553
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1511
    Aihe